Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za ranu školu

Program za ranu školu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za ranu školu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Početnoj školi, kao i svakoj drugoj organizaciji, potrebni su efikasni alati za automatizaciju upravljanja uredima. Program za školu ranog razvoja djece je efikasno funkcionirajući i savršeno optimiziran informacioni proizvod kreiran od strane razvojnog tima kompanije USU. Program za vrtiće je usmjeren na integrirani pristup praćenju obrazovne ustanove. Karakteristika softvera kompanije USU je da je program prilično jednostavan za korisnike, a proces implementacije je bezbolan. Program za škole ranog djetinjstva omogućava sveobuhvatan pristup rješavanju problema i izvršavanju zadataka u obrazovnoj ustanovi za učenike svih uzrasta. Prilikom implementacije programa za škole ranog djetinjstva, morate voditi računa da on optimizira procese u skladu sa utvrđenim zahtjevima. Nakon implementacije i realizacije programa ranog vaspitanja i obrazovanja, vođenje poslovanja u kompaniji postaje uredan proces. To je zbog grupisanja informacija u jednu bazu podataka, tako da je moguće brzo pristupiti potrebnim informacijama. Ako se implementira obrazovni program, škola u ranom djetinjstvu postaje lako upravljiva i nivo kontrole prelazi na novi nivo. Ukoliko ste zainteresovani za naš predlog, dobrodošli na službenu web stranicu kompanije USU. Tamo ćete pronaći sve potrebne podatke za analizu, kao i mogućnost preuzimanja probne verzije aplikacije. Preuzimanje programa u demo verziji je jednostavno i besplatno. Možete se upoznati sa funkcionalnostima programa i donijeti uravnoteženu odluku o kupovini licencirane verzije programa.

Program rada za dječiju školu nije samo odličan i stabilan alat za automatizaciju upravljanja procesima u preduzeću, već je i multifunkcionalna aplikacija za mnoge druge važne zadatke. Uz pomoć našeg programa za obrazovne ustanove moguće je, između ostalog, izvršiti obračun i procjenu plata. Program za školu u ranom djetinjstvu ima niz važnih i korisnih funkcija, što vam omogućava da program koristite kao multifunkcionalni alat koji može pružiti podršku u gotovo svakoj radnoj situaciji kada su u pitanju učenici svih uzrasta. Da biste instalirali program, potreban vam je lični računar ili laptop sa unapred instaliranim Windows operativnim sistemom. Kada je naš predškolski program u akciji, djeca se brže razvijaju jer efikasnost učenja dostiže potpuno novi nivo. Nakon kupovine licencirane verzije programa, počinje proces implementacije aplikacije u kancelariji. Specijalisti kompanije USU instaliraju program, kao i dalju konfiguraciju. Osim toga, pomažemo vam da popunite izvorne podatke u koloni Referenca. Ubuduće će se sav automatizirani rad u aplikaciji obavljati na osnovu popunjenih i dopunjenih informacija. U slučaju kada se u školi radi optimizacija za rani razvoj djece, program većinu operacija izvodi na automatiziran način. Moguć je rad sa djecom različitog uzrasta, što povećava obim programa.

Kao rezultat, dobijate potpuno formiranu bazu podataka koja sadrži čitav niz informacija o klijentima škole za rani razvoj djece. To vam omogućava da na vrijeme dobijete sve potrebne informacije. Upravljanjem programom dobijate softverski alat kroz koji nivo kontrole nad proizvodnjom postaje veoma visok. Na primjer, možete pratiti raspored časova, zaposlenje nastavnika, popunjenost učionice i još mnogo toga. Škola specijalizirana za početni razvoj ima mnogo različitih prednosti u odnosu na konkurente na tržištu za ovu vrstu usluga ako u svom menadžmentu ima implementiran USU-Soft. Rani razvoj u djetinjstvu je ključan za razvoj djece kao pojedinca. Kupovinom naše aplikacije kupujete proizvod za neprikladnu upotrebu. Kompanija USU vodi demokratsku politiku prema kupcima. Dakle, s izdavanjem ažuriranih verzija programa, prethodna verzija postaje potpuno operativna i ne gubi performanse. Takođe, nema potrebe da plaćate dodatni novac poput pretplata; softver se kupuje jednom za svagda. Nova verzija programa za predškolske ustanove omogućava prilagođavanje dvobojnog prikaza u zavisnosti od vrednosti parametara. Dajemo primjer kada želimo vizualizirati iznos duga naših kupaca. Možemo učiniti da program prikazuje samo spisak ljudi koji imaju dugove u školi iz djetinjstva. Nakon toga pozovite kontekstni meni i izaberete Uslovno formatiranje. Dodajete novi uvjet kroz dva raspona boja i određujete po kojim kriterijima će se vršiti odabir, birajući vrijednosti u poljima Minimum i Maksimum. Na primjer, s najmanjom vrijednošću, program će tražiti minimum među svim vrijednostima u ovoj koloni. U naredbi Vrijednost određujete vrijednost od koje će program početi birati. Zatim odredite raspon boja. Boju možete izabrati sa padajuće liste ili je izabrati klikom na simbol... Nakon odabira potrebnih kriterijuma, kliknite na Ok i vratite se na prethodni meni. Ovdje možete kliknuti na Apply i odmah vidjeti rezultat. Sada će pozadina u polju duga biti obojena u zavisnosti od njegovog iznosa. Ove nove funkcije će sigurno podići vaše poslovanje na potpuno novi nivo i učiniti ga efikasnijim.