Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kurseve obuke

Program za kurseve obuke • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kurseve obuke
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Upravljanje kursevima obuke u USU-Soft programu je u a

on-stop režim, jer se trenutno stanje kurseva obuke menja sa svakom radnom operacijom i sa odgovorom menadžmenta na novo stanje. To je automatizovano upravljanje, pod kojim se kontrolišu kursevi obuke, tačnije stanje interne delatnosti, finansijsko stanje, kadrovi. Praćenje kurseva obuke je organizovano na osnovu razmene informacija između različitih odeljenja na kursevima obuke, uključujući nastavnike, administrativne resurse, menadžere za odnose sa klijentima, koji zajedno obavljaju različite operacije, ali se međusobno nadopunjuju u smislu rezultata. Program obuke iz temelja mijenja format internih aktivnosti – isključuje upravljačko osoblje iz različitih procesa i procedura, uključujući računovodstvo, kontrolu, analizu, čime se osigurava da kursevi obuke povećavaju efikasnost ubrzavanjem tempa izvođenja svih operacija, smanjenjem troškova rada i , posljedično, troškovi osoblja i drugi važni aspekti.

Održavanje kurseva obuke, automatizovanih ovim programom, sastoji se u obavezi svih zaposlenih, koji su postali korisnici, da program blagovremeno obaveštavaju o novim rezultatima svog rada - evidentiranje obavljanja radnih operacija u ličnim elektronskim evidencijama. , iz kojeg kompjuterski program kurseva izvlači primljene podatke, obrađuje informacije i predstavlja ih u obliku indikatora, kako bi se upravljalo tekućom aktivnošću. Brzina izvršenja bilo koje operacije je djelić sekunde. Programski proračuni su, zapravo, nevidljivi, što omogućava da se kaže da program sve kontroliše i radi u trenutnom vremenskom režimu. Zahvaljujući kontroli pokazatelja učinka, možete odrediti nivo postizanja željenog rezultata. Program kurseva ima meni od tri različita bloka – Moduli, Imenici, Izveštaji koji imaju sličnu, ako ne i identičnu, internu strukturu i rubriku. Imenici su prvi u radu. Ova jedinica je odgovorna za uspostavljanje i vođenje procesa rada, prema individualnim karakteristikama obrazovne ustanove, propisima o računovodstvenim i kontrolnim postupcima i relevantnosti obračuna. Nakon pokretanja konfiguracijskog bloka, program pokreće blok pod nazivom Moduli. To je operativna djelatnost sa upravljanjem informacijama i procesima, prema njihovoj konfiguraciji i kontrolom nad utvrđenim propisima.

Rezultati operativne aktivnosti se akumuliraju tokom perioda, nakon čega ih program prenosi u blok Izvještaji, gdje se aktivnost analizira po različitim kriterijima i formira vizualni izvještaj sa evaluacijom svih vrsta. Kontrola rezultata sprovedenih u analizi je predstavljena u obliku lako čitljivih izveštaja, pripremljenih tabelama, grafikonima, grafikonima, koji omogućavaju vizuelizaciju relevantnih informacija, uključujući obrazovne, finansijske i ekonomske. Program obuke povećava kvalitet upravljanja kursevima kroz statističko i analitičko izvještavanje, optimizira finansijsko računovodstvo, uspostavlja kontrolu nad strateški važnim vrijednostima i signalima kako se približavate novim rezultatima. Računovodstveni program za kurseve obuke predviđa poseban obrazac za registraciju studenta u bazi podataka korisnika i sličan obrazac za registraciju studenta na odabranom kursu obuke - svaka baza podataka ima svoj obrazac za registraciju za upravljanje primarnim informacijama i kontrolu tekućih podataka. Ovi obrasci se nazivaju prozori i rješavaju dva važna zadatka u programu - ubrzavaju proceduru unosa podataka i uspostavljaju međusobnu korelaciju između njih, što omogućava kontrolu pouzdanosti podataka korisnika koje unose u elektronske dnevnike. Upravljanje ovom podređenošću omogućava trenutnu identifikaciju lažnih informacija, jer kada uđu u aplikaciju, to je odmah vidljivo u indikatorima učinka - gube ravnotežu, složenu u međusobnoj povezanosti.

Automatska kontrola podređenosti osigurava da se objavljuju samo pouzdane informacije, pri čemu menadžment i dalje kontroliše korisničke dnevnike, provjerava usklađenost informacija sa trenutnim stanjem, procjenjuje kvalitet i pravovremenost i dodaje nove zadatke. Dupliciranje operacija i informacija omogućava povećanje kvalitete kontrole upravljanja aplikacijom kako bi se pružile najpotpunije garancije u pogledu tačnosti rezultata, relevantnosti dobivenih vrijednosti i efikasnosti računovodstvene procedure. Program obuke ima jednostavan interfejs i laku navigaciju. Dostupan je korisnicima sa bilo kojim nivoom vještina, pa čak i bez njih, te pruža maksimalne mogućnosti za optimizaciju rada osoblja. Da biste vidjeli prednosti koje program može donijeti vašem poslovanju, samo pristupite našoj web stranici i preuzmite besplatnu demo verziju. Besplatan je i vrlo koristan u kontekstu dobivanja više informacija o proizvodu koji želite kupiti. USU-Soft stvara najbolje proizvode za unapređenje poslovanja!