Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za školu

Program za školu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za školu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Univerzalni školski kompjuterski program je neophodna ako želite da pravilno implementirate funkciju upravljanja u obrazovnoj ustanovi. Ovaj školski program savršeno je prikladan ne samo za automatizaciju kancelarijskog rada u školama, već i za vođenje univerziteta, auto-škola, predškolskih ustanova ili kurseva bilo kojeg profila i smjera. Različiti školski kompjuterski programi prisutni su u velikom broju na tržištu softvera. Međutim, samo programer USU softvera nudi tako širok spektar funkcija i nudi tako malu naknadu. Generalno, kompanija USU se pridržava demokratskih cijena i prijateljske politike cijena za kupce svojih proizvoda. Računalni programi za osnovne škole moraju imati skup specifičnih opcija koje ove aplikacije čine efektivnim za kupca. Školski program USU-Soft odlično obavlja funkcije koje su mu dodijeljene. Softver ima nevjerovatno veliki skup različitih funkcija koje mu omogućavaju da se takmiči s cijelim kompleksima programa, od kojih je svaki implementiran za poseban iznos koji se može uporediti s količinom novca koju naša organizacija traži za složeni uslužni program. Besplatni kompjuterski programi su samo u bajci. Međutim, USU-Soft vam i dalje omogućava besplatno korištenje njegove funkcionalnosti, ali samo za kratko uvodno vrijeme. Naša web stranica ima link za preuzimanje probne verzije aplikacije potpuno besplatno. Školski računarski program distribuira se besplatno kao probna verzija. Cilj je upoznati potencijalne kupce našeg softvera sa svim funkcionalnostima programa, čak i prije kupovine. Možete iskoristiti gotovo neograničene mogućnosti, a vi ćete sigurno odlučiti da li vam je potreban ovako sveobuhvatan kompjuterski program ili ne. Školski programi računara razlikuju se jedni od drugih na nekoliko načina. Najvažnija stvar je odnos cijena/kvalitet. I onda, prvo mjesto u rejtingu ima jedinstveni sistem kompanije USU. Softver radi u vrlo jednostavnom načinu rada za više zadataka. Istovremeno se rješava veliki broj zadataka, što povećava efikasnost kompanije. Obrazovne ustanove koriste različite kompjuterske programe za osnovne škole. Istovremeno, direktori obrazovnih ustanova koji su odabrali naš školski kompjuterski program uvijek su zadovoljni rezultatom. Softver vodi evidenciju o objektima kompanije koji se koriste u nastavi.

Pravljenjem rasporeda računarski program učenike smješta u odgovarajuće učionice. Uzimaju se u obzir kapaciteti učionice i specijalizacija. Pored toga, školski program poredi veličinu učionice sa veličinom razreda i na osnovu ovih parametara raspoređuje učenike. Uvođenje i korištenje programa u osnovnoj školi pomaže instituciji da izgradi dobar i ispravan učionički sistem. Za isplatu plata, poseban alat za obračun je ugrađen u funkcionalnost aplikacije. Softver može izračunati iznos nagrada za rad na različite načine. Na primjer, školskom programu neće biti problem obračunati platu osoblja. Kompjuterski program može bez problema da izvrši obračun vrednosti po komadu, kao i da uzme u obzir obračunate bonuse kao procenat zarade od naknade za rad. Moguće je čak izračunati i kombinovanu platu. Ako želite da dobijete određenu analizu vaše aktivnosti u određeno vreme, nezavisno od ljudskog faktora, ili ako vaši zaposleni moraju da dobiju neke izveštaje, na primer, raspored za sutra, potreban vam je ovaj program koji ima toliko korisnih funkcija. Da biste kreirali novi zadatak, potrebno je da odete na “Direktorije”, odaberete “Agenda” i kliknete na “Agenda tasks”. Ovdje dodajte novi zadatak. Naslov je zgodan simbol akcije. Ako želite da primate izvještaje generirane od strane školskog programa, odaberite naredbu za generiranje izvještaja, naredbu za odabir izvještaja i odaberite traženi postojeći izvještaj. Pogledajte parametre izvještaja - u ovom slučaju će vam trebati pomoć našeg stručnjaka ako izvještaj ima određene ulazne parametre kako je deklarirano prema vašim specifikacijama. Odaberite Pošalji na e-poštu i odredite e-poštu na koju treba poslati izvještaj. Opcija Datum početka znači dan kada zadatak počinje, a komanda Datum završetka je dan do kada zadatak nije valjan; o Vrijeme izvršenja je vrijeme tokom kojeg će se zadatak izvršavati. Naredba Ponavljanje je odabrana za definiranje periodičnosti. U isto vrijeme, ako odaberete određenu opciju, planer vam omogućava da konfigurirate više od toga, recimo, koji dan u sedmici ili mjesecu da izvršite zadatak. Nakon što završite, morate sačuvati zadatak. Svoje izvršenje možete pratiti svaki dan u modulu “Izvršenje zadataka”. Planer pokrenut na serveru će pokrenuti postojeće zadatke i svaki dan slati, na primjer, izvještaj o prodatoj robi u vaš poštanski sandučić. Nikoga ne čudi da su računari najbolji u kontekstu obavljanja rutinskih poslova, jer nikada ne griješe. Nikada nisu umorni, iscrpljeni, pod stresom ili ljuti. Oni postoje isključivo da bi ispunili svoju svrhu - u ovom slučaju, da automatiziraju rad vašeg poslovanja i poboljšaju vašu produktivnost. Zato je dobra ideja osloniti se na kompjuterske programe renomiranih programera koji daju sve od sebe da kreiraju savršene programe. USU-Soft je jedan od takvih programera. Dobili smo povjerenje mnogih kompanija. Dozvolite nam da unapredimo Vaše poslovanje!