Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za trening centar

Program za trening centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za trening centar
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Za uspješan razvoj bilo koje obrazovne ustanove potrebno vam je kvalitetno računovodstvo proizvodnje. Centri za obuku su prvenstveno dizajnirani da nude kratke kurseve, tako da njihov razvoj i povećanje profitabilnosti zahtijevaju stalno praćenje. Posao treba stalno privući klijentelu. Za postizanje ovih i drugih ciljeva postoji program u trening centru kompanije USU. Automatizuje nekoliko vrsta računovodstva, i to: magacinsko, kadrovsko, finansijsko i proizvodno. Program centra za obuku može kontrolisati sve prihode i rashode ustanove bez izuzetka. Kako bi se osiguralo da su sve finansije preduzeća obračunate, potrebno je popuniti registarske kartice svih učenika, dobavljača roba/radova/usluga, osoblja i materijala i resursa (potrošni materijal, metodika i drugi materijal u magacinu koristi u procesu pružanja obrazovnih usluga). Kartice služe kao vodič za fajlove, uključujući fotografije. Program Centra za obuku i metodologiju je pogodan za organizacije svih oblika svojine (privatna, opštinska, državna) i bilo koje pravne forme (razna pravna lica, privatni preduzetnici).

Program koji se koristi u centrima za obuku omogućava organizaciju i razvoj procesa učenja vođenjem elektronskih dnevnika pohađanja i napredovanja, kao i rasporeda časova. Prisustvo učenika i nastavnika na nastavi se evidentira ručno ili automatski (putem elektronskih propusnica i potpisa). Uz pomoć programa razvoja trening centra moguće je uvesti sisteme lojalnosti sa bonusima, popustima, poklonima itd. Omogućava distribuciju jednostavnih i kumulativnih bonusa i diskontnih kartica uz automatsku kontrolu nad njima. Prilikom izračunavanja iznosa koji treba platiti nastavnicima, program centra za obuku uzima u obzir akontaciju, dugove i kazne. Softver centra za obuku automatski i ručno obračunava plate i druga plaćanja (bonuse, putne troškove, reprezentaciju itd.). Troškovi centra za obuku za pružanje određenih usluga mogu se racionirati pomoću obračunskih obrazaca. Oni obračunavaju troškove usluga i robe s obzirom na cijene utrošenih materijala i resursa. Oni se automatski preuzimaju kada se odgovarajuće usluge (roba) obezbede (prodaju). Ove opcije olakšavaju razvoj fleksibilne politike cijena s više cijena i složenim proračunima.

Program centra za obuku može se integrirati u web stranicu institucije, koja služi kao osnova za razvoj internet poslovanja. U tom slučaju posjetiteljima web resursa možete pružiti nekoliko opcija na mreži. Na primjer, možete popuniti i prijaviti se za obuku, kupiti metodičku literaturu ili postaviti bilo kakva pitanja instituciji putem web stranice. Prijave i poruke će se automatski registrovati u bazu podataka uz imenovanje odgovornih izvršilaca i kontrolu vremena izvršenja zahtjeva (reguliše centar za obuku). Omogućavate pristup podacima programa centra za obuku o učinku i pohađanju učenika putem virtuelne kancelarije za same učenike ili njihove roditelje i prodajete proizvode na mreži. Program centara za obuku i proizvodnju vrši analizu podataka radi utvrđivanja trendova u ključnim pokazateljima obrazovnih (metodoloških) i drugih aktivnosti. Dinamika razvoja je prikazana na najprikladniji način (tabele i grafikoni). Izveštaji se mogu generisati definisanjem samo potrebnog perioda, koristeći gotove obrasce ili sopstvene šablone. U početnoj fazi program trening centra se koristi besplatno. Sve opcije proizvoda dostupne su u standardnoj konfiguraciji kao demo verzija. Kada istekne period besplatnog korišćenja, možete kupiti program centra za obuku u punoj verziji, koja je dostupna za trajnu upotrebu. Dugoročna održivost institucije moguća je samo uz punu verziju.

Možemo reći da program ima mnogo funkcija. Možete označiti poziciju kupaca ili adresu za dostavu. As? Pristupite prodajnom modulu i otvorite bilo koji zapis za uređivanje i pogledajte novo polje: Ovo je nova vrsta polja za poziciju. Kliknimo na nju i odmah idemo na mapu gdje na mapi navedete željenu adresu isporuke i kliknite na naredbu Sačuvaj. To je to, unesite adresu za dostavu i vidjet ćete je na mapi. Isto tako, možete odrediti lokaciju kupaca i partnera, njihove filijale, zaposlenike, transport i još mnogo toga. U novoj verziji programa možete lako pronaći pravu adresu na mapi. Da biste to učinili, koristite liniju Traži po adresnoj mapi. Upišite Berlin i pritisnite ikonu lupe na kraju polja ili tipku Enter. Program je generirao poštu. Odaberimo jedan od njih i dvaput kliknite na liniju. Posebna linija na desnoj strani prozora koristi se za traženje objekata koje program prikazuje na mapi baze podataka. Tu navedite dio imena kupca i pritisnite simbol lupe ili tipku Enter. Program je ostavio samo odgovarajuće parnjake. Na isti način možete raditi i pretraživati druge podatke na karti. Ovo je samo mali dio onoga za što je sposoban program trening centra. Da saznate više, posjetite našu službenu web stranicu.