Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za obračun pohađanja

Softver za obračun pohađanja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za obračun pohađanja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kakav ozbiljan problem može biti svakodnevno obračunavanje pohađanja škole, fakulteta i univerziteta! I kako je teško onima koji su izostajali iz škole s dobrim razlogom. USU-ov softver za računovodstvo pohađanja pomoći će vam da sve svoje evidencije o izostancima održavate u redu. Naravno, ne može svako ko izostane sa časa imati dobar razlog, a okolnosti koje su uticale na izostanak ili pohađanje nastave mogu varirati. Softver za obračun pohađanja pomaže da budete objektivni tako što pažljivo pohranjuje sve razloge za nedolazak i podatke o prisutnosti, zajedno sa vašim procjenama za taj dan. Softver za obračun pohađanja je sposoban da integriše podatke sa video kamera i proračune napravljene u softveru. Ovo će učiniti kontrolu još pouzdanijom. Prvo, moći ćete potvrditi da se učenici koji se nisu pojavili na času zaista nisu pojavili jer ih nije bilo moguće pronaći na kamerama. Osim toga, možete koristiti specijalizirane barkod kartice, koje automatski hvataju korisnika i označavaju ga od početka do kraja nastave. Softver za obračun pohađanja rješava problem discipline i pomaže u pravovremenom informiranju roditelja i učenika o novostima, promjenama rasporeda i drugim razlozima, budući da su dostupni napredniji messengeri poput Vibera, SMS-a i e-pošte. Messengeri mogu biti grupni i poslati grupi studenata ili pojedinačni i poslati pojedinačnim korisnicima. Ovo je vrlo zgodno ako su informacije povjerljive ili opšte prirode. Ukoliko želite da postanete vlasnik programa za računovodstvo pohađanja, kupovina našeg softvera za računovodstvo će biti prava odluka. Uostalom, sve naše aplikacije su prikladne i za javne i za privatne škole. Funkcionalnost softvera za računovodstvo prisutnosti je univerzalna i može se neprimjetno modificirati ako je potrebno. Pod konceptom idealnog podrazumijevamo funkcionalnost koja je potrebna vašoj obrazovnoj organizaciji i koja odražava cijeli spektar potreba.

Možemo prilagoditi i implementirati apsolutno bilo koju funkcionalnost u softveru za računovodstvo, čineći vaš lični sistem jedinstvenim. Ali ne zaboravite da je u osnovnom pakovanju apsolutno savršen. A povezivanje dodatnih opcija je samo inicijativna opcija svake kompanije. Naš softver za računovodstvo pohađanja je izuzetno lak za razumevanje, rad i održavanje. I dijete to može razumjeti, pa treba biti izuzetno pažljiv i ne dozvoliti malim nepouzdanim i radoznalim korisnicima da uđu u sistem. Svi koji su već savladali vještinu čitanja moći će lako da istražuju softver za računovodstvo pohađanja gore-dolje i unose promjene. Jedan od najljepših bonusa je mogućnost odabira individualnog dizajna softverskog interfejsa. Dnevnik može i treba biti ispunjen jarkim bojama, tako da su naši programeri pripremili razne šablone dizajna kako bi vaš rad u softveru za računovodstvo pohađanja bio još ugodniji, a od trenutka pokretanja softvera dobit ćete samo pozitivne emocije. Općenito, softver za računovodstvo prisustva dizajniran je da zaposlenima uštedi vrijeme i trud, kao i da u potpunosti automatizira poslovanje. Ako postoji više ogranaka obrazovnog centra, tada aktivno korištenje programa od strane više zaposlenika ni na koji način ne utječe na kvalitetu njihovog rada. Produktivnost i efikasnost su uvijek stabilne. Veza se ostvaruje putem interneta ili lokalne mreže. Program generiše mnogo različitih izveštaja. Upravljanje institucijama postaje jednostavno uz pomoć ove važne funkcije. Možete formirati izvještaj koji informiše o platama zaposlenih. Da bi softver za obračun prisutnosti automatski izračunao rad vaših zaposlenika po komadu ili fiksnu stopu plata, morate to navesti u softveru. Prilikom kreiranja izvještaja morate odrediti period postavljanjem parametara Datum od i Datum za koji želite izračunati platu zaposlenog. Ako polje Zaposleni ostavite prazno, izvještaj će prikazati podatke o svim vašim zaposlenima ili možete odabrati određenog stručnjaka u isto vrijeme. Izvještaj daje informacije o ukupnoj plati zaposlenog za taj period, kao i detaljan spisak svih predmeta koji su predavali, sa njihovim datumom i kamatom ili paušalnom stopom za taj određeni razred.

Softver za računovodstvo prisustva analizira uplate primljene prema drugim ugovornim stranama u izvještaju o klijentima. Prilikom formiranja ovog izvještaja potrebno je samo definisati period potreban za prikupljanje statistike. Uz ovu funkcionalnost, računovodstveni softver korisničke službe prikazuje podatke za sve kupce, u kojim institucijama i za koliko su kupili usluge, a pruža i opšte podatke za cijelu organizaciju. Nadalje, ove informacije su podijeljene uzimajući u obzir cjenovnike usluga za koje su transakcije izvršene. Tako možete pronaći kupce koji najviše obećavaju, prikupiti statistiku o cjenovnicima koje ste prodali i koji kupci koriste ove usluge. Ako imate trgovine u kojima prodajete edukativni materijal ili druge stvari, izvješće Prodavnice će vam sigurno biti od velike koristi. Koristi se u računovodstvenom softveru za analizu uplata primljenih u filijalama i skladištima. Da biste dobili ovu statistiku, potrebno je da navedete period za koji želite da analizirate aktivnost vaše kompanije. Polje Prodavnica treba ostaviti prazno ako želite da uporedite sve grane ili da izaberete određenu granu da biste dobili podatke samo o toj grani. Izvještaj prikazuje statistiku o broju prodaja i ukupnim vrijednostima za svaku granu. Ova analiza vam omogućava da pronađete najprofitabilnije prodavnice ili donesete upravljačke odluke ako postoje problemi. Da biste saznali više o programu, pogledajte našu službenu web stranicu.