Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za auto skolu

Program za auto skolu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za auto skolu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo u autoškoli je veoma potrebno, kao iu svakoj drugoj obrazovnoj ustanovi. Upravljanje autoškolom nije samo kontrola svih učenika; takođe pokriva računovodstvo zaposlenih, vozača i finansija kompanije. Vozački karton se formira za svakog učenika u našem USU-Soft programu. Zapišite praktične lekcije vožnje, kao i izostanke i njihove razloge. Raspored vožnje autoškola takođe se izrađuje u kontekstu teorijske nastave vožnje. Utemeljeni principi upravljanja obrazovnim sistemima odražavaju broj preostalih časova i iznos duga prema auto-školi. Program autoškole omogućava vam da vidite ne samo dolazak finansijskih sredstava, već i komponentu troškova. A svi troškovi se raščlanjuju na finansijske stavke tako da menadžment može vidjeti gdje se još troši novac organizacije. Knjigovodstvo autoškole zasniva se na izvještajima, koji se formiraju u programu naše auto škole. Automatizacija autoškola takođe sadrži čitav kompleks analitičkih upravljačkih izvještaja. U knjižici kretanja učenika se vidi ko je, kada i sa kojim zaposlenim pohađao nastavu. Program autoškole može se podijeliti prema ovlaštenjima tako da zaposleni vide samo karakteristike koje se odnose na njihove uloge. Program auto škole može se besplatno preuzeti kao demo verzija. Program autoškole stvara red u vašoj kompaniji i povećava profit!

Obavezna polja koja morate popuniti označena su posebnim simbolom, koji mijenja boju, dajući vam do znanja da li ste već naveli sve što vam je potrebno o vašem kupcu. U novoj verziji programa za autoškole možete priložiti posebno važne unose kako bi vam uvijek bili pri ruci. To mogu biti partneri s kojima najčešće sarađujete, ili određena roba i usluge - postoji mnogo mogućnosti. Na primjer, zamislimo bazu podataka kupaca. Ako želite da popravite određeni zapis, kliknite desnim tasterom miša na njega i izaberite Popravi odozgo ili Popravi odozdo. Kolone se mogu fiksirati na isti način. U tom slučaju, glavni podaci za svaki unos moraju uvijek ostati na mjestu. Kliknite na zaglavlje tablice i odaberite Popravi desno ili Popravi lijevo. Razvoj dodatnih programa dodaje nove funkcionalnosti i čini vaš rad u programu autoškole još praktičnijim i produktivnijim. Nova verzija ima novu vrstu polja: indikator kompletnosti. Možete ih vidjeti na primjeru u polju Završeno u modulu Inventar. Ova polja jasno pokazuju postotak izvršenja datog zadatka ili bilo koji drugi pokazatelj: popunjavanje podataka o kupcu, otprema robe itd. Brzina pretraživanja i izlaza informacija je također povećana: na primjer, preko 20.000 podataka o klijentima se obrađuje za manje od 1 sekunde na tipičnom laptopu. Prozor za pretraživanje podataka je važan alat za rad na tabelama sa velikim količinama podataka. Uz njegovu pomoć možete odjednom prikazati samo potrebne zapise za period, po zaposlenom ili bilo koji drugi kriterij. Međutim, ponekad korisnici mogu ostaviti neke izlazne kriterije u ovom prozoru i ne obraćati pažnju na činjenicu da je to izazvalo određene poteškoće. Optimizirali smo ga i vizuelno istakli polja u kojima je naveden kriterij. Sada više neće biti poteškoća čak ni za ne naročito napredne korisnike računara! Rad s kriterijima pretraživanja postao je mnogo praktičniji. Sada je svaki od njih zaseban element s kojim možete raditi. Na primjer, samo kliknite na križić pored kriterija da ga poništite. Klikom na sam kriterij možete ga promijeniti. A da biste prikazali sve unose, samo kliknite na križić pored riječi Traži. Program za auto-škole će dodati novu funkcionalnost i učiniti vaš rad u programu auto-škola još praktičnijim i produktivnijim.

Isticanje određenih duplikata u programu autoškole može vam znatno olakšati svakodnevni posao. I upravo u toj perspektivi ćemo početi razmišljati o novoj prilici za rad sa bojama, indikatorima i fotografijama u programu naše auto škole. U vodiču za imenovanje vidjet ćete da u koloni Stavke postoje neki duplikati. Prisustvo duplikata može značajno usporiti vaše poslovanje. Bilo bi zgodno dodijeliti ove duplikate. Samo kliknite desnim tasterom miša na tabelu da biste otvorili kontekstni meni i izaberite Uslovno oblikovanje. U prozoru koji se pojavi odaberite Novo... da dodate novi uslov. U prozoru koji se otvori odaberite naredbu Formatiraj samo ponavljajuće vrijednosti. Za promjenu kliknite na Format. Možete odrediti plavu boju u njemu. Zatim pohranjujete promjene i kreirate željeni uvjet. Kada to učinite, odmah kliknite na Primijeni da promijenite prikaz tabele. Sada su svi duplikati odmah vidljivi. Razvoj dodatnih programa donosi nove perspektive i pomaže vašem poslovanju da bude jedno od najboljih u svojoj vrsti! Kako smo dugo i uspješno na tržištu, stekli smo dobru reputaciju kao kompanija koja proizvodi samo visokokvalitetne programe. Mnoge kompanije su nam zahvalne na USU-Soft programima koje nudimo na korištenje. Imamo najbolji kvalitet i najbolje cijene koje će se sigurno svidjeti osobi čija je jedina svrha da njihov posao radi kao sat. Poznati smo i po tehničkoj podršci koju nudimo našim klijentima. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas i mi ćemo vam objasniti sve što želite da znate.