Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za raspored časova

Program za raspored časova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za raspored časova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Savremene obrazovne institucije moraju pažljivo birati softver kako bi izgradile konstruktivne odnose sa učenicima i njihovim roditeljima, kako bi postigle efektivno trošenje finansijskih i radnih resursa. Raspored klasa USU-Soft radi s velikom količinom podataka, uzimajući u obzir sve potrebne nijanse i varijable. Proces je maksimalno korektan. Nema preklapanja ili grešaka u rasporedu časova, što takođe pomaže u rasterećenju fakulteta. Osoblje kompanije USU specijalizovano je za izradu originalnog softvera, koji je namenjen opštem obrazovanju. Ovo je program koji kontroliše raspored časova. Možete ga preuzeti sa naše web stranice kao demo verziju kako biste vidjeli sve funkcije prije nego što kupite punu verziju programa rasporeda časova. Prezentacija ekskluzivnog proizvoda USU je također besplatna. Nakon kupovine programa rasporeda časova, imate i našu tehničku podršku koju vam pružamo pojedinačno. Funkcionalnosti softvera nisu ograničene na kreiranje rasporeda časova. Ovdje možete prihvatiti plaćanje ishrane, naplatiti platu od nastavnika, voditi evidenciju o metodičkom materijalu, van radnog vremena i preventivnim aktivnostima obrazovnih ustanova ako imate više filijala. Zahtjev „besplatni program rasporeda časova“ često traže na internetu ljudi koji žele da osvoje besplatni sir. Istovremeno, ne ispunjava sav softver minimalne zahtjeve općeg obrazovnog okvira, stoga nemojte žuriti da ga preuzmete pritiskom na dugme, morate pažljivo proučiti funkcionalnost softverskih i hardverskih zahtjeva. Program rasporeda časova treba da ima multitasking i performanse, analizira dinamiku poseta i napredak, uzima u obzir standarde rada.

Među prednostima je i mogućnost slanja masovnih SMS obaveštenja, koja omogućavaju brzi kontakt sa roditeljima, nastavnicima i učenicima. Ako besplatno preuzmete program za raspored časova iz nepotvrđenog izvora, tada ne samo da možete zaraziti svoje računalo virusom, već se i lišiti tehničke podrške proizvođača. Morat ćete sami savladati funkcionalnost softvera, bez kompetentne pomoći stručnjaka. Bolje je koristiti racionalan pristup, ne žuriti s preuzimanjem za besplatnim odlukama, već preuzeti demo verziju programa USU-Soft za vrijeme nastave, pogledati kratak video objavljen na web stranici USU, pročitati recenzije i razgovarati sa tim programera. Programski kalendar nastave može se integrirati u strukturu web stranice obrazovne ustanove, što omogućava brzo objavljivanje podataka na Internetu. Na zahtjev možete priključiti i nadzorne kamere i telefone na elektronski kontrolni sistem. Svi potrebni podaci o učenicima i nastavnicima, uključujući fotografije, unose se u bazu podataka. Mogu se preuzeti ili snimiti pomoću web kamere. Program rasporeda časova prati učinak nastavnika i kreira rangiranje najpopularnijih nastavnika i aktivnosti. Raspored nastavnog programa izrađen je na jedinstvenoj platformi za opšte obrazovanje, tako da se njegova funkcionalnost može dodati u fazi projektovanja. Sve što treba da uradite je da obavestite stručnjake USU. Oni će donijeti potrebne modele, operacije ili tabele kako bi aplikacija bila što korisnija. Demo verziju i prezentaciju proizvoda možete preuzeti na našoj web stranici. Plaćanje softvera se vrši samo jednom. Naša kompanija isključuje težak oblik pretplate, koji podrazumijeva mjesečne uplate za licencu i servisnu podršku. Malo je vjerovatno da ćete nigdje drugdje pronaći sličnu ponudu za ovaj raspored časova!

Pogledajmo još jednu mogućnost programa za kreiranje rasporeda časova - korištenje slika. Možete odrediti koja od slika treba biti povezana s kojim postotkom ili količinom. Možete odabrati broj i same slike da biste odabrali željene zapise na kartici Stil slike. U novoj verziji našeg programa za izradu rasporeda časova, možete dodijeliti određene vrijednosti različitim slikama radi jasnoće. To mogu biti oznake statusa druge ugovorne strane, prodaja, radni učinak i drugi procesi koji su vam potrebni. Prvo, razmotrimo kako dodijeliti sliku koja već postoji u bazi podataka datom parametru. Otvorite bazu podataka kupaca i kliknite desnim tasterom miša na bilo koje polje čiju vrednost želite da dodelite slici da biste pozvali kontekstni meni i izaberite komandu „Dodeli sliku“. Kao što razumete, program koji pomaže u kreiranju rasporeda časova odmah nudi izbor između dostupnih ikona u bazi podataka. Odaberite odgovarajući za datu vrijednost, na primjer, status kupca. Za identične vrijednosti, program mora dodijeliti samu sliku. Sada razmotrimo kako dodati nove slike u bazu podataka. Morate odabrati određenu kategoriju ili proizvesti sve. Novi unosi se moraju dodati u bazu podataka. Popunite potrebnu kategoriju i odaberite sliku iz vašeg sistema datoteka. Ova funkcionalnost vam daje priliku da povećate produktivnost vašeg poslovanja. Kupci će vidjeti koliko efikasno radite i kako to utiče na kvalitet usluge koju pružate. Kao rezultat toga, oni ostaju u vašoj ustanovi i pričaju svojim prijateljima i rođacima o vama. Ovo je veoma važno u svakoj kompaniji jer su kupci centar svakog poslovanja. To znači da morate učiniti sve da ih usrećite. Naš program rasporeda časova je 100% sposoban za ovo!