Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za red vožnje

Program za red vožnje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za red vožnje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Savremene obrazovne institucije ne moraju biti upoznate sa trendovima automatizacije kada su svi aspekti organizacije i upravljanja strukturom, uključujući zapošljavanje fakulteta, dokumentaciju, materijalne resurse i finansijsku imovinu, pod programskom kontrolom. Program rasporeda se fokusira na kreiranje idealnog rasporeda časova koji se lako može preuzeti na eksterni medij, odštampati i prikazati na eksternom digitalnom displeju. Korisnici početnici mogu lako kontrolisati program jer nije komplikovan. Naprotiv, dali smo sve od sebe da intuitivno olakšamo rukovanje. Kompanija USU je oduvijek nastojala da detaljno prouči posebnosti radnog okruženja, trenutne potrebe obrazovnih institucija, individualne zahtjeve upravljanja dokumentima, kako bi program izrade rasporeda bio najefikasniji u praksi.

Ako preuzmete raspored sa neprovjerenog izvora, ne biste trebali očekivati naglo povećanje funkcija upravljanja. Izbor odgovarajućeg programa treba da se zasniva na funkcionalnosti, algoritmima, radu sa rasporedom, potencijalnim mogućnostima za rad sa rasporedom itd. U demo verziji programa USU-Soft imate priliku provjeriti sve ove kvalitete. Preuzmite ga sa naše službene web stranice. Međutim, prije nego što to učinite, preporučujemo da pogledate video lekciju kako biste naučili osnove navigacije i upravljanja. Nema tu ništa komplikovano. Dovoljno je minimalno poznavanje rada na računaru. Za probni period program rasporeda je dostupan besplatno, nakon čega vrijedi kupiti licencu i razmisliti o dodatnim funkcijama koje nisu uključene u glavni paket, a koje se također mogu preuzeti na zahtjev, kao i o sinhronizaciji sa eksternim platformama i uređaji. Poželjno je pročitati kompletnu listu inovacija. Ne zaboravite da nije dovoljno preuzeti besplatni program za kreiranje redova vožnje. Važno je razumjeti ključne principe njegovog rada. Program teži smanjenju troškova i sposoban je da objedini napore različitih korisnika, profesora i odsjeka ustanove. Očigledno, preuzimanjem programa USU-Soft dobijate kvalitetan proizvod koji je u potpunosti usklađen sa zakonskom regulativom i standardima obrazovnog okruženja. Program voznog reda se provjerava u skladu sa važećim zdravstvenim propisima i standardima i uzima u obzir sve moguće kriterije i algoritme za kreiranje optimalnog rasporeda. Nije tajna da online program za red vožnje USU-Soft-a radi savršeno, odnosno informacije se mogu dinamički ažurirati, odmah prikazujući napravljene promjene i slanjem SMS obavijesti zainteresiranim korisnicima. Za ove zadatke implementiran je odgovarajući modul. Za slanje informativnih poruka možete koristiti bilo koju platformu. Sve ovisi o preferencijama određenog okvira. Ako ste preuzeli licencirani IT proizvod, možete koristiti mailing listu, snimati glasovne audio poruke i koristiti besplatni Viber servis.

Podrazumeva se da automatizovano upravljanje postaje sve potrebnije i veoma traženo u oblasti obrazovanja. Što se tiče specijalizovane podrške, poželjno je koristiti USU-Soft program rasporeda, koji uzima u obzir različite kriterijume i algoritme. Mogu se mijenjati, konfigurirati i programirati. Važno je preuzeti zaista koristan i efikasan proizvod, koji u praksi može smanjiti troškove, garantujući redosled kojim dokumenti kruže. Program rasporeda automatski šalje sve e-poruke dodane u mailing modul. Više ne morate ručno slati pisma. Ne morate čak ni kreirati poseban zadatak da biste to učinili! Ova funkcija je podrazumevano omogućena u softveru za raspored. Omogućava vam automatizaciju slanja SMS poruka. To mogu biti obavještenja o mjesečnim popustima, poruke pacijentima o zakazanim terminima, podsjetnici kupcima i dugovima ili SMS o isporuci tereta na odredište - postoji mnogo opcija! Sve što treba da uradite je da kažete našem stručnjaku kako tačno želite da olakšate svoj svakodnevni posao. Zaštita vaših podataka jedan je od glavnih prioriteta USU! Kvar servera, nepošteni zaposlenik može vam nanijeti veliku štetu: i financijsku i nagomilane podatke. Ali što je najvažnije - možete izgubiti i svoju reputaciju među kupcima! Međutim, ne biste se trebali oslanjati na činjenicu da će jedan od vaših zaposlenika uvijek ručno kopirati bazu podataka. Zbog toga smo u novu verziju naše platforme dodali funkciju automatskog pravljenja rezervnih kopija. Da biste osigurali svoju sigurnost, sve što trebate učiniti je kreirati novi zadatak. Odaberete naredbu Vrsta rada, zatim idete na naredbu Put do arhivatora - ovdje navedete putanju u programu do arhivatora, tako da program ne samo da može napraviti sigurnosnu kopiju vaših podataka, već ih i komprimirati u optimizirati skladištenje podataka. Pritiskom na komandu Kopiraj u određujete fasciklu u kojoj će biti pohranjena rezervna kopija. Sve potrebne informacije su sačuvane! Program kreira kopiju svih vaših podataka i pojedinačnih promjena programa. Takođe je moguće razviti interfejs programa prema vašim željama. Javite nam se i recite nam svoje snove. Hajde da ih ostvarimo! Ako i dalje sumnjate, pozivamo vas da posjetite našu web stranicu i preuzmete besplatnu demo verziju. Iskustvo upravljanja sistemom prije kupovine sigurno će vam dati pregled funkcionalnosti i pomoći vam da odlučite da li vam je takav proizvod potreban ili ne.