Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo studenata

Program za računovodstvo studenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo studenata
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Studentski računovodstveni program istovremeno prati više kriterijuma, uključujući akademski učinak, pohađanje, zdravstvene pokazatelje, troškove obrazovanja i tako dalje. Računovodstveni softver za studente je program za automatizaciju obrazovne ustanove koji vodi vlastitu evidenciju svih tekućih metrika i daje obrađene podatke u tabelarnim i grafičkim vizuelnim izvještajima koji se mogu dizajnirati sa logom institucije i drugim referencama. Studentski računovodstveni program proizvodi kompanija USU. Njeni stručnjaci izvode instalaciju putem udaljenog pristupa putem Interneta i besplatno provode kratki dvosatni kurs za predstavnika obrazovne ustanove. Automatizovani studentski računovodstveni sistem promoviše poboljšanje kvaliteta računovodstva, smanjenje inputa rada i drugih troškova, uključujući i na vreme jer se vaše računovodstvene i obračunske procedure obavljaju u deliću sekunde - brzina ne zavisi od količine podataka.

Studentski računovodstveni program garantuje visoku tačnost obračuna i potpunost računovodstva, usled čega se povećava i profitabilnost ustanove. Studenti mogu imati različite uslove studiranja, koji se odražavaju na cijenu. U ovom slučaju, program računovodstva studenata razlikuje troškove plaćanja za kurseve prema rasporedu školarina priloženom na profilu studenta. Sva lična evidencija se pohranjuje u CRM sistemu, koji je baza podataka studenata i sadrži podatke o svima od prvog kontakta, uključujući akademsku evidenciju, uplate itd. Elektronska evidencija studenata održava se putem pretplata, oblika obračuna pohađanja i plaćanja koja se izvršavaju kada studenti kupe kurs. Pretplate su predviđene za dvanaest posjeta, koje se obično mogu promijeniti u postavkama ako je potrebno. Određuje naziv predmeta, nastavnika, period i vrijeme učenja, cijenu kursa i iznos akontacije nakon potvrde da program generiše račun i na njega stavlja raspored časova. Na kraju plaćenog termina studenti dobijaju štampani izvještaj o pohađanju za sve termine. Ako postoje izostanci koje učenici mogu objasniti, nastava se vraća kroz poseban prozor. Svi upisi u studentski računovodstveni program imaju određeni status, koji karakteriše njihov trenutni status. Mogu biti zamrznuti, otvoreni, zatvoreni ili dužni. Statusi se razlikuju po boji. Na kraju plaćenog perioda, pretplata je obojena crvenom bojom do sljedeće uplate. Ako studenti imaju iznajmljene knjige ili drugu opremu, pretplata će biti crvena do sljedeće uplate. Automatizacija studentskog računovodstva uspostavlja snažne veze između različitih rezultata, čime se osigurava da se ništa ne zaboravi ili ne računa. Dakle, čim potpis učenika postane crven, nazivi odjeljenja će se automatski pojaviti na elektronskom rasporedu odjeljenja u koji su učenici dužnici upisani. Raspored također prenosi informaciju prema kojoj se posjete automatski otkazuju u pretplatama. U prozoru rasporeda koji kreira program na osnovu rasporeda osoblja i raspoloživosti prostorija, planova i smjena, časovi su navedeni po datumima i satima, naspram svakog od njih grupa i nastavnik. Na kraju časa u rasporedu se pojavljuje napomena da je čas održan i naznačuje se broj prisutnih. Na osnovu ovog indikatora, časovi se otkazuju iz pretplate. Kvačica se pojavljuje nakon što nastavnik nakon časa unese podatke u svoj elektronski dnevnik. Svaki nastavnik ima lične elektronske izvještaje kojima samo on i školski administratori imaju pristup. Radna površina svakog zaposlenog je zaštićena loginom i lozinkom; kolege ne vide jedni druge evidencije; blagajnik, računovodstvo i druga materijalno odgovorna lica imaju posebna prava. Ovo čuva podatke povjerljivim i sprječava njihovo curenje ili krađu.

Studentski računovodstveni program redovno pravi rezervne kopije akumuliranih informacija. Računovodstveni program koji pomaže u radu sa učenicima lako savladava medicinski tim škole, kao i svi njeni zaposleni, jer program ima logičnu distribuciju podataka po folderima i karticama, jednostavan meni i laku navigaciju, tako da je uspjeh rad na njemu ne zavisi od veštine korisnika. Program ima samo tri sekcije, a zaposleni imaju pristup samo jednom od njih. Teško se zbuniti. Druga dva odjeljka su početak i kraj programskog ciklusa - sadrže početne podatke, pojedinačne za svaku instituciju, u prvom, a završne izvještaje u drugom. Korisnički odjeljak uključuje samo trenutne podatke koje članovi osoblja unose dok obavljaju svoje funkcije u programu automatiziranog računovodstva studenata. Menadžment prima ažurirane, prikladno strukturirane informacije o svima i svemu - studentima i fakultetima - kroz program računovodstva studenata. Ukoliko želite da se uvjerite da Vam nudimo kvalitetan proizvod, sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da poslujemo dugo vremena, da imamo odličnu reputaciju i mnogo zadovoljnih kupaca širom svijeta. Pridružite im se i postanite jedna od vodećih kompanija!