Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za studente

Program za studente • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za studente
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svrha studentskog programa je vođenje efektivne evidencije studenata, i to: broj, pohađanje, učinak, raspodjela ocjena, popunjavanje elektronske evidencije časova, ličnih dosijea i drugih izvještajnih obrazaca. Program za učenike kompanije USU, programera specijalizovanih programa, nudi ne samo registraciju učenika, već i registraciju svih tačaka delovanja škole: nastavnih resursa, učionica, instalirane opreme, nastavnih sredstava, finansijskih tokova itd. . Na internetu možete preuzeti programe za učenike, ali to će biti drugi programi - fokusirani na školske zadatke, kontrolne testove itd. Računovodstveni programi za studente ne mogu se preuzeti besplatno - ovo je složen programski proizvod, čiji je razvoj trajao više od jednog dana. Razvijaju ga visoko kvalifikovani programeri koji su odgovorni za sve radnje svog programa za studente. Za organizaciju ispravnog obračuna učenika, program prvo kreira funkcionalni informacioni sistem, koji je, u stvari, baza podataka koja uključuje lične podatke o svakom učeniku – bivšem ili sadašnjem, nastavniku i drugom školskom osoblju, kao i detaljan opis sve što je potrebno za organizaciju procesa učenja.

Informacije su jasno strukturirane, tako da potraga za potrebnom pomoći traje djelić sekunde - dovoljno je postaviti barem jedan poznati parametar. U ličnim dosijeima učenika i školskog osoblja nalaze se fotografije ljudi koji su u njima prikazani. Informativnim programom se lako upravlja raznim funkcijama kao što su sortiranje, grupiranje i filtriranje koje pomažu u brzom radu sa informacijama koje su uključene u mnoge školske procedure za redovno izvještavanje. Učenički računarski program se lako može instalirati na računar u administrativnom delu ustanove bez ikakvih zahteva za svojstva programa i korisničke veštine zaposlenih u školi koji planiraju da tamo rade. Prijava je dozvoljena samo sa individualnom lozinkom, koja istovremeno ograničava radnu površinu zaposlenika i štiti informacije od slučajnih upada. Studentski program pruža pristup za više korisnika na jednoj lokaciji sa bilo koje lokacije - nije potrebna internetska veza za lokalne lokacije. Međutim, to je preduvjet za rad na daljinu. Program za učenike, čije su povratne informacije predstavljene u obliku preporuka na web stranici usu.kz, daje menadžmentu škole potpuni pristup njegovoj funkcionalnosti, a računovodstvu vlastita prava da radi na njemu. Studentski program sadrži povjerljive informacije jer sadrži isključivo lične podatke i obezbjeđuje sigurnost i sigurnost u potrebnom vremenskom periodu izradom redovnih rezervnih kopija podataka.

Studentski program pruža trenutnu povratnu informaciju o napretku učenika, pohađanju i stepenu aktivnosti u organizaciji vannastavnih aktivnosti. Vodi statistiku o kretanju učenika i kompletnu evidenciju, oslobađajući vrijedne nastavnike svakodnevnog rada. Studentski program gradi rangiranje učenika i nastavnika koristeći različite kriterije evaluacije za svaku kategoriju, određujući najuspješnije učenike i najefikasnije nastavnike. Studentski program organizuje evidenciju bibliotečkog fonda, brzo označavajući datum predaje knjiga studentima i datum vraćanja, šaljući odgovarajuće iskačuće obaveštenje bibliotekaru. Učenički program uspostavlja kontrolu nad svim inventarom na školskoj imovini, evidentira njegovo kretanje odgovarajućim dokumentom, a takođe upravlja zalihama promptnom procjenom tekućih stanja. Studentski program ima kompletan set šablona koji se koriste u internom izvještavanju i upravljanju finansijskim dokumentima. Informacije i analitički izvještaji koje pruža program od velike su vrijednosti za školsku upravu. U novoj verziji programa za studente možete raditi sa 2D i 3D grafikom. Možete transformirati gotovo svaku grafiku pod željenim uglom. Na primjer, izvještaj o zaradi. Pokažite na grafikon i dobit ćete novi meni. U njemu možete kliknuti na dugme zelene strelice i grafikon će postati trodimenzionalan. Možete ga rotirati na bilo kojoj prikladnoj osi za sveobuhvatnu analizu. Tu su i nove mogućnosti za rad sa samom grafikom. Hajde da napravimo izveštaj o bonusima. Na primjer, želite detaljnije analizirati obračun bonusa i ne morate vidjeti informacije o tome kako su bonusi potrošeni. Zadržite pokazivač miša preko grafike i pojavit će se meni u kojem možete isključiti vidljivost određenih dijelova. Na primjer, onemogućimo potvrdni okvir Potrošiti. Vidite samo preostale bonuse. Na isti način možete raditi i sa grafovima u kojima program prikazuje desetine vrijednosti - ako želite analizirati samo jedan parametar, ostavite ga i analiza će biti mnogo lakša i vidljivija! Ne može se tvrditi da dajemo sve od sebe da poboljšamo funkcionalnost programa za studente u svakom pogledu - svakim danom smo sve bolji i bolji! Zato nam možete vjerovati. Imamo mnogo kupaca koji su zadovoljni što su se odlučili za nas. Mi im zauzvrat rado pomažemo da optimizuju svoje poslovanje. Garantujemo individualni pristup svakom klijentu. Ako želite imati neke jedinstvene funkcije i već imate neke ideje o tome koje bi to funkcije mogle biti, spremni smo o tome razgovarati s vama. Uvijek smo voljni isprobati nešto novo!