Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za centar dječijeg stvaralaštva

Program za centar dječijeg stvaralaštva • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za centar dječijeg stvaralaštva
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za centar dječje kreativnosti jedna je od konfiguracija programa automatizacije USU-Soft, kreirana za korištenje u obrazovnim ustanovama bilo kojeg obima i različitih smjerova, bilo kojeg oblika vlasništva i različite dobi učenika. Dječje stvaralaštvo je također dio obrazovne aktivnosti, pomaže u otkrivanju dječjih talenata i promovira djetetovu socijalizaciju kroz njegovo izražavanje u kreativnosti. Zahvaljujući svojoj kreativnosti, dječiji centri ne samo da rješavaju problem uključivanja djece, odvlačeći ih od druženja na internetu i neformalnih odnosa na ulici, već i podižu njihov nivo obrazovanja, pomažu im da se odluče za izbor budućih profesija itd. Dječijim centrima u velikoj mjeri pomaže program dječjeg centra za kreativnost USU-Soft, posebno osmišljen za podršku predmetnim područjima i koji obezbjeđuju visokokvalifikovani stručnjaci i nastavnici.

Odmah treba napomenuti da je program dječjeg stvaralaštva jedinstven program koji omogućava automatizaciju internih aktivnosti centra i kontrolu njegovih obrazovnih standarda kako bi se poboljšao kvalitet upravljanja centrom. Osim toga, obrazovni program dječijeg kreativnog centra pomaže u kontroli slobodnog vremena djece i njegovoj realizaciji. Program dječijeg kreativnog centra može se tumačiti i dvojako: sa stanovišta automatizacije, kao program koji razvija centar dječje kreativnosti kao poslovnog subjekta, jer centar stiče prednost u odnosu na svoje tradicionalne djelatnosti, čime se povećava njegova konkurentnost. , a sa stanovišta svoje obrazovne misije, kao program koji razvija centar dječijeg stvaralaštva s obzirom na obim, sadržaj i sadržaj kurseva obuke. Prvi podiže nivo obrazovanja kadrova i menadžmenta, što se ogleda u optimizaciji svih internih aktivnosti, a drugi, podiže nivo obrazovnog procesa u oblasti kreativnosti. Program automatizacije kreativnog centra (ovdje ćemo pričati samo o tome), prvenstveno zakazuje nastavu, uzimajući u obzir raspon kurseva, raspored osoblja, broj učionica, njihove karakteristike i opremljenost, broj smjena . Ovaj raspored uzima u obzir preferencije nastavnika u pogledu smještaja u izvođenju nastave, jer se mogu organizovati u individualnom i grupnom formatu, sastavu časova i redovnosti nastave. Za registraciju studenata kreira se korisnička CRM baza podataka, gdje su svi studenti podijeljeni u kategorije po izboru same obrazovne ustanove i njen katalog se prilaže bazi. Djeca se mogu podijeliti prema kreativnim grupama, uzrastu, sklonostima itd. Za svakog od njih u bazi podataka se kreira lični dosije, uz koji se mogu priložiti fotografije, dokumenti i bilo šta drugo - to vam omogućava da napravite istoriju odrastanja i razvoja deteta u toku obrazovnog procesa, da označite njegova postignuća i učešće u aktivnostima institucije.

Čak i ako dijete ne pohađa obrazovnu ustanovu, podaci o tom učeniku se čuvaju u programu za period koji odredi obrazovna ustanova. Ovaj slučaj može promijeniti kategoriju u bazi podataka. Pored navedenih baza podataka, program za centar dječijeg stvaralaštva uključuje niz nazivnih proizvoda koje obrazovna ustanova može prodavati kao pomoćne i dodatne materijale za dalje izučavanje kreativnih nauka. Program za dječiji kreativni centar kontroliše prodaju tako što svaku prodaju fiksira putem posebnog obrasca, koji postoji u njemu za svaku bazu podataka i naziva se prozor – na primjer prozor proizvoda, prozor kupca, prozor prodaje. Ovi prozori imaju poseban format - polja koja se popunjavaju izgrađena su u vidu iskačućeg menija sa odgovorima u nekoliko varijanti, a menadžer bira odgovarajući, odnosno onu koju treba prebaciti u neku bazu podataka za izbor odgovori tamo. Ukratko, informacije se ne unose u prozor sa tastature, već se biraju mišem sa liste koju prikazuje program. Ovaj unos međusobno povezanih podataka omogućava programu da uspostavi vezu između njih i garantuje odsustvo lažnih informacija ili, ako ih unese nepošteni zaposlenik, brzo ih identifikuje. Unos podataka kucanjem sa tastature vrši se samo u slučaju primarnih vrednosti jer ih nema u programu. Također je odgovornost programa da sastavi tekuću dokumentaciju bilo koje namjene unutar vremenskog okvira određenog za svaki dokument - rokovima ovdje upravlja ugrađeni planer zadataka, koji je unaprijed napravljen za sve automatski izvršene poslove, lista koja uključuje redovne rezervne informacije radi vaše sigurnosti. Samostalno pripremljena dokumentacija obuhvata tok knjigovodstvene dokumentacije, sve vrste faktura formiranih za dokumentovanje kretanja prodatih proizvoda, narudžbenice za proizvode od dobavljača, standardne ugovore o uslugama i drugo. Iskreno govoreći, vrlo je teško naći zadatak sa kojim program u centru dječijeg stvaralaštva ne može izaći na kraj. Dali smo sve od sebe da softver bude najbolji u pogledu onoga što može da uradi, tako da ima značajnu prednost u odnosu na druge programe. U tome smo i uspjeli, jer naš sistem može zamijeniti nekoliko programa drugim neophodnim za poslovanje.