Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za atelje

Crm za atelje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za atelje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Danas mnogi poduzetnici koji razvijaju vlastito šivaće poslovanje i male šivaće radnje razmišljaju o implementaciji ateljeskog CRM sistema u svojoj kompaniji. Ali pogrešno razumijevanje ove kratice izaziva mnoge sumnje i onemogućava ih da naprave važan korak na putu stvaranja najuspješnijeg studija na tržištu. Hajde da pokušamo da shvatimo šta je CRM sistem? Akronim CRM je skraćenica od Customer Relationship Management. Zašto je do toga došlo i zašto postoji tolika potražnja za CRM uslugama u svijetu? Svaki biznismen, na početku svog puta, susreće se sa sličnim problemima: menadžer je zbog velikog opterećenja ili lošeg stanja zaboravio da zapiše ime klijenta ili broj telefona. Negdje, ispod gomile dokumenata, izgubio se unaprijed plaćeni ček, a iz nekog razloga jedina potvrda o uplati završila je u istom folderu sa skicama odjeće. Krojačice su pobrkale materijale za narudžbu, jer je naljepnicu na kojoj su bile ispisane bacila odgovorna spremačica. I još jedna velika narudžba otišla je na pogrešnu adresu i ljuti kupac je raskinuo jednogodišnji ugovor sa njegovom kompanijom.

Deseci ovih malih problema šalju kompaniju prvo u stanje anksioznosti, a zatim u njen spor, epski kolaps. U najboljem slučaju, atelje je cijelo vrijeme primoran da bude u poziciji krivog djeteta, a ne pouzdanog partnera od povjerenja. Nacrtana slika nije prijatna. Upravo ovo poduzetničko iskustvo i želja poslovnih lidera da postanu prvi u svojoj oblasti tjeraju desetine iskusnih programera i poslovnih tehnologa u USU-Soft svakodnevno da rade na stvaranju usluge koja izbjegava takve poteškoće. Rezultat njihovog rada je najbolji CRM sistem u studiju. U prvim danima korišćenja našeg atelier CRM programa omogućava vam da strukturirate informacije o kupcima koje ste prikupili tokom svog rada. A udoban i prijatan interfejs najboljeg CRM programa za računovodstvo ateljea USU-Soft omogućava vam da vrlo brzo kreirate bazu podataka sa kontaktima kupaca, karakteristikama svake porudžbine i rezultatima transakcija za svaki izveštajni period ateljea. Ovo daje detaljan i objektivan pogled na stanje kompanije u cjelini, kao i priliku da se sagledaju nedostaci u poslovanju pod njenom kontrolom, a koje su ranije bile skrivene.

Kada je početna analiza završena, imate najzanimljiviji i najfascinantniji deo rada sa Atelier CRM softverom: počinjete da podižete svoje poslovanje na novi nivo. CRM softver ateljea ima veliki broj alata i intuitivnih funkcija koje omogućavaju bolju kontrolu cjelokupnog obima posla u šivaćoj radionici, štedeći vrijeme i finansijska sredstva. Sada vaša pažnja nije samo na trenutnom stanju narudžbe, već i na svim njenim nijansama: vremenu koje je zaposlenik posvetio tome, korištenim materijalima (pribor, tkanina), ostacima i trenutnoj cijeni koštanja. Potrebne podatke za praćenje možete uneti u CRM sistem ateljea sami ili uz pomoć zaposlenih u USU-Soft, na osnovu vaših ličnih strateških ideja i zadataka. Danas je ovo najbolja prilika na tržištu za takve usluge za vlasnike studija. Zahvaljujući optimizaciji CRM-a vašeg poslovanja i jednostavnoj kontroli kvaliteta, možete proširiti asortiman usluga po meri i razmišljati o stvaranju filijala. Ako svoju odjeću niste popravljali ili čistili, sada to možete lako učiniti i kontrolirati potrebne procese. Ili ste se zbog nagomilanog haosa plašili otvaranja novog prodajnog mesta, pa je zahvaljujući najboljem ateljeskom CRM servisu to sada izvodljiv zadatak. Ovo nije sve! Najbolje IT rješenje osoblja USU-Soft-a sadrži mnoga prijatna iznenađenja.

Što više pričamo o CRM sistemu, to više ima da se objasni. To je paradoks. Međutim, mi znamo kako da rešimo ovu dilemu - samo je potrebno da isprobate ovaj ateljerski računovodstveni CRM program na svom računaru. Naši stručnjaci mogu instalirati demo verziju, tako da možete raditi neko vrijeme i svojim očima vidjeti njene karakteristike, perspektive i mogućnosti. Ako želite da vam sve pokažemo (u slučaju da ne želite da gubite vrijeme pokušavajući sve sami razumjeti), možemo dogovoriti sastanak preko interneta, tokom kojeg vam naši programeri detaljno pokažu šta je ovaj ili onaj dio aplikacija radi.

Sigurnost CRM programa za upravljanje studijom je ono na što smo ponosni. Sa sistemom zaštite lozinkom, nema šanse da vaši podaci budu izgubljeni ili ukradeni. Čak i ako napustite svoje radno mjesto na neko vrijeme, softver je zatvoren i svako ko prolazi neće moći vidjeti vaš rad ovdje. Uz to, uspjeli smo iskombinirati ovu funkciju sa još jednom korisnom. To jest, to je funkcija čuvanja svega što zaposlenik radi u aplikaciji. Stoga ovdje imate nekoliko prednosti. Prvo, pratite radno vrijeme i možete koristiti sistem za akumulaciju plata. Drugo, uspostavljate kontrolu i jasan plan posla koji treba da obavi svaki zaposlenik pojedinačno. Kako su dijelovi aplikacije međusobno povezani, moguće je provjeriti informacije putem softvera. Kada dođe do greške, aplikacija o tome obavještava menadžera zahvaljujući funkciji koja omogućava sistemu da provjeri podatke unesene iz različitih izvora. USU-Soft je pouzdan partner za organizaciju vašeg studija!