Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu šivaće proizvodnje

Program za kontrolu šivaće proizvodnje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu šivaće proizvodnje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program kontrole proizvodnje šivanja je jedinstveni softver pogodan za automatizaciju kontrole proizvodnje odjevnih predmeta bilo da se radi o malom ateljeu ili velikoj šivaćoj proizvodnoj organizaciji s mnogo podružnica u različitim regijama. Bez programiranja u modernom svijetu koji se brzo mijenja, nemoguće je ostati na vrhu uspjeha. U sistemu se odvija automatsko računovodstvo koje kontroliše rad celokupne šivaće proizvodnje. Računovodstveni program kontrole proizvodnje šivanja USU-Soft pomaže Vam da kontrolišete proces proizvodnje odevnih predmeta, u svim oblastima Vašeg poslovanja. Kao rezultat, dobijate poslovni mehanizam koji radi bolje od švicarskog sata. Program upravljanja kontrolom proizvodnje šivanja sadrži bazu podataka o proizvodima koje proizvodi kompanija. Tokom razgovora sa kupcem, postoji prilika da mu se demonstrira bilo koji proizvod. U procesu prihvatanja porudžbine može se uzeti u obzir svaka želja kupca, što doprinosi poboljšanju imidža ateljea. Program upravljanja proizvodnjom prati faze tehnološkog procesa. Proizvodnja u konfekciji podijeljena je u faze: odabir tkanine, mjerenje kupca, krojenje, priprema, montaža, završno šivanje. U zavisnosti od faze ispunjenja porudžbine, narudžba se farba u različite boje na monitoru računara. A ovo je jedna od opcija kontrole.

Više zaposlenih može istovremeno koristiti napredni program kontrole proizvodnje šivanja, direktor, računovođa ili krojačica. Prilikom kreiranja korisničkih naloga, konfigurišu se prijave, lozinke i stepen pristupa. Direktor ima pun pristup informacijama, a krojačica ne mora znati kontakt podatke dobavljača – pristup je ograničen. Pristup korisničkim profilima može se organizirati putem lokalne mreže, a u slučaju velike kompanije komunikacija se odvija putem interneta. Glavni prozor naprednog programa koji kontroliše vaš studio je izuzetno jednostavan. Ovaj prozor uključuje samo tri elementa: module, direktorije i izvještaje. U procesu stalnog rada potrebni su moduli. Direktoriji se kreiraju za ispravnu konfiguraciju programa. Oni su prilagođeni vašim interesima ili identitetu vaše šivaće proizvodnje. Izveštaji pomažu da se analiziraju i kontrolišu rezultati rada u bilo kom vremenskom periodu. Štaviše, zahvaljujući folderu izveštaja, menadžer može da štampa ili pošalje bilo koju vrstu izveštaja putem Interneta u bilo kom trenutku. Na primjer, o računima potraživanja. Pododjeljak direktorija sadrži mapu novca. Koristeći ovu programsku stavku, direktor ili vlasnik šivaće proizvodnje može definisati finansijska podešavanja - vrstu valute, načine plaćanja, cenovnike. U programu USU-Soft koji kontroliše Vašu šivaću proizvodnju možete uzeti u obzir različite želje kupaca, snimiti podatke odakle su saznali za Vašu kompaniju.

Ove informacije vam pomažu u pružanju učinkovitih promocija. Zahvaljujući ovom računovodstvu, u potpunosti prilagođavate i vodite pristojan marketing svoje šivaće proizvodnje. Glavna stvar koju treba kontrolirati programom je u mapi skladišta. Ovdje možete pronaći kompletnu listu proizvoda, gotovih i šivenih po narudžbi. Ovdje su označeni svi pokreti potrošnog materijala i pribora. Slike se mogu učitati u program za kontrolu proizvodnje šivanja radi jasnoće. Ispod na stranici ćete pronaći link za preuzimanje probne verzije aplikacije za kontrolu proizvodnje odjeće. Demo verzija ne ispunjava sve funkcije osnovne verzije. Ali za tri sedmice možete shvatiti koliko je lakše kontrolirati proizvodnju šivanja. U slučaju vaših želja ili sugestija, možete se obratiti tehničkoj podršci i dodati funkcije koje su vam potrebne u USU-Soft programu. Napredna USU-Soft aplikacija uključuje širok spektar funkcionalnih funkcija!

Ako postoje sumnje u pouzdanost programa, provjerite njegovu funkcionalnost u kontekstu njegove primjenjivosti u vašoj organizaciji uz pomoć demo verzije aplikacije. Samo nam pišite ili slijedite upute za preuzimanje sistema. Kada vidite karakteristike i skup mogućnosti koje nudi, sigurno ćete biti sigurni u pouzdanost softvera. Nekoliko sedmica je više nego dovoljno da pogledate karakteristike i steknete utisak o proizvodu koji nudimo.

Što se tiče zaposlenih, svaki od njih dobija lozinku za rad u aplikaciji za upravljanje. Zahvaljujući razdvajanju prava pristupa, on ili ona raspolaže samo informacijama koje su mu neophodne za rad u kontekstu zadataka za koje je odgovoran. Razlog zbog kojeg se takvo pravilo primjenjuje je zaštita podataka. Možete dati puna prava pristupa nekome ili zaposleniku. Ova osoba će upravljati svim podacima i analizirati rezultate različite izvještajne dokumentacije, kao i birati razvojni put na osnovu rezultata tih informacija. Svakom dokumentu može biti dodijeljen logo vaše organizacije. Osim toga, sistem se može povezati sa bilo kojom opremom koju imate (štampač, kasa i skener), što ubrzava brzinu rada. Ovo je primjenjivo u slučaju da posjedujete trgovinu u kojoj prodajete svoje proizvode, kao i u interakciji s kupcima.