Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za upravljanje krojačkom radnjom

Program za upravljanje krojačkom radnjom • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za upravljanje krojačkom radnjom
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Besplatni program za upravljanje krojačem bio bi veoma tražen među vlasnicima šivaćih firmi, da zaista postoji. Ali vi i ja razumijemo da stvaranje visokokvalitetnog programa zahtijeva učešće kvalifikovanog osoblja i finansijska ulaganja. Uostalom, ne nudite svoje proizvode uzalud, zar ne? Niko ne daje nešto u šta je uložio mnogo truda, profesionalnosti autora i finansijskih sredstava. Na internetu nikada nećete pronaći ništa besplatno, osim onog koji vam samo donosi probleme: ili preuzmete takav softver, iza čije se maske virusi zaista kriju, ili ste suočeni s činjenicom da je samo preuzimanje besplatno, i tokom instalacije čekaju vas mnoga iznenađenja u vidu ograničene funkcionalnosti i plaćenih opcija. Neki proizvođači uvijek nude demo verziju, koja je izuzetno kratka. Govoreći o našem programu za vođenje kroja, važno je napomenuti da nudimo demo verziju za preuzimanje, koja bi trebala u potpunosti demonstrirati mogućnosti programa za upravljanje krojenjem. Ne mamimo potencijalnog kupca besplatnim sirom, ali želimo da cijenite punu funkcionalnost programa za upravljanje krojačenjem po pravoj vrijednosti i dajemo vam cijeli mjesec da to učinite.

Štaviše, uslovi kupovine programa za upravljanje su apsolutno transparentni: provereni, kvalitetni softver plaćate jednokratno i bez ikakvih skrivenih uslova poput mesečnih plaćanja. Sve dodatne troškove preuzimate samo kada kontaktirate naše programere za kupovinu određenog broja funkcija (mobilna aplikacija ili povezivanje terminala za plaćanje) i samo ako su vam potrebne. Održavanje programa kontrole krojenja ne plaćamo. Program je namijenjen korisniku bilo kojeg nivoa i razumljiv je za rad, stoga ne predviđa posebnu (a još više plaćenu) obuku. Naši stručnjaci će vas rado uputiti, posavjetovati i pomoći pri instalaciji. U program kontrole krojenja uključili smo optimalan set opcija upravljanja u krojačkoj radnji, tako da ne morate pribjegavati korištenju dodatnih programa i aplikacija. Radite u jednom upravljačkom programu, jer su njegove mogućnosti neograničene.

Aplikacija vam nesumnjivo pomaže da svoje poslovanje podignete na novi nivo vrhunskog kvaliteta samo uz pomoć kompetentne računovodstvene organizacije u vašoj krojačkoj radnji. Automatizacija procesa utiče na sve nivoe rada i omogućava vam da efikasnije radite sa narudžbama, vidite kompletnu sliku proizvodnje, produktivno se bavite dobavljačima i kupcima, proširite i optimizujete bazu kupaca, vodite evidenciju materijala i gotovih proizvoda, utičete na performanse osoblja, analiziraju profitabilnost ateljea, efikasnost marketinških akcija. Kupovinom programa upravljanja garantujemo da vas tokom perioda korišćenja vaši jedinstveni alati neće koštati ništa, kao i podrška naših stručnjaka, održavanje i redovna ažuriranja. Računovodstveni program krojačke radnje pomaže u potpunoj automatizaciji upravljanja u krojačkoj radnji, sistematizaciji rada zaposlenih, povećanju njihove efikasnosti, poboljšanju interakcije sa kupcima i povećanju profitabilnosti preduzeća.

Krojački menadžment je ono što treba raditi na najvišem nivou. Razlog leži u ideji da je potrebno postići značajne rezultate u rukovođenju krojačkim poslovima. Sistem kontroliše sve sfere vaših programskih aktivnosti. To može biti raznoliko - monetarno računovodstvo, kao i kadrovsko računovodstvo i još mnogo toga. To je način da steknete kontrolu i produktivnost. Ako želite da na najbolji način vodite računovodstvo svojih novčanih sredstava, onda morate stalno pratiti sva kretanja i sve transakcije. Pa, sa programom možete premještati svoje finansije kad god zatrebate - po potrebi. Aplikacija je brza i tačna. Tako je dobra potrošnja zagarantovana na najbolji mogući način. U slučaju da trebate biti svjesni da li aplikacija može pratiti knjigovodstvo skladišta, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da vas softver obavještava o količini materijala koji je tamo uskladišten, kao i da li su potrebne prenarudžbe. Ovo vam omogućava da nikada ne prekidate svoju organizaciju i proizvodne cikluse.

Uspjeli smo stvoriti instrument da budemo upoznati sa svim procesima koji uključuju aktivnosti svojih zaposlenih. Uzgred, dajete im vlastitu lozinku i login koji im omogućavaju analizu podataka koji su im potrebni u procesu ispunjavanja njihovih direktnih zadataka. Ni manje ni više. To znači da kada dođe do greške - znate ko ju je napravio i možete pratiti rezultate da ih ispravite kada situacija nije tako teška. Budući da se smatra važnim, mnogi ovaj resurs smatraju korisnim u kontekstu otklanjanja grešaka i neugodnih situacija. Ponekad se može reći da je nemoguće boriti se u današnjim tržišnim uslovima. Postoje mnogi rivali koji čine sve da privuku kupce i otežavaju vam povećanje broja kupaca u vašoj organizaciji. Međutim, USU-Soft dolazi u pomoć i olakšava proces privlačenja kupaca, kao i pravi smjer razvoja organizacije.