Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za šivenje

Program za šivenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za šivenje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U posljednje vrijeme razvoj tehnologija koje pomažu u kontroli i pojednostavljenju radnih procesa aktivno koriste sve vrste proizvodnih kompanija i organizacija. Preduzeća u šivaćoj industriji nisu izuzetak. Aktivno koriste poseban šivaći računovodstveni program kako bi iz temelja promijenili organizaciju i mehanizme upravljanja, efikasno koristili proizvodne resurse, eliminisali nepotrebne troškove i izdatke i poboljšali kvalitet rada zaposlenih. Ako se korisnici ranije nisu bavili automatizacijom, to se ne bi trebalo pretvoriti u ozbiljan problem. Interaktivni interfejs programa razvijen je sa preciznim proračunom udobnosti svakodnevnog korišćenja, bez obzira na veštine i nivo znanja korisnika. Sve je kreirano sa shvaćanjem da je ovo nešto novo i da možda nije mnogima poznato, ali je ujedno neophodan program za svakog predstavnika šivaće industrije.

U Universal Accounting System (USU) posebno su cijenjeni posebni i jedinstveni programi za kontrolu dizajna, šivanja i popravke odjeće, koji kompanijama u industriji omogućava kontrolu položaja podloge materijala, bilo koje količine tkanina i dodataka, te automatski obavljaju skladišne i trgovinske poslove. Osim toga, program će biti koristan za koordinaciju i distribuciju ne samo materijala, već i odgovornosti među svim zaposlenima. Pronalaženje digitalnog mjerenja koje je idealno za specifične radne uvjete i sve potrebe nije tako lako kao što se čini. Program se suočava ne samo sa zadacima upravljanja, već i sa rješavanjem organizacijskih pitanja, procjenom učinka osoblja, skupom radova za promociju niza usluga. Ovo nisu jedine funkcije o kojima se program brine kako bi pomogao ateljeu ili šivaćoj radionici da radi na višem nivou.

Prije svega, trebali biste obratiti veliku pažnju na logičke komponente programa. Kroz administrativni panel, koji se nalazi na lijevoj strani ekrana, direktno se prati izrada i popravka odjeće, narudžbe u toku i planirane, raspodjela sredstava i korištenje materijala. Informacije o završenim aplikacijama se lako mogu prenijeti u digitalne datoteke programa kako bi se u svakom trenutku podigali statistički zbirci računovodstva finansijskih i proizvodnih pokazatelja, proučavale analitičke kalkulacije, mijenjao vektor razvoja poslovanja i prilagođavala strategija poslovanja. Više ne morate trošiti sate na traženje potrebnog dokumenta ili obračunavanje troškova kako biste vidjeli da li vaša poslovna strategija funkcionira ispravno. Sve je smješteno na svom logičnom mjestu i pronalaženje tačno onoga što želite trajat će vam manje od minute.

Za šivaću je važno ne samo da dobro obavite posao, već da imate dobar kontakt sa svojim trenutnim kupcima i pokušate da dobijete nove. Funkcionalni doseg programa dovoljan je za povećanje produktivnosti kontakata sa kupcima, korištenje minimalnog znanja o marketinškoj promociji i slanje biltena putem Viber, SMS ili E-mail platformi. Program može pozvati ljude da prijave sve informacije vezane za vašu šivaću radionicu ili radionicu. Ništa neće sakriti od pažnje korisnika, bilo da se radi o poslovima vezanim za knjigovodstvo skladišta, vremenu šivenja proizvoda, statusu plaćanja određene narudžbe, strukturi troškovnih stavki. Ljudi cijene neprimjeren pristup prema njima. Svaki aspekt upravljanja podliježe programskoj kontroli, što povoljno smanjuje teret odgovornosti ljudskih resursa. Postavke se lako mijenjaju prema vašim željama.

Slike programa jasno pokazuju najviši nivo implementacije projekta, gdje su tabovi s informacijama o prilagođenim proizvodima i trenutnim narudžbama, bazi kupaca i njihovim narudžbama, dizajneru dokumentacije, menadžmentu skladišta, kontaktima kupaca, razni katalozi i časopisi sa primjerima šivanja prikazani u odvojenim kategorije. Program uključuje sve funkcije koje bi vam mogle biti korisne. Ne zaboravite na kvalitetu upravljačkih odluka. Uvijek je teško pronaći probleme u procesu rada šivačke organizacije, ali ako korisnicima pružite nove analitičke proračune, proizvodne i finansijske pokazatelje, detaljne izvještaje, planove i prognoze za budućnost, bit će mnogo lakše prilagoditi menadžment kompanije u pravom smjeru.

Inovativne računovodstvene tehnike odavno su se ukorijenile u poslovanje. U današnje vrijeme ne postoji način da im se pobjegne, a da u isto vrijeme postanete uspješan konkurent među ostalima i pokažete najviši nivo rada. Industrija odjeće nije izuzetak. Mnoge kompanije u sektoru šivanja moraju izuzetno precizno regulirati krojenje i popravku odjeće, ostvariti prodaju, povećati proizvodni kapacitet, ostati u toku i privući nove ljude da koriste njihove usluge šivanja i racionalno koriste resurse. Zvuči teško, ali je zapravo izuzetno lako postići kroz program. U ovom slučaju, pravo na izbor dodatne funkcionalnosti uvijek ostaje na kupcu, raspon izbora je velik. Preporučujemo da potražite odgovarajuća ažuriranja i funkcionalnost i preuzmete namjenske mobilne aplikacije za zaposlenike i klijente.