Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu ateljea

Program za kontrolu ateljea • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu ateljea
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Predstavljen je novi USU-Soft sistem. Program kontrole radionica je poseban model upravljanja u radionicama za restauraciju odjeće, šivaćim tvornicama obuće, odjevnim, trgovinskim i drugim proizvodnim preduzećima. Produkcijsko računovodstvo je naporan i težak proces koji svaki menadžer može organizirati i prilagoditi planiranom tempu bez posebnog programa upravljanja studijom. Program računovodstvene kontrole ateljea u ateljeu nudi automatizaciju i kontrolu procesa, sagledavaju se nijanse kompletnog procesa, pokriva ceo ciklus od posete kupca do isporuke gotovih proizvoda. Nakon otvaranja ateljeskog upravljačkog programa, dočekaće vas korisničko sučelje s brojnim funkcijama i velikim brojem opcija upravljanja. Ruska verzija sučelja može se lako automatski prebaciti na bilo koji drugi jezik. Ne morate pozivati posebnog instruktora da obučava osoblje u postavkama. Sistem je dizajniran za obične korisnike, sa dostupnim kontrolnim funkcijama. Svakom korisniku se dodeljuju onemogućena prava, sa pristupom u okviru svojih stručnih oblasti, što u budućnosti pomaže da se izbegne netačno slanje dokumenata modulima drugih stručnjaka, kao i da se sačuvaju intelektualni podaci kontrole poslovanja. Pristup proizvodnim procesima je konfigurisan za menadžere menadžmenta i finansija.

Na osnovu stacionarne verzije studijskog upravljačkog programa razvijena je i uspješno radi mobilna verzija. Menadžeri i zaposleni, dok su kod kuće, u pokretu ili na poslovnom putu, mogu raditi u programu za upravljanje studijom s jednim dokumentom za nekoliko stručnjaka odjednom. Sinhronizacija i kontrola studijskog računovodstvenog programa odvija se u realnom vremenu. Radionica upravljanja kontrolnim programom omogućava rad u različitim granama kompanije, sistematizirajući sve podatke u jedinstveni poslovni mehanizam. Ova funkcija vam omogućava da kontrolišete proizvodni ciklus u različitim zemljama, održavate detaljnu funkcionalnost različitih grana i uvodite nova ažuriranja proizvodnih tehnologija poslovanja. Zbog činjenice da su programeri uzeli u obzir sve aspekte proizvodnog poslovanja, u program automatizacije ateljea uveden je sistem kontrole brzog pokretanja. Postoje opcije za učitavanje podataka iz prethodne baze podataka u različitim programskim formatima. Izbjegavate ručnu poštarinu i počinjete raditi na tome od prvog dana kupovine.

Sve narudžbe i posjete kupaca mogu se jednostavno unijeti u modul planiranja. Podaci uneseni u modul se čuvaju i služe kao osnova za kreiranje drugih dokumenata. U planeru možete voditi raspored posjeta kupaca; izvrši planiranje proizvodnje projekta, zamjenu dijelova, montažu i isporuku narudžbe. Baza vas obavještava o posjeti i podsjeća na datum, vrijeme i svrhu. Program za automatizaciju studija kontroliše studio, automatizuje dokumente neophodne za rad. Narudžbe, cjenovnici, ugovori su izrađeni sa prekrasnim logo dizajnom. Nakon izvršene narudžbe automatski kreirate dokument obračuna troškova, a program automatizacije ateljea na osnovu narudžbe i cjenovnika izračunava utrošeni materijal, uklanja ga iz skladišta za šivanje proizvoda, prikazuje iznos uplate do osoblja za utrošeno vrijeme, obračunava amortizaciju proizvodne opreme i električne energije, pravi procjenu i prikazuje ekvivalentnu cijenu. Nakon što sa potrošačem odobrite cijenu i parametre narudžbe, kreirate ugovor o pružanju usluga, program sam popunjava podatke o kupcu, cijenu proizvoda i uslove plaćanja.

Za cjelokupan proces isporuke upravljačkog programa u radionici potrebno je minimalno vrijeme; povećavate broj kupaca racionalnim timom. Nekoliko je stvari koje naš softver čine posebnim. Uvijek kažemo da je važno i ugodno raditi s automatiziranim pomagačem kako bismo osigurali da se sve aktivnosti odvijaju bez grešaka. Pa, iskreno govoreći, nije zločin koristiti zaposlene da rade ovaj posao. Ali budite spremni na neke nedostatke u ovom slučaju. Na primjer, ljudi ne mogu a da ne pogriješe, čak i ako su najiskusniji radnici, jer mi nismo roboti i ponekad smo ometeni. Štaviše, nije efikasan u kontekstu finansijske potrošnje. Varijable su uvijek iste: što više radnika zaposlite, više troškova morate imati da biste izračunali i isplatili plaće svih svojih radnika. Možemo da nastavimo sa nabrajanjem ove liste prednosti sistema USU-Soft u odnosu na ručno računovodstvo. Međutim, do sada bi trebalo da bude jasno da je pobednik po svim tačkama! Program karakteriše pouzdanost i tačnost rada. Možete pronaći mnogo primjera kompanija u kojima je ovaj sistem instaliran i koristan je u vođenju poslovanja!

Nismo novi na tržištu i znamo kako osigurati produktivnost aplikacija. Kada odlučite da instalirate program, prvo organizujemo sastanak i detaljno razgovaramo o tome koje funkcije biste želeli da vidite u aplikaciji. Kao rezultat toga, sigurni ste da je sistem u potpunosti prikladan za instaliranje u vašoj organizaciji.