Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za šivaće poslovanje

Program za šivaće poslovanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za šivaće poslovanje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program poslovnog šivanja omogućava vam da kontrolišete procese koji se odvijaju u kompaniji. Postoji ogroman broj različitih načina obračunavanja preduzeća uključenih u posao šivanja. Poslovni čovjek najčešće bira između papirnog knjigovodstva i automatiziranog sistema za kontrolu rada. Moderno društvo zahtijeva kompjuterizaciju i kompjuterizaciju poslovanja. To je neophodno kako bi se razvila konkurentnost i imala priliku šokirati i privući kupce. Šivaći posao bi trebao biti drugačiji i zanimljiv. Često osoba jednom odabere šivaću firmu, a ne želi mijenjati usluge ako spadaju u omjer kvaliteta-cijene-brzine.

Rukovodilac šivaćeg biznisa treba obratiti pažnju ne samo na kontrolu baze podataka kupaca, već i na kvalitetnu uslugu, aktivnosti zaposlenih, ispunjavanje narudžbi i pravovremenu dostavu izvještaja. To je ponekad nemoguće samostalno kontrolisati, posebno ako se dnevno prima veliki broj naloga, što se mora riješiti davanjem naloga zaposlenima. U velikoj kompaniji jednostavno ne možete bez naprednog poslovnog programa šivanja. Pomaže u kontroli i optimizaciji aktivnosti zaposlenih, uštedi vremena i truda, pa čak i privući nove kupce u šivaći posao koji donose profit. Treba napomenuti da je program automatizacije šivanja računovodstva i upravljanja univerzalan, što mu omogućava da bude idealan savjetnik ne samo za velike radionice, već i za mala šivaća poduzeća.

Lider koji dobro poznaje svoj posao, uvijek prati trendove u razvoju poslovanja i finansijska kretanja koja doprinose rastu krojenja. To može biti vrlo teško učiniti bez vizualizacije i posebnog programa za automatizaciju šivanja. Sada, nije svaki softver opremljen funkcijom vizualizacije podataka, ali ne i program USU-Soft programera. U njemu privrednik može ne samo da analizira finansijska kretanja, već ih i vizualizuje, koristeći tabele i grafikone koje pruža savremeni i napredni program kontrole računovodstva i šivanja. Nakon kvalitativne analize, menadžment može donijeti najbolje odluke o kreiranju strategije i utvrđivanju ciljeva i zadataka organizacije uz dalji razvoj. Napredni program računovodstva i upravljanja prati gotove i proizvedene proizvode. S tim u vezi, važno je ispravno klasificirati proizvode, uzimajući u obzir sve karakteristike. Ova funkcija je univerzalna i neophodna za svaki šivaći posao, jer kada je u pitanju računovodstvo, svaki posao mora zadovoljiti i standarde i zahtjeve društva i kupaca. Da bi se kontrola izvršila na najvišem nivou nije dovoljno papirno knjigovodstvo. Problem kontrole proizvedenih proizvoda riješen je naprednim šivaćim poslovnim programom programera USU-Soft.

Program pomaže da se oslobode rutine, štedi vrijeme i trud radnicima, kontroliše finansijske transakcije, dokumentaciju i kupce, a ovo je samo mali dio mogućnosti koje pruža automatizirani sistem. Bez zgodnog pomoćnika poslovanje više nije tako zanimljivo i efikasno, tako da biznismen koji je već jednom isprobao program iz programa USU-Soft ne može bez njega ni dana. Program možete isprobati besplatno preuzimanjem demo verzije na službenoj web stranici programera uz naknadnu kupovinu pune verzije s naprednom funkcionalnošću.

Naš zadatak je da instaliramo aplikaciju, a zatim vam pokažemo kako ona radi. Nakon toga koristite program za dobrobit kompanije. Nakon kupovine licenciranog proizvoda, postoji samo jedan trenutak plaćanja - naša tehnička podrška nije besplatna. Dakle, kada vam zatreba pomoć, samo nas kontaktirajte i mi ćemo dogovoriti konsultacije i detaljno objasniti kako da riješite problem ili ga riješite umjesto vas i pokazati vam kako da ga izbjegnete sljedeći put. Međutim, nemojte misliti da će vam trebati tehnička podrška cijelo vrijeme. Iskreno govoreći, rijetko je da su naši korisnici zbunjeni i nesposobni da upravljaju sistemom. Pošto je sve jednostavno i jasno, možete se osloniti na svoje poznavanje računara, kao i intuiciju kako biste sami mogli riješiti sve poteškoće. Većinu vremena tehnička podrška je potrebna samo kada odlučite da instalirate dodatnu funkcionalnost na vašem sistemu. Kao što je jasno, ponuda je jedinstvena i izgleda atraktivno. Zahvaljujući ovoj cjenovnoj politici, sigurno ćete minimizirati troškove i povećati svoj profit. Budite jedan od naših kupaca, zadovoljni ponudom i funkcionalnošću koju nudimo!

Ovu činjenicu svi znaju – što više kupaca uspijete privući, veći je vaš prihod. Nažalost, sa povećanjem broja klijenata, primorani ste da radite sa više dokumenata i fajlova kako biste ih mogli analizirati. Čini se da je nemoguće ove teške procese izvesti ručno. Aplikacija USU-Soft je dijete moderne tehnološke industrije i sposobna je da sve aktivnosti drži pod strogom kontrolom kako bi garantirala stabilan rast i pozitivan razvoj organizacije. Vrijeme je da djelujete – da odaberete pravi put i prava sredstva za pokretanje vaše kompanije u budućnost. Ne želite da vas rivali zaobiđu? Pa, to je razumljivo. Međutim, vaš uspjeh se neće dogoditi niotkuda. Da biste postigli svoje ciljeve, krećite se i donosite ispravne odluke.