Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za upravljanje šivaćom proizvodnjom

Program za upravljanje šivaćom proizvodnjom • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za upravljanje šivaćom proizvodnjom
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program upravljanja šivaćom proizvodnjom u naprednom USU-Soft programu rješava problem planiranja proizvodnje u konfekciji, što je važno u svakoj proizvodnji, a ne samo u šivanju. Proizvodnja šivenja se sastoji od nekoliko faza rada, u kojima učestvuju različiti odjeli, njihova specijalizacija po vrsti posla i dijeli proces na ove faze. Na primjer, krojenje, šivanje i vez. U upravljanju ove tri faze razmatramo upravljanje proizvodnjom odeće i njen plan, koji se, zahvaljujući savremenom programu upravljanja šivaćom proizvodnjom, sprovodi na planski način i uz minimiziranje troškova, jer mu je glavni zadatak ušteda. vrijeme. Zahvaljujući automatiziranoj kontroli, proizvodnja odjeće dobiva izbalansiran proizvodni proces po svim parametrima, uključujući materijalne i financijske troškove. Zaposleni u svim odjeljenjima mogu raditi u programu automatizacije menadžmenta, što je vrlo dobrodošlo - program automatizacije računovodstva je zainteresiran za primanje raznovrsnih informacija iz proizvodnih područja i nivoa upravljanja kako bi se sastavio što precizniji i potpuniji opis stanja trenutne šivaće proizvodnje. Korisničke vještine zaposlenih nisu bitne - program za upravljanje šivaćom proizvodnjom ima jednostavan interfejs, lak za navigaciju i stoga je dostupan svima bez izuzetka, uključujući i one koji nemaju iskustva sa računarom. Kada se pretpostavi da u sistemu učestvuje dovoljno veliki broj korisnika; pruža kontrolu pristupa kada svi imaju pristup servisnim informacijama u izmjerenoj količini i daju mu se upravo ono što im je potrebno za efikasno obavljanje svojih zadataka.

Program za automatizaciju računovodstva upravljanja šivaćom proizvodnjom štiti povjerljivost servisnih podataka dodjeljivanjem svakom pojedinačnom login-u i zaštitom lozinkom za unos po prijemu potrebnih informacija, kao i mogućnošću evidentiranja njegovog učinka, što računovodstvo upravljanja šivaćom proizvodnjom program za automatizaciju čeka da pripremi opis. Kontrola pristupa pretpostavlja da korisnici čuvaju lične elektronske formulare, odnosno da su obrasci isti, ali čim korisnik prihvati jednu od njih na rad, ona odmah postaje personalizovana – označava se Vašom prijavom. Na osnovu ovako snimljene količine trčanja, aplikacija za upravljanje odjevnim predmetima automatski izračunava plaće po komadu za sve koji rade u fabrici konfekcije. To su, da tako kažem, organizaciona pitanja za učešće u programu automatizacije računovodstva šivaće uprave. Vratimo se na plan proizvodnje, a to je raspored dana i sati, podijeljen po radnim koracima, u našem primjeru to je krojenje, šivanje i vez. Za prihvatanje aplikacije za šivenje u upravljačkom programu formira se baza narudžbi u koju operater unosi podatke šta treba sašiti, koliko, od čega, na koji datum. Program upravljanja šivaćom proizvodnjom pretpostavlja da narudžba ne uključuje jednu količinu proizvoda, već više ili manje masovne proizvode.

Prilikom narudžbe program dobija detaljne informacije o njoj – naziv, tkaninu, dodatke, količinu i termin. Sve ove opcije su detaljno razrađene po broju operacija koje treba izvesti, po utrošku tkanina i dodataka, prema sektorskoj dokumentaciji uključenoj u program upravljanja. Operater koji je prihvatio narudžbu ne treba je farbati - sam program za upravljanje šivanjem odjeće daje potrebne naglaske, koristeći referentnu bazu podataka koja je u njemu uključena, a koja sadrži detaljan opis šivanja bilo kojeg proizvoda, uključujući potrošnju tkanina. Ukratko, narudžba je prihvaćena, cijena je određena i narudžba je prihvaćena za posao. Kada se potvrde, informacija se automatski šalje u plan proizvodnje, odnosno fazni plan izvršenja posla. Narudžbom, koja je prema standardima šivanja podijeljena na faze, dobijamo automatsku distribuciju poslova po rokovima koji su dobro poznati iz regulatorne i referentne baze podataka.

Vašoj organizaciji je potreban multimodalni instrument koji je sposoban da kontroliše procese kompanije, kao i da na najbolji način radi sa klijentima. Kako to možete implementirati u svojoj kompaniji? Pa, ništa nije nemoguće uz USU-Soft program koji ima brojne alate za optimizaciju rada vašeg poslovanja. Program prati vaše zaposlene, proizvodne cikluse, kao i plate i zalihe skladišta. Kada je riječ o privrednim subjektima, poznato je da oni moraju sačiniti određenu dokumentaciju koju zahtijeva organ. Često se susrećemo sa brojnim poteškoćama prilikom pripreme takvih dokumenata. Takođe, potrebno je dosta vremena da se naprave na tradicionalan način - od strane ljudi. Sve je jednostavnije sa USU-Soft sistemom, jer to može učiniti brže. Sve što je potrebno je odabrati potrebna podešavanja u modulu postavki. Kao rezultat, dobijate izveštaje koji su vam potrebni kad god vam zatrebaju, ili alternativno, izveštaje možete redovno pripremati.