Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za fabriku konfekcije

Program za fabriku konfekcije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za fabriku konfekcije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Šivaći posao postaje sve popularniji jer možete uložiti malo kapitala i zaraditi za kratko vrijeme. Ali postoji pravi problem, žestoka konkurencija na prodajnom tržištu, uglavnom sa dobavljačima uvoznicima, čije su cijene znatno niže od onih kod stanovnika u zemlji, ta činjenica ih tjera da neopravdano snize cijene proizvoda, pa čak i zaključe posao. Robu široke potrošnje počeo je zamjenjivati inostrani asortiman, a za istu cijenu kupac se najčešće opredjeljuje za uvoznu robu, povećavajući profitabilnost kroz veće cijene odjeće. Nažalost, to je skoro nemoguće. Da bi se riješio problem, potrebno je revidirati troškove upravljanja i ukloniti nepotrebne troškove kako bi se smanjila cijena robe. Najbolji izlaz je stalno upravljanje i kontrola, predviđanje produktivnih aktivnosti i korištenje novih učinkovitih metoda za privlačenje kupaca. Potreban vam je kontrolni program tvornice odjeće koji se prilagođava tvornici. Na primjer, takva industrija uključuje atelje, modnu kuću, šivaću radionicu, tvornicu odjeće.

Računovodstvo ove vrste industrije mora se pomno pratiti kroz program upravljanja odjećom, jer se u nekim kompanijama kolekcije stalno ažuriraju. Kupuju različite vrste tkanina i sklapaju sezonske ugovore, na primjer za šivanje školskih uniformi u jesen. Industrija trikotaže najviše obećava među ostalim industrijama. Upravljanje i izvještavanje o trikotaži najčešće se obavlja putem automatiziranog programa za upravljanje odjevnim predmetima koji izračunava broj i predviđa određenu perspektivu. Zadovoljstvo nam je podijeliti s vama ovaj program kontrole tvornice odjeće. USU-Soft je program nove generacije čije se postavke stalno dopunjuju i ažuriraju. Sada je računovodstvo i izvještavanje u fabrici odjeće, gdje postoji kontinuiran i stalan proizvodni ciklus, dopunjen novim modernim tehnologijama, ugodno olakšano i pojednostavljeno.

Kako zaobići teške konkurente na prodajnom tržištu? Kao što je gore navedeno, potrebno je striktno smanjiti i kontrolisati troškove. Kako se ne bi gubili detalji proizvodnje, fabrički računovodstveni program USU-Soft, opremljen inteligentnom bazom podataka, predviđa i izračunava ostale sastavne dijelove (konci, tkanine, kože, itd.) ugodno iznenađuje korisnika. USU-Soft nije samo računovodstveni program u kojem se održava upravljanje; idealno kombinuje računovodstvo i program odnosa s klijentima. Kupovinom programa ubijate dvije muhe jednim udarcem. Bavi se računovodstvenim poslovima i radi sa klijentima. Upravljanje tvornicom odjeće je znatno olakšano i pojednostavljeno.

Uz pomoć USU-Soft sistema uvijek ste u toku sa raznim izvještajima. Softver je konfiguriran tako da korisniku pruži potrebne i, po potrebi, izvještaje uskog profila: rangiranje najprodavanijih proizvoda i najboljih zaposlenika mjeseca. Na program se mogu osloniti velike radionice, popularne modne kuće i tvornice trikotaže bilo koje veličine i složenosti. Sada je upravljanje fabrikama konfekcije optimizovano sa automatizovanim programom. Kontrola nad potrošnim materijalom i prognoza buduće proizvodnje proizvoda zasnivaju se na kvantitativnim podacima iz baze podataka. Program USU-Soft je univerzalan po tome što omogućava sve vrste računovodstva i izvještavanja. Kod konfekcije posebna pažnja se poklanja izradi plana proizvodnje. Sada znate koliko je tkanina, niti i drugih materijala potrebno u proizvodnji. Postavljanje video nadzora putem baze podataka dostupno je u dodatnim postavkama. Sistem je zasnovan na principu upravljanja odnosima. U stanju ste da kreirate plan rada, sa ciljevima, ciljevima i obavezama za podređene. Radnici u fabrici su uvek pažljivi prema planiranim aktivnostima. Sada kontrolišete rad svojih zaposlenih putem izvještaja.

Vitalni proces kontrole i manipulacije ako posjedujete posao je mogućnost pronalaženja novih kupaca. Postoji alat koji uvelike olakšava ovaj proces - CRM sistem. Koristi se za što povoljniju saradnju sa kupcima. Napredna aplikacija za automatizaciju može se pohvaliti da ima ovu funkciju. Pa, iskreno govoreći - to je samo dio stvari koje sistem može učiniti. Ali veoma važno! Pored toga, sistem kontroliše procese u koje su uključeni vaši zaposleni. Ovo je od vitalnog značaja kako bi se osigurala kontrola i osiguralo da se procesi nikada ne zaustavljaju. Funkcija izvještavanja u kontekstu bilo koje sfere rada u vašoj organizaciji prilika je za razumijevanje situacije u kojoj se nalazi kompanija sa svim njenim dobrim i lošim razvojnim posljedicama. Značenje je da, kada ste toga svjesni, odaberete pravi smjer za razvoj poslovanja, čak i kada se situacija čini bezizlaznom. Ne treba zanemariti ni sferu marketinga. Ovo je sfera aktivnosti koja vam donosi najveći profit, iako to možda nećete primijetiti. Instrumenti ugrađeni u aplikaciju omogućavaju vam da iskoristite prednosti različitih izvora oglašavanja i stoga više investirate u one koji vam pomažu da steknete više kupaca i prihoda.