Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu šivaće radionice

Program za kontrolu šivaće radionice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu šivaće radionice
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posljednjih godina sve je traženiji specijalizirani program kontrole za šivaću radionicu, koji omogućava kompanijama u industriji da uspješno primjenjuju inovativne metode organizacije i upravljanja, automatsku kontrolu dokumenata i kontrolu resursa. Optimizacija je veoma veliki korak za bolje funkcioniranje organizacije, povećanje profita i istovremeno kontrolu svih procesa jednim klikom miša. To je odlična prilika da radni proces učinite lakšim i efikasnijim. Čak i ako se korisnici nikada ranije nisu bavili programom za automatizaciju, ova činjenica neće predstavljati veliki problem. Interfejs za podršku je dizajniran u strogom skladu sa standardima operativnog okruženja. Nadalje, jednostavnost i udobnost svakodnevne upotrebe stavljeni su na vrh važnosti.

U skladu sa Univerzalnim računovodstvenim sistemom (USU), posebni programi za praćenje rada ateljea, šivaćih radionica, salona ili proizvodnih radionica odlikuju se jedinstvenim funkcionalnim karakteristikama, pri čemu je efikasnost od posebnog značaja. Pronalaženje programa koji je optimalan za sve parametre nije lak zadatak. Međutim, USU nudi sve potrebne funkcije u bilo kojoj vrsti šivaće radionice ili radionice. Ponekad ni sami ne znate koja sfera nije dobro kontrolisana, ali program će vam pokazati na šta niste ni obraćali pažnju. Važno je ne samo da steknete punu kontrolu nad glavnim procesima organizacije i upravljanja, već i da pomno prati upotrebu resursa, formira dokumente i performanse strukture evidencije kako bi pronašao načine za poboljšanje procesa rada i kontrolu nad njim.

Logičke komponente programa predstavljaju interaktivni administrativni panel, koji je direktno odgovoran za različite parametre koje svaka šivaća radionica treba pravilno kontrolirati. Dizajn panela se može promeniti radi većeg užitka u radu u programu prema želji kupca, kao i logotip radionice se može postaviti na glavni prozor. Uz pomoć panela, koji je takođe maksimalno pojednostavljen, mogu se posmatrati, kontrolisati i izvoditi razne operacije: kontrola materijala, potrošnja tkanina i dodataka, preliminarni proračuni, kontrola radnika, proračun njihove plate i još mnogo toga. Korištenje programa pomoći će da se promijeni, pa čak i poboljša fundamentalni aspekt rada, odnosno kontakti s kupcima. Program omogućava pravljenje različitih lista kupaca - sa kojima je teško raditi ili koji najviše koriste uslugu šivaće radionice. Za bolji kontakt sa kupcem, implementirani su posebni alati za slanje masovnih obavijesti o informacijama (na primjer ako ima rasprodaja ili da vam čestitamo određene praznike), gdje možete odabrati e-mail, Viber i SMS poruke. Osim toga, program može obavljati pozive.

Nije tajna da program utječe ne samo na poziciju kontrole nad radom proizvodne radionice, već i prati prodaju odjevnog asortimana, automatski priprema dokumente, obračunava trošak robe, troškove materijala za proizvodnju. Radionica će imati jedinstvenu priliku za proaktivan rad, unaprijed izračunati korake oglašavanja, privući nove kupce, povećati pokazatelje produktivnosti, razviti nova prodajna tržišta, pažljivo proučiti asortiman usluga i riješiti se neprofitabilnih pozicija u asortimanu. Program može raditi na višem nivou u odnosu na ljude koji obavljaju dokumentaciju za ove poslove. Ušteda vremena je ogromna, što omogućava bolji proces rada u šivaćoj radionici. Ne morate trošiti sate na ovo, program će to učiniti za manje od minute.

Vrhunac programa je ugrađeni dizajner dokumentacije. Nijedna šivaća radnja nije oslobođena potrebe za održavanjem protoka regulatornih dokumenata, gdje je potrebne formulare za prijem narudžbi, deklaracije i ugovore lakše pripremiti automatski nego gubiti radno vrijeme. Svi dokumenti se brzo pronađu, čak i ako želite provjeriti nešto od prošle godine. Ako pažljivo proučite snimke ekrana podešavanja, ne možete ne primijetiti najviši kvalitet implementacije digitalnog projekta, kada se kontrola ne provodi radi kontrole, već podrazumijeva optimizaciju rada trgovine, povećanje profita, i finiji nivo menadžerske organizacije. Program se može smatrati konsultantom, koji pomaže da se pronađu slabosti (stvari, kupci, cijene, troškovi itd.) i na taj način neće biti problem popraviti ili promijeniti nešto.

Vremenom, nijedna poslovna struktura ne može izbjeći automatizaciju. Nije bitno da li se radi o šivaćoj radionici, ateljeu, specijalizovanom butiku, salonu za popravku odeće i šivenje. U osnovi, metode i mehanizmi upravljanja se ne mijenjaju mnogo. Ostaje samo odabrati funkcionalnost programa koja je prikladna i potrebna upravo za ovu ili onu organizaciju. Osim toga, postoji velika lista dodatnih opcija za naručivanje. Neki od njih su primjeri - mogućnost korištenja vanjskih uređaja, povezivanja PBX-a ili terminala za plaćanje, promjene generalnog ili eksternog dizajna projekta, dodavanja određenih elemenata, proširenja granica standardnog funkcionalnog raspona.