Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za atelje

Program za atelje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za atelje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program ateljea zahtijeva pažljiv i bliski nadzor. USU-Soft atelier softver uključuje širok spektar funkcionalnih funkcija. Ateljeov napredni računovodstveni program omogućava kvalitetno računovodstvo, analizu, upravljanje dokumentima i kontrolu nad radom radnika u radionici. Računarski program ateljea omogućava brzo i efikasno uvođenje dostupnih podataka i racionalizaciju rutinskih procesa ateljea. Program menadžerskog računovodstva ateljea omogućava vam da u potpunosti automatizujete i optimizujete proizvodnju, povećavajući profitabilnost, status, efikasnost, prilagođavanje računovodstva, uštedu vremena i novca. Recenzije o programu automatizacije računovodstva ateljea su samo pozitivne; nema ni jednog ravnodušnog kupca. Dakle, pogledajmo naš automatizirani poslovni softver, posebno kontrolu trgovine po narudžbi. Program za automatizaciju USU-Soft zauzima vodeću poziciju na tržištu i razlikuje se od sličnih proizvoda po svojoj svestranosti, lakoći, kompaktnosti, ali istovremeno i po veličini, u smislu modularnosti. Treba napomenuti da program za upravljanje ne predviđa mjesečnu pretplatu za razliku od drugih softvera. Toliko je multifunkcionalan da ga pri promjeni djelatnosti možete koristiti i po vlastitom nahođenju i ne morate ništa plaćati, a još više bez kupovine drugog proizvodnog programa. Ovo je glavna razlika u odnosu na slične programe.

Operativni softver ateljea nudi mogućnost izbora jednog ili više jezika, omogućavajući vam da odmah počnete sa svojim obavezama, kao i potpisivanju obostrano korisnih ugovora i saradnji sa stranim klijentima. Lagano i nekomplicirano sučelje programa za upravljanje i kontrolu studija omogućava vam da obavljate svoj posao u ugodnom okruženju. Kako je softver fleksibilan i prilagođava se svakom klijentu pojedinačno, sve možete samostalno instalirati na svoj desktop. Opšta tabela poslovnog knjigovodstva klijenata u ateljeu omogućava unošenje ličnih podataka klijenata, kao i tekućih radnji (prijave, faze obrade naloga, kalkulacije, dugovanja, popusti, bonusi itd.). Preko podataka o ugovoru o korisniku moguće je slati poruke, glasovne i tekstualne. Poruke su informativnog karaktera, tako da možete obavijestiti kupce o popustima koji su na snazi u ateljeu, novom proizvodu ili opremi. Osim toga, putem mailing liste možete dobiti procjenu kvaliteta usluga vašeg ateljea. Tako možete postići povećanje nivoa u svim oblastima vaše poslovne aktivnosti. Vaše poslovanje će napredovati na najnovijim tehnologijama uređaja.

Održavanje cjelokupnog toka rada i poslovnih aktivnosti u elektronskom formatu omogućava automatski unos informacija u program automatizacije nadzora kvaliteta. Možete koristiti i uvoz podataka iz gotovih dokumenata u različitim formatima. Na ovaj način informacije se unose trenutno i precizno, za razliku od ručnog unosa gdje se ponekad unese greška u kucanju. Brzo pretraživanje vam pomaže da brzo dođete do dokumenata i podataka koji su vam potrebni. Plaćanje se vrši na način koji Vama najviše odgovara putem platnih kartica, terminala, blagajne ili sa Vašeg osobnog računa na web stranici ateljea. Na bilo koji od dostupnih metoda, plaćanje se trenutno bilježi u bazi podataka vaše kompanije i automatski se pridružuje određenom kupcu u bazi podataka korisnika. Sigurnosna kopija softvera vam omogućava da dokumentaciju u originalnom obliku čuvate dugi niz godina. Inventar u kompjuterskom softveru, koji se vrši uz pomoć visokotehnološke opreme, omogućava vam da postupak provedete brže, glatkije i kvalitetnije. Nadalje, ako program nadzora kvaliteta otkrije nedostatak bilo koje pozicije, računovodstveni program automatski kreira nalog za nabavku nedostajućeg materijala, kako bi se garantirao ispravan rad vaše radionice. Da biste pronašli pravi alat ili materijal, koristite barkod skener koji u nekoliko sekundi određuje lokaciju u radionici i tačnu količinu datog proizvoda i alata.

Program je pun dodatnih funkcija koje doprinose izgradnji kvalitetne strukture praćenja i praćenja. Međutim, da bi se osigurala sigurnost informacija, neophodno je uvesti podjelu prava pristupa za ulazak u program i korištenje njegovih mogućnosti od strane običnih zaposlenika. Zašto sigurnost podataka zavisi od uvođenja razdvajanja ovlaštenja? Razlog je što u vašem ateljeu ima mnogo radnika, kao i stvari koje treba pratiti. Kao primjer možemo reći sljedeće. Zaposlenik koji rukuje materijalom u vašim skladištima ne mora vidjeti vaše podatke o klijentu. Stoga, baza podataka kupaca sa ličnim podacima nije dostupna za ovog radnika. Ili prodavac vaših proizvoda nikada nema pristup finansijskim informacijama, jer mu jednostavno nisu potrebne da bi ispunio svoje obaveze. Ovi podaci su vidljivi samo računovođi i menadžeru. Ovo nije samo da se pomogne zaposlenima da se fokusiraju na svoje zadatke. To smo uradili kako bismo pružili najviši nivo sigurnosti informacija. Još jedna prednost je to što se uz program upoznajete sa obimom posla svakog pojedinačnog zaposlenog.