Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo u šivaćoj proizvodnji

Program za računovodstvo u šivaćoj proizvodnji • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo u šivaćoj proizvodnji
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program u šivaćoj proizvodnji igra prilično značajnu ulogu u nesmetanom vođenju preduzeća i uspjehu cjelokupnog poslovanja u cjelini. Zahvaljujući njemu moguće je ne samo efikasno regulisati i kontrolirati radne procese i standardne servisne procedure, već i u potpunosti optimizirati mnoge druge kritične elemente koji imaju sve veze sa kreiranjem odjeće i drugih sličnih stvari/proizvoda. Zbog velikog broja opcija i jedinstvenih integrisanih rešenja, računovodstveni sistem je u mogućnosti da značajno unapredi kvalitet usluga koje pruža brend, trajno otkloni određene bolne tačke i svakodnevne poteškoće, a takođe značajno utiče na veličinu novčanih tokova i prihoda. Pogodnost ovog tipa kompjuterskog programa za računovodstvo proizvodnje šivanja leži u njegovom intuitivnom interfejsu i funkcionalnosti koja se lako uči. To, naravno, znači da prilikom njegove upotrebe korisnici ne moraju imati opsežna znanja iz oblasti IT-a, a lako ih mogu koristiti i najpočetnije kategorije modernih korisnika. Osim toga, ako je potrebno brzo koristiti računovodstveni program proizvodnje šivanja, programeri također pružaju posebne detaljne upute u PDF formatu (USU-Soft kupci ih mogu preuzeti na službenoj web stranici kompanije bez registracije i direktno na mreži).

Za početak rada u računovodstvenom programu USU-Soft u proizvodnji šivanja, dovoljno je da ga aktivirate pomoću odgovarajuće prečice na radnoj površini. Nadalje, u postavkama ostaje samo odrediti osnovne podatke potrebne za kreiranje osobnog računa: prijavu, lozinku i ulogu. Posljednja tačka je, inače, prilično značajna, jer određuje prava korisnika (Glavna opcija daje korisniku sva prava za korištenje mogućnosti programa i slobodan pristup svim njegovim modulima). Nakon svega ovoga zapravo se kreira poseban račun uz pomoć kojeg menadžer radi sa računovodstvenim programom za šivaću proizvodnju. Osim toga, računovodstveni program za šivaću proizvodnju pruža gotovo sve uslove za uspješnu interakciju sa kupcima i dobavljačima. Zbog postojanja jedinstvene baze podataka, moguće je snimiti bilo koju količinu informacija, urediti i ažurirati prethodno unesene fajlove, uzeti u obzir pojedinačne tabele cijena i klupske kartice, te brzo tražiti određene opcije u ovom trenutku. To vam omogućava da barem odmah stupite u kontakt s potrošačima usluga kompanije, pratite najnovije vijesti i promjene i pronađete isplative ponude za kupovinu robe koju treba isporučiti.

Odličan alat za upravljanje narudžbama, zauzvrat, omogućava vam da pratite narudžbe koje su poslane i prihvaćene za obradu, pratite dostupnost različite robe i stvari u skladištima, napravite kalkulaciju za identifikaciju troškova proizvoda, izračunate potrošnju materijala (potrebno za proizvodnju šivenja), distribuira izvođenje radova među zaposlenima kompanije, da evidentira prodaju koristeći bar kod tehnologiju. Još jedno vrlo korisno svojstvo računovodstvenog programa šivaće proizvodnje treba nazvati sposobnošću nesmetanog prebacivanja mnogih radnih procesa u automatski način rada. Nakon povezivanja posebnih servisa i rješenja, određene radnje više ne obavljaju ljudi, već sam računovodstveni program šivaće proizvodnje. Ovakvo stanje dovodi do uštede vremena i brze obrade transakcija, a doprinosi i kompetentnijoj unutrašnjoj organizaciji i jasnom, dobro koordinisanom redu. U ovom slučaju, menadžeri ne troše dodatne resurse i energiju na kreiranje iste vrste dokumentacije, slanje izvještaja, objavljivanje podataka, direktno slanje poštom, kopiranje datoteka, arhiviranje baze podataka.

Poznato je da je uspješan lider uvijek svjestan procesa koji se odvijaju u njegovoj kompaniji. Potpuno je neproduktivno i neefikasno imati dodatno osoblje za obavljanje provjera koje rade drugi članovi tima. Kao što znate, takve odluke dovode do povećanja troškova bez povećanja profitabilnosti. Preporučljivije je odabrati napredni sistem automatizacije naše kompanije. Pomoći će vam da znate sve što se dešava u vašoj kompaniji, čak i ako niste! Nije li impresivno – šta ove napredne tehnologije mogu ponuditi za unapređenje vašeg poslovanja! Kao rezultat toga, ne vidimo razlog da odbijemo ove prednosti automatske kontrole svih procesa. Aplikacija za upravljanje primjenjuje se u mnogim sferama života vaše organizacije. To dovodi do činjenice da se vaši finansijski tokovi obračunavaju i da se generira poseban izvještaj kako biste vizualno vidjeli rezultate.

Osim toga, znate i kako funkcionira vaš marketinški odjel. Sistem automatizacije upravljanja analizira izvore koji pomažu vašim klijentima da upoznaju vašu organizaciju. Kada to uradite, upoznaćete se sa najefikasnijim od njih, i kao rezultat toga, ulažete više novca u najuspešniju strategiju. Dajemo vam instrument. Zato ga primijenite na najbolji način i nadmašite svoje rivale! Naša kompanija želi da postanete bolji u svakom smislu te riječi - a to se može postići uz USU-Soft aplikaciju. Zapamtite - bez programa za automatizaciju računovodstva šivaće proizvodnje nije moguće zauzeti prva mjesta na tržištu.