Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za proizvodnju konfekcije

Crm za proizvodnju konfekcije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za proizvodnju konfekcije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM sistem proizvodnje konfekcije je neophodan u svakom ateljeu. USU-Softov CRM sistem za proizvodnju šivanja razlikuje se od ostalih aplikacija ovog tipa uglavnom po svojoj jednostavnosti upotrebe i prilagođavanju potrebama korisnika. Često proizvođači odjeće (posebno male) otkriju da nemaju dovoljno Excel mogućnosti ili čak jednostavne unose u tekstualni dokument. Čini se da je CRM sistem nešto veoma teško za naučiti i potpuno nepotrebno. To vrijedi ako proizvodnja odjeće radi samo za jednog kupca. Ako ima više kupaca, tada prisustvo pravog i dobro prilagođenog CRM programa za proizvodnju odevnih predmeta pomaže ateljeu (ili drugoj organizaciji za proizvodnju odevnih predmeta) da izbegne mnoge probleme, uštedi novac kompaniji i optimizuje prodaju.

Prednosti korištenja CRM aplikacije leže uglavnom u dvije oblasti: direktan rad s kupcima proizvodnje odjeće i kontrolni menadžeri. Direktan rad sa kupcima proizvodnje odjeće sastoji se od tri glavna elementa: traženja kupaca, prodaje i postprodajne usluge. CRM aplikacija vam omogućava da snimite maksimalnu količinu informacija iz svakog od koraka i da ih efikasnije koristite kada je to potrebno. U procesu traženja svakog potencijalnog kupca prikuplja se mnogo podataka: adresa, kontakti, puna imena kontakt osoba, područje djelovanja organizacije itd. Nadalje, ponekad je teško razdvojiti šta treba zabilježiti, a šta ne. Kao rezultat toga, baza podataka kupaca postaje pretrpana, a vitalne informacije ostaju na komadima papira. CRM program za upravljanje odjećom omogućava vam da dobro strukturirate dostupne materijale i lako pronađete potrebne informacije za efikasan kontakt s potrošačem.

U procesu prodaje ponovo je potrebno evidentirati veliku količinu informacija. Potrebno je uzeti u obzir asortiman proizvoda, njihovu količinu, kompletnost, stanje njihove proizvodnje i transfera i mnoge druge dijelove. A ako postoji više naloga organizacije (ili osobe), ovi podaci također moraju biti grupisani zajedno u kontekstu naloga i uslova njihovog izvršenja. Korišćenje CRM aplikacije lako rešava ove probleme i omogućava proizvodnji odevnih predmeta da efikasno upravlja procesom prodaje. Kontrola nad radom menadžera takođe postaje efikasnija u implementaciji CRM sistema. Inače, u proizvodnji odjeće nema mnogo ljudi koji su direktno uključeni u prodaju. Ako postoji samo jedan takav stručnjak, u nedostatku CRM okvira, menadžment često postaje talac njegove dobre volje. Svi kontakti s kupcima i informacije o odnosima s klijentima vezani su uz jednog zaposlenika. Ako odu na godišnji odmor ili bolovanje, posao sa klijentima zaista zamrzava i vrlo ih je teško zamijeniti u tom periodu. A ako taj zaposlenik ode, često sa sobom povede mnogo mušterija.

Implementacija CRM sistema čini procese transparentnijim i omogućava menadžeru da jasno shvati koliko kupaca ima konfekcija, kakav je prodajni status i šta tačno menadžer radi u bilo kom trenutku. Ispod je kratka lista USU-Soft karakteristika. Lista mogućnosti može varirati u zavisnosti od konfiguracije razvijenog softvera. CRM aplikacija za proizvodnju odjeće poboljšava prodaju gotovih proizvoda i pronalaženje narudžbi, kao i osigurava efikasnost procesa upravljanja potražnjom kupaca. Automatizirana aplikacija podržava kontrolne funkcije u procesu ispunjavanja narudžbi i obračuna. CRM za proizvodnju odjeće ima jednostavan i intuitivan interfejs. Kontrola nad procesom u industriji odjeće je olakšana mehanizmom podsjetnika i upozorenja. CRM ima efikasan mehanizam za navigaciju. Lako se može prilagoditi bilo kojem modelu organizacije proizvodnje odjeće. USU-Soft CRM sistem je kompatibilan sa svim kanalima komunikacije: SMS mailing, glasovna pošta, e-mail, Viber.

Softver olakšava rad sa velikom količinom informacija i multitasking i efikasno osigurava kontrolu naloga i plaćanja. Podržava funkciju provjere datuma dospijeća naloga. Sistem ima funkciju prikazivanja izvještaja o pokazateljima uspješnosti prodajnog procesa u nekoliko aspekata. Možete brzo pronaći sve potrebne podatke u sistemu prema navedenim parametrima ili pomoću funkcije pretraživanja konteksta. Efikasna podešavanja omogućavaju potpuno prilagođavanje CRM-a zahtevima određene kompanije. Karakteristike uključuju funkcionalnost koja vam omogućava jednostavno povezivanje sa drugim sistemima za skladištenje i obradu podataka. Moguće je podijeliti prava pristupa prema odgovornostima korisnika. Pruža mogućnost da nekoliko stručnjaka istovremeno radi sa zajedničkom bazom podataka o klijentima i čini rad menadžera transparentnim i efikasno vođenim, kao i poboljšanjem procesa lociranja i računovodstva kupaca, optimizacijom istog.

Postoji mnogo načina za povećanje poslovne efikasnosti. Međutim, nijedan od njih nije tako dobar kao strategija automatizacije proizvodnje. To znači da je uz USU-Soft aplikaciju moguće kontrolisati ne samo način na koji se proizvodi vaša odjeća, već i financijski tok, skladišta i materijal, zaposlenike, plaće, marketing i tako dalje. Raspon funkcija je gotovo beskrajan!