Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za računovodstvo kredita

CRM za računovodstvo kredita • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za računovodstvo kredita
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM aplikacije za računovodstvo kredita nisu toliko rasprostranjene na Internetu kao drugi tipovi softvera za kreditne institucije, koji su u stanju da u potpunosti optimizuju rad ove kompanije. Kreditna institucija CRM je retkost i obično se razvija lično za svaku kompaniju kreditne institucije, uzimajući u obzir njene potrebe. Ako tražite CRM računovodstvo kredita ili program za računovodstvo kredita CRM, onda ste čitanjem ovog teksta došli na pravo mjesto. USU Software je aplikacija za računovodstvo zajmova i kredita, jedinstveni program za računovodstvo kredita koji pokriva potrebe većine kreditnih kompanija i posebno je napravljen za evidentiranje finansijskih informacija o dugovima u takvim kompanijama. Većina aplikacija glavne knjige obično ne sadrži punu funkcionalnost koja vam omogućava praćenje više dužnika po potrebi bilo koje kreditne institucije, ali naš softver USU može zadovoljiti te potrebe jer je to specijalizirani program kreditne unije koji uključuje sve potrebe kreditnog poslovanja i održava evidenciju dužnika i drugih vrsta klijenata u više preduzeća.

Ova aplikacija za obračun kredita i CRM dužnika mogu zabilježiti vrijeme upravljanja bilo kojim određenim kreditom kada klijent mora vratiti sljedeću uplatu kredita, koji iznos novca ima, koji postotak od ukupnog iznosa kredita je dužnik dužan platiti bilo koji vremenski period i tako dalje. Upravljanje se vrši i registruje automatski, potrebno je samo uneti ukupan iznos novca, ime klijenta, kontakte i knjigovodstvo izdavanja kredita. Ako vam je potrebna računovodstvena dokumentacija, možete je jednostavno odštampati, jer aplikacija omogućava štampanje bilo koje vrste finansijske dokumentacije i evidencije, a čak i više, možete priložiti svoj logo i kontakt podatke, direktno na svu papirologiju koju želite da odštampate, tako da će ljudi koji dobiju papir uvijek znati kako stupiti u kontakt s vama. Da biste znali kada je klijent u obavezi da otplati kredit, možete postaviti podsjetnik za takve događaje, ali osim toga, naznakom datuma knjiženja kredita možete odmah označiti krajnji rok za klijenta koji mora platiti kredit na taj određeni datum , nakon čega će vas naš program obavijestiti o takvim klijentima.

Naš CRM softver za upravljanje kreditima je jednostavan program za obračun duga i CRM koji vodi svu dokumentaciju u evidenciju. Budući da je struktura USU softvera vrlo jednostavna, svima će biti razumljiva. Vaša organizacija mora biti zadovoljna našim finansijskim CRM sistemom jer ćete uvijek biti obaviješteni o klijentima, rad u aplikaciji će biti stabilan i neće se rušiti, a funkcionalnost je toliko lako naučiti da u CRM-u počinjete raditi bukvalno odmah. Koristeći CRM sistem za upravljanje dugom kompanije USU Software, vaša organizacija će dostići novi nivo poslovanja i nadmašiti sve konkurente u istom polju rada. Nijedan od računovodstvenih programa ne može ponuditi tako efikasan rezultat za upravljanje kreditima i zajmovima kompanije kao naš specijalizovani CRM program!

Kreditna organizacija i podsjetnik na različita finansijska stanja u kojima se vaše poslovanje trenutno može nalaziti ključne su prednosti USU softvera. Automatsko evidentiranje radnog vremena, uzimajući u obzir vrijeme organizacije, koje će evidentirati sve zaposlene u bazi podataka. Neograničena baza podataka dužnika, u kojoj su registrovani svi klijenti organizacije, po imenima, brojevima telefona i drugim podacima. Brza pretraga baze podataka omogućit će vašoj organizaciji da radi dvostruko brže nego prije! Aplikaciji se može priložiti neograničena količina dokumentacije kako bi se sve što preciznije kontrolisalo. Štampanje dokumentacije direktno iz programa omogućiće vam da napravite gomilu dokumenata mnogo brže nego u aplikaciji glavne knjige, osim toga, prilikom štampanja dokumenata za kompaniju, moći ćete direktno da navedete svoje kontakt podatke i logo organizacije u svakom dokumentu, čineći ga profesionalnijim. Naš program podržava registraciju neograničenog broja korisnika iz vaše organizacije prema njihovim poslovima i pristupu određenim modulima. Pogledajmo koje druge mogućnosti softver USU nudi svojim korisnicima u kreditnim i kreditnim institucijama. Naš program nudi istovremeni rad više korisnika. Daljinski pristup bazi podataka programa s bilo kojeg mjesta u svijetu. Automatska kontrola svih kreditnih procesa. Baza klijenata registruje korisnika odmah nakon podnošenja zahteva za kredit ili kredit. Slanje SMS-a i glasovnih poziva omogućit će vam da obavijestite klijente o vašim kreditima ili najavite bilo kakve promocije i posebne ponude koje vaše preduzeće trenutno ima. Vrlo je koristan jer pomaže ne samo da privuče nove klijente u vaše poslovanje, već i podsjeti postojeće na vaše poslovanje i potencijalno ih natjera da se vraćaju vašim uslugama, čime se gradi baza lojalnih kupaca.

Možete preuzeti besplatnu verziju softvera USU, koji se distribuira kao ograničena probna verzija, sa linka na našoj web stranici. Još veći broj funkcija dostupan je u punoj verziji aplikacije za računovodstvo i upravljanje dugom, kao i čitanje informacija koje će vam pomoći da detaljnije upoznate CRM sisteme u vašim funkcijama.