Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za mikrofinansijske organizacije

CRM za mikrofinansijske organizacije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za mikrofinansijske organizacije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kada vam je potreban napredni CRM program za mikrofinansijsku organizaciju, kontaktirajte samo iskusne programere programa. Organizacija USU Software razvila je visokokvalitetan softverski paket koji vam omogućava da pravilno izvršite potrebne proizvodne zadatke. Naš CRM je savršeno prilagođen za rad na bilo kojem hardveru opremljenom Windows operativnim sistemom. Nećete imati problema da ga koristite čak i na starim računarima ili laptopovima. Oni također mogu normalno raditi ako želite da instalirate naš razvojni program. Moderni CRM za mikrofinansijske organizacije je složen proizvod koji u potpunosti pokriva sve potrebe vaše organizacije. Ne morate kupovati dodatne tipove softvera. Ovakve mjere garantuju visok nivo poslovne konkurentnosti, jer preduzetnik više nije u obavezi da troši velike količine sredstava na kupovinu bilo koje vrste softvera koji može upotpuniti navedeni proizvod.

Koristite naš CRM sistem i tada ćete moći da se čvrsto učvrstite na svojim pozicijama. Nijedan od konkurenata ne bi trebao biti u mogućnosti da vodi posao koristeći ovaj napredni softver. Naš digitalni asistent vam daje priliku da radite sa ogromnim brojem korisnih opcija, a svaka vrsta aktivnosti ima svoju sekciju u programu. Programske odgovornosti podijeljene su na strukturne module. Zahvaljujući svojoj modularnoj arhitekturi, naš CRM je najproduktivnije rješenje na tržištu. Sposoban je za obavljanje mnogih operacija paralelno, što ga čini zaista svestranim proizvodom.

Upravljajte našim CRM-om i tada možete izgraditi najefikasniji sistem za upravljanje mikrofinansijskim organizacijama. Vaša mikrofinansijska organizacija mora biti u vodećoj niši, dominirati tržištem i generirati rekordne komercijalne prihode. Biće vam na raspolaganju različite vrste usluga. Mogu se kreirati za bilo koji period ili prema broju časova koje klijent može pohađati. Ovi fleksibilni uslovi daju vam priliku da privučete više kupaca. Ljudi će cijeniti vašu visoku kvalitetu usluge, koja je također fleksibilna prema njihovim potrebama.

Moći ćete kontrolirati cijeli niz proizvodnih zadataka koristeći naš CRM sistem za mikrofinansijske organizacije. Niko od konkurenata jednostavno neće moći da odoli kompaniji koja koristi tako napredan softver. Morate biti u stanju organizirati svoje kupce. Za to će se koristiti određene vrste resursa. Kao pokazatelji mogu poslužiti dugovi, vrsta pretplate koju koristi kupac, datum kontakta sa kompanijom. Možete aktivirati skup filtera koji vam omogućavaju interakciju s bazom podataka. Naš CRM će vam pružiti opsežnu bazu podataka o klijentima, osim toga, vaša usluga će se obavljati mnogo brže i efikasnije. Svi razgovori se mogu snimiti za kasnije slušanje.

Također ćete moći ocijeniti učinak svog tima slanjem SMS poruka svojim klijentima. Vaši zaposleni će znati da je njihov rad pod kontrolom i da će raditi mnogo bolje. Rad USU Software CRM je jedan od odlučujućih koraka za uspjeh vaše mikrofinansijske organizacije. Moći ćete izdržati bilo koju konkurenciju pod jednakim uslovima. Čak i ako pretplatnici imaju više resursa na raspolaganju i njihov nivo slave je visok, korištenje našeg CRM sistema za mikrofinansijske organizacije će im dati značajnu prednost. Moći ćete prestići svog rivala u produktivnosti rada, osim toga, raspodjela resursa će biti najoptimalnija, što znači da ćete moći smanjiti cijene ili jednostavno povećati profitabilnost djelatnosti.

Rad našeg CRM sistema za mikrofinansijske organizacije ne nosi sa sobom neke posebne poteškoće. Moći ćete da koristite funkcije USU softvera čak i kada personalni računar nema napredne parametre. Također, moguće je smanjenje operativnih troškova jer možete smanjiti troškove proizvodnje. Koristite naš CRM sistem za mikrofinansijske organizacije da biste se etablirali u svojoj niši.

Instalacija našeg CRM sistema za mikrofinansijske organizacije se obavlja veoma brzo. Nudimo punu pomoć i podršku. Odjel tehničke pomoći tima USU Software će vam pomoći u instalaciji CRM-a. Pored toga, spremni smo da Vam obezbedimo kratak kurs obuke, kao i pomoć u definisanju potrebnog izbora podešavanja.

Organizirajte svoje klijente kako biste još lakše pronašli informacije. Imat ćete pristup opciji za brzo pretraživanje. Ranije jednostavno omogućite filtere u našem CRM sistemu za mikrofinansijske organizacije i locirajte korisnika po imenu ili broju telefona.

Izostanak sa nastave ili radnih dana biće moguće registrovati paralelno, zapisujući razlog. Instalirajte naš CRM sistem na personalne računare i tada možete raditi sa grupnim ili individualnim treninzima. Svaki vaš zaposlenik može dobiti individualni iznos plate, a obračun će se uvijek vršiti automatski. Osoba zadužena za računovodstvo samo treba da konfiguriše naš sistem za svoju kompaniju. Program će uvijek biti vođen unaprijed određenim algoritmima, izvodeći potrebne radnje. Naš program je univerzalne prirode i stoga se može koristiti u bilo kojoj finansijskoj instituciji.

Instalacija našeg kompleksnog rješenja bit će besprijekorna jer će vam stručnjaci USU softvera pomoći da savladate CRM, konfigurirate ga i instalirate. Mikrofinansijske organizacije će voditi tržište tako što će postati najuspješnija meta. Biće moguće kontrolisati popunjenost svih objekata kojima raspolaže. Naša organizacija je akumulirala iskustvo tokom dugog perioda i posjeduje brojne vještine koje nam omogućavaju kreiranje visokokvalitetnog softvera. Možete raditi sa više cjenovnih segmenata različitih tipova, jer svaki od njih ima razvijen individualni cjenovnik. Na našem portalu imate priliku da preuzmete demo izdanje CRM sistema za mikrofinansijske organizacije.

USU Software je uvijek spreman pružiti sveobuhvatne informacije o paketu proizvoda koje izdajemo. Konstantno smo u potrazi za automatizacijom kancelarijskog rada i zato unapređujemo softver, dodajemo nove funkcionalnosti. Instalirajte naš CRM sistem za mikrofinansijske organizacije na personalne računare kako biste mogli da radite sa kupovnom moći i koristite ovaj indikator za postavljanje cena. Bit će moguće riješiti se svih vrsta zastarjelih proizvoda ako u igru uđe složeni timski proizvod. Optimizirajte svoje depozite alocirajući resurse na najrelevantniji način uz pomoć naprednog CRM sistema.

Upravljanje CRM sistemom za mikrofinansijske organizacije omogućit će vam da brzo steknete uporište na finansijskom tržištu!