Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo kredita

Program za računovodstvo kredita • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo kredita
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Moderne mikrofinansijske organizacije dobro su svjesne principa i prednosti automatizacije, kada je moguće naručiti normativne dokumente u kratkom vremenu, izgraditi jasne mehanizme za interakciju sa zajmoprimcima i racionalno raspodijeliti finansijska sredstva. Program udruženja potrošačkih kredita zasniva se na visokokvalitetnim informacijama i agilnosti. Aplikacija sadrži nekoliko direktorija u koje možete postaviti bilo koju poziciju za mikrofinansiranje. Glavne parametre programa za obračun kredita lako je konfigurirati. Na web stranici USU-Soft program mikrofinansijske kompanije razvijen je uzimajući u obzir standarde radnog okruženja, što aplikaciju potrošačkih kreditnih zadruga čini što efikasnijom i ugodnijom. Projekat nije složen. Običnim korisnicima je potrebno samo nekoliko praktičnih sesija kako bi razumjeli program računovodstva kredita, naučili kako pripremiti kreditnu dokumentaciju, prikupiti analitičke izvještaje i pratiti najvažnije mikrofinansijske procese kroz aplikaciju u realnom vremenu.

Nije tajna da zadaci specijaliziranog programa za obračun kredita uključuju obračun kredita, kada korisnici trebaju detaljno obračunati kamatu na potrošačke kredite ili detaljno razložiti plaćanja za određeno vremensko razdoblje. Sistem će moći automatski izvršiti sve proračune. Aplikacija prati glavne pozicije otplate kredita, dodavanja i preračunavanja. Istovremeno, za svaku od njih, program računovodstva kredita nastoji pružiti sveobuhvatne količine informacija. Dovoljno je postaviti redovno ažuriranje za brzo praćenje trenutne slike finansijske aktivnosti. Ne zaboravite na glavne kanale komunikacije sa dužnicima, koje preuzima program kreditnog računovodstva. Riječ je o e-mailu, glasovnim porukama, SMS-u i Viberu. Biće lakše upravljati kreditnim odnosima. Zaposlenici samo treba da odaberu odgovarajući način komunikacije. Ukoliko je klijent podigao potrošački kredit i kasni s plaćanjem, aplikacija aktivira novčane kazne. Možete unaprijed obavijestiti klijenta putem određenih komunikacijskih kanala, automatski obračunati kazne prema pismu ugovora o kreditu i primijeniti druge kazne.

Program za računovodstvo kredita prati preovlađujući devizni kurs na mreži kako bi trenutno prikazao promjene kursa u regulatornim dokumentima potrošača i u digitalnim zapisima aplikacije. Ako su ugovori o kreditu vezani za dinamiku deviznog kursa, onda je izbor od najveće važnosti. Obrasci regulatornih dokumenata obuhvataju akte o prihvatanju i prenosu zaloga, ugovore i finansijske izveštaje, naloge za plaćanje. Korisnicima neće biti teško dopuniti bazu podataka šablona kako kasnije ne bi gubili vrijeme na rutinsko popunjavanje dokumenata. Nema ništa iznenađujuće u činjenici da mnoge moderne kreditne institucije preferiraju automatizirane programe računovodstva kredita. Uz pomoć specijalizovanog programa za računovodstvo kredita, možete upoznati realnost mikrofinansijske industrije, urediti dokumente i stavke izvještavanja. Istovremeno, poseban akcenat je stavljen na kontakte sa kupcima. U tu svrhu implementirani su specijalizovani alati koji omogućavaju unapređenje kvaliteta dijaloga sa dužnicima i dužnicima, podizanje kvaliteta usluge, rad za budućnost i racionalno korišćenje finansijskih sredstava.

Računovodstveni program reguliše ključne aspekte upravljanja potrošačima, uključujući dokumentarnu podršku i raspodelu finansijske imovine. Funkcije računovodstvenog programa mogu se individualno podesiti za udoban rad sa informacijskom bazom podataka, prikupljanje izvještaja i pripremu regulatornih dokumenata. Za svaku od tekućih kreditnih operacija može se tražiti iscrpan obim analitičkih informacija. Održavanje fajlova je obezbeđeno. Aplikacija kontrolira glavne kanale komunikacije sa osiguranikom, uključujući e-poštu, glasovne poruke, Viber i SMS. Način komunikacije možete odabrati sami. Korisnici neće imati problema s obračunom kamata na kredite za potrebe potrošača ili detaljnim podjelom plaćanja u određenom vremenskom periodu. Proračuni su automatizirani. Računovodstveni program uvelike pojednostavljuje rad računovodstvenog odjela. Prava pristupa informacijama dodjeljuje administrator. Sva dokumentacija o kreditnim odnosima se unosi u digitalnu evidenciju kako se ne bi gubilo vrijeme na njeno popunjavanje. Evo šablona za uputnice, ugovore, akte o prihvatanju i prenosu zaloga itd.

Organizacija će moći automatski pratiti trenutni kurs kako bi odmah zabilježila promijenjene pokazatelje u uredbi. Po potrebi možete koristiti i ponovni izračun. Na zahtjev, preporučljivo je kupiti funkcije treće strane (na primjer, opciju sigurnosne kopije informacija). Računovodstveni program pomno prati procese otplate, dodavanja i preračuna potrošačkih kredita. Svaki od njih je predstavljen na sadržajan i informativan način. Ako trenutni finansijski rezultati kompanije ne ispunjavaju očekivanja menadžmenta, obavještajne službe računovodstvenog programa će požuriti da o tome obavijesti. Generalno, izgradnja obećavajućih kreditnih odnosa postaje lakša kada svaki korak prati automatizovani čarobnjak. Računovodstveni program ima poseban interfejs za efikasan rad sa zalogom. Upotreba grafičkih informacija i fotografija nije isključena. Lansiranje jedinstvenog sistema ključ u ruke otvara širu funkcionalnost za kupca. Ako želite, možete promijeniti vanjski dizajn projekta.