Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za mikrokreditne organizacije

Program za mikrokreditne organizacije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za mikrokreditne organizacije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mikrokreditni program organizacije je efikasna kombinacija najnovijih tehnologija i moderne ekonomije. Ima sve što je potrebno uspješnom poduzetniku: veliku brzinu, dosljedan kvalitet i pristupačnu cijenu. Zahvaljujući ovom programu kontrole mikrokreditne organizacije, ne samo da možete postaviti računovodstvo, već i efikasnije upravljati mikrokreditnom organizacijom. Prvi korak je stvaranje opsežne baze podataka koja pažljivo prikuplja i najsitnije fragmente radnih informacija. Prikuplja potpisane ugovore, imena i kontakte zajmoprimaca, listu stručnjaka organizacije, računovodstvene evidencije o kretanju finansija unutar kompanije i još mnogo toga. Takođe je vrlo lako izolovati potrebnu datoteku iz ove sorte. U funkcionalnosti programa koji kontroliše organizaciju mikrokredita, postoji brza kontekstualna pretraga. Da biste ga aktivirali, potrebno vam je samo nekoliko slova ili brojeva iz naziva dokumenta. Ovdje su podržani gotovo svi formati dokumenata, što uvelike pojednostavljuje svakodnevnu rutinu papira. Osim toga, softver razumije nekoliko postojećih jezika u svijetu. Stoga je vrlo zgodno koristiti ga u bilo kojoj zemlji ili gradu. Uz pomoć interneta, program upravljanja mikrokreditnom organizacijom će i najudaljenije jedinice pretvoriti u jedinstven mehanizam i uspostaviti timski rad. A menadžer ima jedinstvenu priliku da prati aktivnosti podređenih i, ako je potrebno, ispravi ih. U tom slučaju, svakom zaposleniku se daje posebno korisničko ime i lozinka.

Nakon njegovog uvođenja, zaposleni ima pristup programu za mikrokreditne organizacije. Dakle, radnje korisnika se jasno odražavaju u istoriji aplikacije, a indikatori se bilježe. Računovodstveni program mikrokreditnih organizacija pruža vizuelnu statistiku o aktivnostima svakog specijaliste - broj zaključenih ugovora, odrađeni sati, obim itd. Ovo pomaže u uspostavljanju objektivne i pravedne procjene rada, a također eliminiše vjerovatnoću konfliktnih situacija. Također je mnogo lakše i ugodnije upravljati motivacijom osoblja pomoću dostupnog alata za nepristrasnu evaluaciju posla. Kontrolni program za mikrokreditne organizacije sposoban je ne samo da akumulira veliku količinu podataka, već i da ih obrađuje, kreirajući vlastite izvještaje. Oni odražavaju trenutno stanje stvari, finansijske transakcije, rejting kupaca i profitabilnost za određeni vremenski period, čak i privremene proračune za budućnost. Na osnovu ovih informacija možete napraviti listu hitnih zadataka, pratiti njihovo izvršenje i planirati budžet. Ultra-moderni računovodstveni i kontrolni program otvara nove horizonte za obuku i razvoj. Također, funkcionalnost programa za upravljanje mikrokreditnim organizacijama dopunjena je korisnim funkcijama za poseban nalog.

Zajmoprimci mogu platiti svoje dugove na najbližem terminalu, bez potrebe da idu u svoju ekspozituru. Vrlo je zgodno za obje strane. A vaša vlastita mobilna aplikacija nudi sjajnu priliku za izgradnju snažnog odnosa između tima i baze podataka korisnika. Biblija modernog izvršnog direktora odličan je način za razvoj vještina upravljanja u bilo kojoj oblasti poslovanja. Nema dugih dosadnih tekstova ili nejasnih formula. Sve je što jednostavnije i jasnije. Sve ove mjere vam pomažu da povećate svoju produktivnost, brzinu i efikasnost za red veličine - i, kao rezultat, proširite svoju zonu utjecaja. Odaberite demo varijantu aplikacije za mikrokreditne organizacije i iskoristite sve njene mogućnosti!

Postoji opsežna baza podataka sa mogućnošću stalnih dopuna i izmjena. Sve informacije o radu će biti pažljivo pohranjene u njemu. Računovodstveni program mikrokreditnih organizacija ne samo da prikuplja informacije, već ih i samostalno analizira i generira vlastite izvještaje za menadžera. Zahvaljujući tome, moći ćete da sagledate razvoj vašeg poslovanja iz svih uglova. Za svakog korisnika izdaju se odvojene prijave i lozinke. Elektronski mozak ne griješi i ne zaboravlja ništa važno. Ono što se eliminira je ljudska greška. Program optimizacije rada mikrokreditne organizacije oslobađa vas od mehaničkih radnji i preuzima ih. Ukucate samo nekoliko slova ili brojeva i dobijete sva podudaranja u bazi podataka. Jednostavnost sistemske perspektive dostupna je svakom korisniku računara.

Ne morate ga dugo gledati ili pohađati posebne kurseve. Glavne informacije programa optimizacije mikrokreditnih organizacija vrlo je lako unijeti. Planer zadataka vam pomaže da unaprijed isplanirate sve softverske radnje i prilagodite svoj raspored u skladu s tim. Teme su šarene i zanimljive. Čak i najdosadnija rutina zablistaće novim bojama. U središte radnog prozora možete postaviti logo vaše kompanije, dajući mu trenutno veću čvrstoću. U svakom trenutku pregledavate izvještaje za određeni vremenski period. Program mikrokreditnih organizacija generiše jasne i razumljive izveštaje za menadžera. Ukoliko se ukaže takva potreba, računovodstveni program mikrokreditnih organizacija može se unaprijediti. Dopunjen je različitim funkcijama u posebnom redoslijedu.

Moderna izvršna Biblija je nezamjenjiv alat za rukovodioce svih rangova. Integracija sa platnim terminalima olakšava proceduru izmirenja duga. Program samostalno izračunava kamatnu stopu, zateznu kamatu i druge pokazatelje za svakog zajmoprimca. Ovdje možete trgovati s više valuta. Istovremeno, softver automatski izračunava fluktuacije stope u trenutku zaključenja, produženja ili isteka ugovora. Još zanimljivije funkcije predstavljene su u računovodstvenom programu mikrokreditnih društava.