Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu MFI

Program za kontrolu MFI • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu MFI
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kontrolu nad aktivnostima mikrofinansijskih institucija (MFI) razvili su visokokvalifikovani stručnjaci koristeći samo inovativne i optimizovane tehnološke procese. Ovaj pristup automatizaciji ističe našu sposobnost da predstavimo jedan od najboljih i najefikasnijih alata za vaše poslovanje. Zaposleni će moći gotovo odmah da ispune svoje direktne lične obaveze predajom rutinske papirologije u program kontrole USU-Soft MFI. Ovo je važno zahvaljujući jednostavnom i dobro osmišljenom interfejsu. Prisustvo potrebe za izradom mobilne verzije je dozvoljeno uz doplatu. Kao rezultat implementacije programa kontrole MFI povećat će se mobilnost zaposlenih, smanjiti period razvoja programa, a troškovi će biti smanjeni u svim kretanjima bez izuzetka. Sama povećana potražnja potrošača povećava različite usluge, ne samo ovisno o materijalnim supstancama, uslugama, već prema novčanim instrumentima u svrhu njihovog pribavljanja. Bez izuzetka, razne organizacije dobijaju veliku popularnost, sklone da obezbede potreban iznos duga. Ova usluga nikako nije nova po prirodi. Međutim, energična aktivnost predstavlja velike prijetnje bez naknade. U ovom slučaju neophodna je efikasna modernizacija vlasti.

Dakle, kako to često biva, potrošači direktno nemaju načina da vrate novac na vrijeme, ne ispunjavaju uslove prve uplate, kao ni većinu ugovora koje je teže pratiti. Nadzor MFO-a treba osmisliti na način da je u svakom periodu perioda moguće provjeriti dinamiku, stanje sredstava i nivo nepovratnih obaveza. Jednako kao vrsta, dozvoljeno je proširiti upotrebu navodnih ideja, osloniti se na njene obaveze; međutim, na kraju paragrafa, ovo će predstavljati kršenje koje će dovesti do značajnih gubitaka. Na kraju dana, osnovna grupa uspješnih preduzetnika će se prebaciti na kompjutersku tehnologiju koja će brzo dovesti posao ka automatizaciji. Ogroman broj projekata prikazan je na horizontu interneta. Samo trebate odabrati najoptimalniji oblik s općim obiljem. Filantropski dodaci imaju ograničenu listu sposobnosti. Program kontrole USU-Soft MFI savršeno razumije, bez izuzetka, potrebe MFI, zahvaljujući čemu smo uspjeli formulirati USU-Soft MFI kontrolni program, hvatajući zanimljive trenutne uslove i regulatorni okvir, nijanse aktivnosti, razumijevanje karakteristike MFI.

Prema alatima programa kontrole MFI, klijent može gotovo istovremeno dobiti rezultat uz mogućnost odobravanja kredita. Popunjavanje upitnika i ugovora se vrši mehanički, korisnik jednostavno mora izabrati željenu operaciju iz padajućeg menija ili uneti podatke o novom podnosiocu zahteva, dodajući ga u bazu podataka. Obradom informacija u korisnom formatu, držanjem informacija u skladu sa finansijama, postoji svaka šansa da pomognete da se ovaj nadzor završi zahvaljujući aktivnim MFI. Funkcije u kontrolnom programu MFI postavljene su na način da se menadžment uvijek može pojaviti u pravcu operativnih trgovaca, trgovaca i problematičnih kredita. Liste zakasnelih ugovora se identifikuju po statusu boja, što omogućava zaposleniku da skoro istovremeno identifikuje problematične kandidate. Menadžment može izgraditi strategiju za budući razvoj MFI. Funkcija kontrole izvještaja je dizajnirana na način da svi aspekti aktivnosti kompanije postoje optimalno.

Programski koncept se ni na koji način ne razmatra u svrhu izmjena, proširenja, pa se jednostavno može prilagoditi procesu kompanije. Eksternu situaciju i dizajn prilagođavaju različiti korisnici koji su im bliski. U tu svrhu prikazano je više od pedeset tipova dizajna. Međutim, prije toga, umjesto upuštanja u međufunkcionalne aktivnosti koje su van kontrole MFO-a, popunjavaju se osnove svih postojećih podataka, kao i spiskovi potrošača, ugovornih strana, standardi, uzorci dokumentacije. Zbog službenih vještina, pristup korisničkim informacijama i vjerodajnicama je smanjen. Funkcije koncepta izračunavaju implementaciju različitih scenarija prema toku posla. Sintetički nastanak svijesti će prilagoditi metode prema pretraživanju i obradi podataka. Različite uloge mogu samostalno obavljati različite vrste aktivnosti u nedostatku značenja osobe.

Ova metoda pojednostavljuje implementaciju akcija koje se provode u bilo kom periodu, povećavajući stopu pouzdanih i informiranih odluka. Ali činjenica je da period, direktno povezan između divizija kompanije, stvara zajednički informacioni prostor za efikasne komunikacijske svrhe. Kao rezultat prelaska na program automatizacije USU-Soft, steći ćete nezamjenjivog pomoćnika za kontrolu kvaliteta podataka, kao i za podršku poslovnom rastu. Dodatak programa USU-Soft omogućava da se izvrši inventarizacija prema kalkulacijama sa zajmoprimcima, priprema inventara potencijalnih troškova u slučaju reklamacije. U konceptu kontrole, zahvaljujući programu upravljanja MFI, moguće je i prilagođavanje raspona mogućih kašnjenja u akciji, na osnovu date vrste kredita.

Program automatizuje sve faze računovodstvene kontrole, kao i regulaciju poslovanja kompanije, prisustvo minimalnih ulaganja u stranoj valuti. Sve aktivnosti se odvijaju u skladu sa utvrđenim i opšteprihvaćenim zakonskim standardima i zahtjevima. Jednostavan, dobro osmišljen jelovnik doprinosi pravovremenoj kontroli osoblja. Nema potrebe za zapošljavanjem novih radnika. Zaposleni će, prema alatima programa, moći obavljati rutinske poslove popunjavanja upitnika i ugovora, reflektiranja na svoju aktivnost, komunikacije s potrošačima slanjem biltena i slanjem informacija putem SMS-a. Prilikom predaje kvote pitanja, osoblje MFI-a će većinu svog vremena provoditi u razgovoru sa podnosiocima zahtjeva umjesto ispunjavanja izuzetno velike količine papirologije.