Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za kreditne institucije

CRM za kreditne institucije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za kreditne institucije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Modernim kreditnim institucijama su od vitalne važnosti projekti automatizacije kako bi doveli u red svoje izvještaje i propise, izgradili jasne mehanizme za interakciju s bazom klijenata, naplatili kazne zajmoprimcima na kreditima, radili za budućnost i privukli nove zajmoprimce. CRM program za kreditne institucije je od ključnog značaja. To je skraćenica od Customer Relationship Management i nezamjenjiv je alat za automatizaciju svih procesa vezanih za klijente u kreditnim institucijama. Naša aplikacija ima za cilj poboljšati kvalitetu interakcije s potrošačima. Za to su implementirani specijalizovani CRM alati. Čak i običnim i početnicima korisnicima računara neće biti teško savladati ih za kratko vrijeme.

Na web stranici USU Software lako je pronaći softversko rješenje prilagođeno svakodnevnim operativnim potrebama kreditnih institucija, uključujući kompletan CRM sistem za kreditne institucije. Efikasan je, pouzdan i brz. U isto vrijeme, konfiguracija se ne može smatrati komplikovanom ili teškom za naučiti. Parametri CRM softvera USU su zaista prilagodljivi. Možete ih mijenjati po potrebi kako biste zadovoljili svoje standarde performansi. Trenutni kreditni procesi se regulišu u realnom vremenu, što se informativno prikazuje na ekranu monitora.

Nije tajna da se glavni CRM komunikacijski kanali, a to su SMS, e-mail i glasovne poruke, smatraju ključnim elementom u dijalogu između zajmoprimca i kreditne strukture. Svaki od njih je pod apsolutnom kontrolom softvera. Posebna pažnja posvećena je kreditnoj organizaciji za rad sa dužnicima, gdje možete koristiti ne samo ciljane CRM alate za slanje pošte kako biste klijenta upozorili na potrebu otplate dugova po kreditu, već i automatsko obračunavanje penala i drugih penala.

Ne zaboravite da sistem automatski obračunava sva poravnanja kreditnih zahtjeva, obračunava finansijski interes institucije, planira isplate za jasno definisan period. Takav pristup organizaciji naselja značajno će rasteretiti osoblje ustanove i smanjiti troškove. Naglasak na CRM sistemu ne znači da aplikacija ne radi dobro na drugim nivoima upravljanja. Posebno je vrlo efikasan u nadzoru cirkulacije regulatornih dokumenata. Svi akti prijema i prijenosa garancija, ugovora o kreditu, naloga za plaćanje evidentiraju se u digitalnim časopisima i raznim registrima.

Sistem nije zaključan u CRM sistem, ali i lako obavlja veliki obim analitičkog rada na tekućim procesima u cilju pojednostavljenja osnovnih kreditnih operacija, ali i prati kurs na Internetu. Najnovije promjene mogu se odmah vidjeti u programskim zapisima i regulatornim dokumentima. Osim toga, mikrofinansijska organizacija će preuzeti potpunu kontrolu nad najvažnijim pozicijama preračunavanja, nadoknade i dodavanja. Svaka od ovih pozicija (uključujući CRM parametre) je prikazana na pristupačan i informativan način. Korisnici ne moraju gubiti dodatno vrijeme na asimilaciju i obradu analitičkih informacija institucije.

Izuzetno je teško za kreditne mikrofinansijske institucije da ignorišu trendove automatizacije, čiji je ključni element progresivni CRM odnos. Bez njih je nemoguće zamisliti produktivan dijalog sa zajmoprimcima, kako lojalnim kupcima, tako i dužnicima. Za rad sa zalogama implementiran je poseban digitalni interfejs koji vam omogućava prikupljanje informacija o vrijednostima ​specifičnih materijala, prilaganje slika i svih ostalih potrebnih dokumenata. Da biste bili sigurni da proizvod radi, prvo morate instalirati demo verziju naše aplikacije za kreditno financiranje.

Softver USU automatski prati rad kreditne institucije, obavlja impresivan obim analitičkih poslova i rješava različite dokumentacijske poslove. Lako je sami konfigurisati sistemske parametre kako biste efikasno radili sa vašom bazom klijenata, nadgledali performanse osoblja i regulisali ključne procese u realnom vremenu. Završene kreditne transakcije mogu se prenijeti u digitalnu datoteku za generiranje statističkih sažetaka u bilo kojem trenutku. CRM alati USU softvera omogućavaju vam da kontrolišete glavne kanale komunikacije sa zajmoprimcem, uključujući e-poštu, glasovne i audio poruke, kao i SMS. Odabir odgovarajuće vrste poruke ostaje prerogativ korisnika.

Modeli kreditne dokumentacije evidentiraju se u digitalnom dnevniku, što vam omogućava da ne gubite vrijeme na popunjavanje regulatornog obrasca za prihvatanje prijenosa zaloge ili ugovora o kreditu. Organizacija kretanja finansijske imovine će postati prilagodljivija. Možete primijeniti vlastite postavke i obrasce na svakom nivou. Sistem je u mogućnosti da brzo izračuna kamatu na kredite, pažljivo planira otplate za određeni period i pomogne u odgovornosti prema administrativnim i regulatornim tijelima.

Putem CRM sistema mnogo je lakše izgraditi produktivan dijalog sa neplatišama, blagovremeno ih obavijestiti o potrebi otplate dugova, automatski naplatiti kaznu i primijeniti druge kazne.

Za to možete kupiti korisne funkcije, na primjer, povezati softver s drugim različitim hardverom, kao što je terminal za plaćanje.

Sistem vrši online praćenje trenutnog kursa kako bi trenutno prikazao najnovije promjene i fluktuacije, odmah zabilježio nove vrijednosti u regulatornoj dokumentaciji.

Ako performanse mikrofinansijske organizacije značajno odstupe od master plana, cifre profita padaju, a troškovi rastu, digitalna inteligencija će o tome obavijestiti. Generalno, kreditno poslovanje će biti organizovanije i pojednostavljeno. Ne samo da su CRM parametri pod nadzorom ovog automatizovanog asistenta, već i najvažniji procesi preračuna, refundacije i dodavanja kredita. Svaki od njih je prikazan izuzetno korektno.

Predlažemo da isprobate demo verziju aplikacije. Sa ovom probnom verzijom programa, možete procijeniti većinu njegovih karakteristika, a da to ne morate platiti!