Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo kredita i zajmova

Program za računovodstvo kredita i zajmova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo kredita i zajmova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Trendovi automatizacije su sve uočljiviji među mikrofinansijskim organizacijama koje moraju strogo pratiti kreditne transakcije, organizovati regulisana dokumenta i izgraditi jasne i razumljive mehanizme za interakciju sa klijentima. Program kreditnog računovodstva preuzima kontrolu ne samo nad računovodstvom kredita i kredita, već pruža i informatičku podršku, vodi operativno računovodstvo, vrši automatske obračune kada je potrebno što preciznije izračunati kamatu ili planirati otplatu korak po korak za određeni period. Na web stranici USU-Soft razvijeno je nekoliko originalnih IT proizvoda za mikrofinansiranje i standarde kreditiranja, uključujući specijalizirane programe za računovodstvo kredita i zajmova. Oni su efikasni, pouzdani i multifunkcionalni. Međutim, ne mogu se nazvati složenim. Za obične korisnike dovoljno je samo nekoliko vježbi da savladaju osnove upravljanja računovodstvenim kategorijama, nauče kako raditi s kreditima i pratećom dokumentacijom, te pratiti tekuće procese i kreditne transakcije.

Nije tajna da su krediti dizajnirani sa besprijekornom preciznošću proračuna kako bi mikrofinansijska institucija mogla izbjeći finansijske gubitke. Stoga se isplati koristiti program kreditnog računovodstva kada je potrebno izvršiti kalkulacije, provjeriti kvalitetu dokumentacije i pripremiti izvještaje. Zasluge su prikazane na informativni način. Kontrolne ploče se mogu ažurirati kako bi pružile objektivnu sliku finansijskog učinka u određenom trenutku, dobili najnovije analitičke informacije o bilo kojoj od računovodstvenih kategorija, popravile pozicije problema i razvile strategiju za budućnost. Program kreditnog računovodstva nastoji da kontroliše glavne kanale komunikacije sa zajmoprimcima - glasovne poruke, SMS, Viber i e-mail. Ovladavanje kompletom alata za ciljanu razmjenu poruka je jednostavno. Možete odmah obavijestiti kupce o potrebi otplate kreditnih dugova i podijeliti informacije o oglašavanju. Ako otplate kredita prestanu da stižu, računovodstveni program automatski počinje da primenjuje penale u skladu sa slovom ugovora. Samostalno se pridržava kazni, šalje informativno obavještenje određenom dužniku ili cijeloj grupi.

Ne zaboravite da su mnogi ugovori o kreditu vezani za trenutni kurs. Ovo neće biti problem za program kreditnog računovodstva. On prati kurs onlajn kako bi odmah prikazao i najmanje promene u digitalnim zapisima i regulatornim dokumentima. Važno je napomenuti da su šabloni i obrasci kreditne dokumentacije uključeni u evidenciju programa. Riječ je o aktima prijema i prijenosa zaloga, nalozima za plaćanje, raznim ugovorima itd. Računovodstvena baza podataka može se dopuniti novim obrascima i šablonima kako bi se kasnije gubilo vrijeme na rad sa dokumentima. Nije iznenađujuće da mikrofinansijske organizacije žele nabaviti automatizirano računovodstvo kako bi počistile propise i obrasce, pažljivo pratile kredite i pozajmice, ocijenile učinak osoblja i primile nove analitičke proračune. Najznačajnija prednost programa upravljanja kreditom je kvalitet dijaloga sa klijentima, gdje se širok spektar alata može koristiti za prikupljanje sredstava od dužnika, privlačenje novih zajmoprimaca, oglašavanje usluga i poboljšanje kvaliteta usluge i nivoa reputacije. .

Program upravljanja kreditom reguliše glavne aspekte upravljanja, bavi se operativnim računovodstvom i informatičkom podrškom, pored pripreme regulatornih dokumenata i analitičkih izvještaja. Parametri rada sa kreditom mogu se samostalno konfigurisati kako bi se udobno upravljalo vremenom i resursima, pratio učinak svakog zaposlenog. Izvještaji o kreditu mogu se preuzeti u bilo kojem trenutku. Omogućava održavanje digitalne datoteke. Program za upravljanje kreditom preuzima kontrolu nad glavnim kanalima komunikacije sa zajmoprimcima - glasovnim porukama, SMS-om, e-poštom i Viberom. Korisnici nemaju problema da savladaju komplet alata za podudaranje cilja. Računovodstveni program besprijekorno vrši precizne obračune za kreditne zahtjeve, planira otplate korak po korak za određeni vremenski period, sastavlja ugovore i drugu prateću dokumentaciju. Detaljni analitički sažeci mogu se tražiti za svaki od kredita kako bi se sveobuhvatno ispitale konkretne aplikacije.

Bilo koji regulatorni obrazac se može dostaviti za štampanje, uključujući ugovore o zajmu ili zalozi, potvrde o prihvatanju, izvode računa i novčane uputnice. Program za automatizaciju kredita vrši onlajn praćenje tekućeg kursa, kako bi uporedio trenutne vrednosti sa podacima Narodne banke i pokazao najmanje varijacije brzinom munje. Po želji, program za automatizaciju kredita može se lako sinhronizovati sa platnim terminalima, proširiti publiku i poboljšati kvalitet usluge. Posebna računovodstvena opcija reguliše pozicije povlačenja, otkupa i ponovnog obračuna. Svaki od navedenih procesa prikazan je vrlo informativno.

Ako trenutni finansijski rezultati kredita ne odgovaraju zahtjevima administracije, došlo je do odstupanja iz baze podataka klijenata, tada će vas program automatizacije kredita odmah o tome obavijestiti. Općenito, rad s kreditima je mnogo lakši kada svaki korak vodi digitalni asistent. Program kreditne automatizacije je veoma efikasan u pogledu založnih transakcija, gde je svaku poziciju lako proceniti, dodati propratne akte i obrasce, postaviti sliku, kao i naznačiti uslove otkupa. Pokretanjem originalne aplikacije „ključ u ruke“ otvara se mogućnost radikalne promjene dizajna, stjecanja novih funkcija, kao i proširenja i opcija. Vrijedi provjeriti demo u praksi. Preporučuje se naknadna kupovina licence.