Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za računovodstvo mikrokredita

CRM za računovodstvo mikrokredita • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za računovodstvo mikrokredita
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Dokumentacija o mikrokreditu predstavljena je u ugovoru o kreditu i uključuje ažurne i detaljne informacije o uslovima mikrokreditnog kredita i njegovom računovodstvu. Prisustvo tabela u ugovoru je definisano zakonom u mnogim zemljama, stoga mnoge mikrokreditne organizacije koriste dokumentaciju za pružanje informacija o uslovima za odobravanje mikrokredita. Svaki dokument sadrži stavke kao što su iznos mikrokredita, rok trajanja ugovora, valuta u kojoj se mikrokredit daje, kamatna stopa i još mnogo toga. Ovi kriterijumi su osnovni podaci, ako mikrokreditna organizacija to želi, dokumentacija može sadržati i razne dodatne informacije. Ovi radni listovi su prvo potrebni kupcima. U obliku tabele, informacije su lakše razumljive, jer zakonodavstvo mnogih zemalja nalaže korištenje ove dokumentacije u mikrokreditnim ugovorima.

Sastavljanje dokumentacije za svaki mikrokredit se vrši pojedinačno, u zavisnosti od visine i uslova kredita. Formatiranje ovih dokumenata jedan je od procesa formiranja ugovora o kreditu, čija priprema oduzima dosta vremena. Trenutno je formiranje takvih dokumenata automatizovano raznim CRM sistemima. Automatizacija toka dokumenata vrši se pomoću specijalizovanih CRM programa. Upotreba programa za automatizaciju doprinosi regulisanju i unapređenju procesa dokumentacije, sastavljanju različitih tabela i grafikona, itd. Optimizacija toka dokumenata postala je ista potreba kao i regulisanje računovodstvenih i upravljačkih procesa, a za mikrokreditne organizacije predstavlja veliku uštedu vremena. Svaki dokument sastavljen u CRM programu može se automatski generisati na osnovu zahteva klijenta, obezbeđujući gotov ugovor na mreži, jer mnoge mikrofinansijske organizacije obavljaju svoje aktivnosti izdavanjem mikrokredita online.

USU softver je CRM sistem sa jedinstvenim i posebnim karakteristikama, zahvaljujući kojima možete optimizovati radne procese vaše kompanije ili rad zaposlenih uopšte. Program se može koristiti u delatnosti bilo koje kompanije, naš CRM sistem nema strogu specijalizaciju u korišćenju prema podeli prema kriterijumu vrste delatnosti. Ovaj razvoj CRM sistema vrši se utvrđivanjem potreba, preferencija i karakteristika mikrokreditne kompanije. Svi ovi faktori su veoma važni, na njima se zasniva računovodstvena funkcionalnost. Postavke na sistemu mogu se mijenjati ili dopunjavati zbog fleksibilnosti softverskog proizvoda. Postavljanje i instalacija softvera se vrši u kratkom vremenskom periodu bez uticaja na trenutni rad kompanije.

Naš računovodstveni CRM sistem vam omogućava da obavljate uobičajene računovodstvene poslove na blagovremen i efikasan način; finansijsko i menadžersko računovodstvo, upravljanje mikrokreditima, kontrola radnih procesa, uključujući praćenje svih faza kreditiranja, upravljanje mikrokreditima, održavanje baze podataka sa skladištenjem i sortiranjem raznih vrsta informacija, izvođenje obračuna, generisanje izveštaja, organizacija toka rada sa mogućnošću formiranja gotove tabele za ugovore o kreditu, analize i revizije i još mnogo toga.

Naša kompanija nudi obuku po programu, koji obezbeđuje jednostavnost i lakoću prilagođavanja zaposlenih novom formatu rada. Program može koristiti bilo koji zaposleni, bez obzira na nivo tehničke kvalifikacije, sistem je lagan i razumljiv. Upotreba USU softvera ima pozitivan učinak na povećanje kvalitete i brzine usluge korisnicima, što doprinosi rastu prodaje. Naš sistem ima sve potrebne opcije za optimizaciju svakog radnog procesa, uključujući stalnu kontrolu nad kreditima i izdavanjem mikrokredita.

Organizacija automatizovanog toka dokumenata omogućiće održavanje, formalizaciju i obradu dokumenata bilo koje vrste. Osim toga, CRM i računovodstveni program omogućava vam da automatski generirate tabele za ugovore, osiguravajući točnost proračuna i ispravnost dokumentacije. Režim daljinskog upravljanja omogućava vam kontrolu rada i osoblja, bez obzira na lokaciju, putem interneta. Informiranje kupaca pomoći će da ih na vrijeme podsjetimo na potrebu otplate mikrokredita zahvaljujući automatiziranoj pošti. Formiranje baze podataka zahvaljujući korištenju CRM računovodstva, koje će omogućiti sistematsko skladištenje, obradu i prijenos neograničene količine informacija.

Svi mikrokrediti, podaci o klijentima, tabele i ugovori mogu se hronološki pohraniti u posebnu bazu podataka, što će pojednostaviti rad zaposlenih. Računovodstvo, računovodstveni poslovi, izvještaji, kontrola dugova itd. Integracija softvera USU omogućava vam da efikasnije koristite sistem kada koristite dodatnu opremu. Upotreba naše računovodstvene CRM aplikacije ima pozitivan efekat u smanjenju ručnog rada i smanjenju uticaja faktora ljudske greške, što doprinosi efikasnijem izvršavanju radnih zadataka od strane zaposlenih, a samim tim i povećanje finansijskih i performansnih pokazatelja rada.

Naš računovodstveni CRM program ima sve potrebne alate da otvori mogućnost obavljanja kompletne finansijske analize, revizije i računovodstva bilo koje mikrokreditne kompanije. Aplikacija ovog tipa omogućiće vam da imate tačne i precizne podatke o finansijskom položaju kompanije, doprinoseći kvalitetu i efektivnosti računovodstva i upravljanja. Formiranje izvještaja bilo koje vrste i složenosti također se može izvršiti automatski.