Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za MFI

CRM za MFI • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za MFI
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mikrofinansijske organizacije (poznate i kao MFI) svakim danom postaju sve popularnije. Konkurencija na tržištu finansijskih usluga raste iz dana u dan s pojavom novih proizvoda ili velikih poslova. Upotreba CRM (Customer Relationship Management) sistema je relevantna u svim MFI koje su u interakciji sa klijentima. Veoma je važno održavati bazu klijenata i raditi sa njom u svim fazama pružanja finansijskih usluga. CRM za MFI je najbolji alat za automatizaciju za modernizaciju radnih aktivnosti. CRM sistem za MFI omogućava vam da obavljate zadatke kao što su praćenje izdavanja kredita, pregled zahtjeva za kredit, praćenje usklađenosti kredita, izračunavanje iznosa duga itd. CRM olakšava posao, omogućavajući vam i pokretanje procesa održavanja baze klijenata, praćenje statusa kredita klijenta, pokretanje SMS i e-mail poruka, utvrđivanje efektivnosti ostvarene prodaje i još mnogo toga. Odabir pravog CRM sistema utiče na ukupni učinak MFI, omogućavajući poboljšanje svih finansijskih i statističkih pokazatelja kompanije. Interakcija sa kupcima i novčani tok imaju svoje karakteristike. CRM organizuje proces izdavanja kredita i finansiranja klijentima i istovremeno upravlja finansijskim tokovima kompanije. Pored ovih faktora, MFI se suočavaju sa visokim intenzitetom rada u formiranju dokumenata. Ugovori, dodatni ugovori, rasporedi otplate kredita i kredita, izvještaji, itd., svi se ručno generiraju, čineći tok posla jednostavnom rutinom koja će se obavljati svakodnevno. Kompetentan CRM sistem može optimizirati sve MFI procese, što će biti prednost za obavljanje ove vrste poslovanja.

Tržište informacionih tehnologija ima ogroman izbor različitih sistema. CRM za MFI postaje sve popularniji zbog sve većeg fokusa na automatizaciju toka posla. Bez odabira pravog softvera za računovodstvo i upravljanje prodajom, interakcija s kupcima i optimizacija svih internih procesa nije laka. CRM optimizacija za MFI mora uzeti u obzir specifičnosti djelatnosti i imati sve potrebne funkcije da osigura automatizaciju izvršavanja radnih zadataka. Odabirom pravog CRM-a, rezultat će se vidjeti gotovo odmah, što se ogleda u broju prodaje, kvalitetu usluge i vođenju poslovanja zaposlenih u kompaniji.

USU Software je jedinstveni softverski proizvod koji je zahvaljujući svojim funkcionalnim mogućnostima sposoban optimizirati svaku aktivnost, bez obzira na vrstu djelatnosti, specijalizaciju, vrstu radnih procesa itd. Razvoj USS vrši se identifikacijom najvažnijih tačaka kompanije: potreba i preferencija. Univerzalni računovodstveni sistem je pogodan za upotrebu u bilo kojoj kompaniji, uključujući i MFI, zbog činjenice da se funkcionalnost može mijenjati i dopunjavati po volji kompanije. Proces implementacije neće dugo trajati i neće zahtijevati obustavu rada.

USU softver je kompletan program koji uključuje sve CRM funkcije potrebne za optimizaciju rada MFI. Zadaci MFI uključuju mnoge procese, kako u računovodstvu i menadžmentu, tako iu službi za korisnike. Uz pomoć USU softvera možete jednostavno i brzo konfigurirati realizaciju radnih operacija u MFI, od održavanja baze podataka do računovodstva i rada sa problematičnim kupcima. USU softver je jedan od najefikasnijih CRM sistema na tržištu!

Implementacija i obuka USU softvera nisu naporni, jer su meniji i funkcije lako razumljivi, što doprinosi brzoj adaptaciji na rad. Program omogućava povećanje brzine rada, što će u potpunosti povećati broj prodaja po radnoj smjeni.

Softverski proizvod savršeno upravlja svim CRM funkcijama, obezbjeđujući sistematsko održavanje baze podataka, portfelja klijenata, formiranje kompletnog toka dokumenata za odobravanje, razmatranje, kontrolu kredita itd. Izuzetna efikasnost koja se manifestuje u primeni USU softvera omogućiće brzo rešavanje problema vezanih za izdavanje zajmova i kredita, povećavajući broj prodaje.

Program automatski generiše potrebne izveštaje i obavlja kompletan tok dokumenata, čime se štedi vreme i izbegava rutinski rad. Upravljanje kompanijom i zaposlenima se može vršiti centralno u svim poslovnicama na daljinu, što doprinosi regulisanju kontrole, povećanju discipline i produktivnosti rada. Mogućnost slanja SMS-a i e-pošte klijentima kako bi se osigurala kontinuirana interakcija, posebno u slučajevima duga. Program automatski razvija raspored otplate i plaćanja, prati ovaj proces i obavještava vas o kašnjenjima i kašnjenjima. U sistemu je dostupna lista svih kredita hronološkim redom, što će omogućiti zaposleniku da uvijek ima potrebne informacije pri ruci. Računovodstvene aktivnosti se sprovode u skladu sa pravilima i procedurama utvrđenim za MFI.

Mogućnost arhiviranja podataka korištenjem backup funkcije za dodatnu zaštitu i sigurnost informacija. Sistem se može integrisati sa drugom opremom kompanije. Optimizacija upravljanja će omogućiti razvoj novih i boljih metoda kontrole kako bi se povećao ekonomski učinak MFI. Smanjenje uticaja ljudskog faktora na poslu, rad sa novčanim tokovima i klijentima sa dnevnom dokumentacijom dovodi do grešaka, kako u apliciranju za kredite i kredite, tako i u komunikaciji sa zajmoprimcima. Sistem pruža funkciju analize i revizije, koja će vam omogućiti da budete u toku sa trenutnom finansijskom situacijom organizacije na tržištu. Softverski tim USU nudi vam mogućnost besplatnog preuzimanja probne verzije programa ako želite da se upoznate s programom. Možete ga pronaći na web stranici organizacije.