Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za klijente kreditne institucije

Program za klijente kreditne institucije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za klijente kreditne institucije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Zajmodavci traže potpunu automatizaciju kako bi smanjili neproizvodne troškove. Ovaj zadatak može biti osiguran modernim programom kontrole klijenata u kreditnim institucijama, koji je razvijen uzimajući u obzir sve preporuke ove industrije. Program za klijente kreditne institucije služi prvenstveno za formiranje baze podataka klijenata i istorije pruženih usluga. Također pomaže u generiranju potrebne dokumentacije. Program kontrole klijenata kreditne institucije pomaže u identifikaciji potražnje za određenim uslugama, kao i u razmatranju nivoa otplate duga. Na taj način kompanija utvrđuje odgovornost i disciplinu zajmoprimca. Identifikacija korisnika je veoma važna jer pomaže u brzom praćenju kreditne istorije, pa čak i bez davanja nekih papira. Elektronska baza podataka brzo generiše karticu fizičkog ili pravnog lica za nekoliko minuta - potreban vam je samo pasoš. Proizvodne, građevinske, transportne i kreditne institucije mogu raditi u USU-Soft programu upravljanja klijentima u kreditnim institucijama. Uključuje mnoge posebne priručnike koji su potrebni za pripremu računovodstvenih evidencija. Ugrađeni kreditni kalkulator izračunava kamatnu stopu i konačni iznos kredita u realnom vremenu. Takođe možete kreirati aplikaciju na mreži.

Kreditna institucija je specijalizovana kompanija sa kapacitetom da daje kredite i zadužuje se za različite namene. Status otplate je od velike važnosti za identifikaciju zajmoprimca. Ne odobravaju sve kompanije kredit. Potrebno je trezveno procijeniti šanse za vraćanje duga. Kada je ekonomija zemlje nestabilna, treba se zaštititi i pokušati minimizirati rizike. U programu elektronskog upravljanja klijentima u kreditnim institucijama svaki zaposlenik se identifikuje pomoću login-a i lozinke. Dakle, rukovodstvo institucija može odrediti učinak svakog vremenskog perioda. Ovo je važno prilikom podjele nagrada. Ako postoje plate u komadu, broj kupaca direktno utiče na visinu plata. Automatizacija proračuna pomaže vam da izbjegnete praznine i kašnjenja, tako da možete osigurati tačnost i pouzdanost svojih vrijednosti. Kontrolni program kreditne institucije generiše zapise za svakog klijenta i prenosi ih u konsolidovani izveštaj. Na kraju smjene dodaje se ukupan broj koji pokazuje koliko je pojedinaca i kompanija prisustvovalo. Na taj način uprava određuje nivo potražnje za svojim uslugama. Uz pravilnu organizaciju aktivnosti, glavni resursi se usmjeravaju na potrebne operacije. Prije odabira djelatnosti, vrijedi pratiti tržište kako bi se formirao segment na koji će se kompanija fokusirati. Tek nakon toga rasporedite zaposlene između odjeljenja i dajte planirani zadatak.

USU-Soft se koristi za identifikaciju elektronskih dokumenata na mreži. Koristeći poseban bar kod, možete unijeti dokument bez ručne vode. Ovo pomaže zaposlenima da smanje količinu papirologije. Programi upravljanja klijentima u kreditnim institucijama imaju posebno mjesto u optimizaciji rada. Možete pronaći korisnika pomoću tražilice. U kontekstno polje pretraživača unesete ime ili broj telefona klijenta, a program za upravljanje klijentima u kreditnim institucijama može izvršiti ostale radnje. Pretraživač će brzo i precizno pronaći informacije koje tražite. Možete prodati bilo koju robu i usluge ako instalirate program za obračun otplata kredita. Naš program upravljanja klijentima kreditne institucije distribuira se pod povoljnim uslovima i ne morate da plaćate pretplatu da biste ga koristili. Takođe, ne praktikujemo objavljivanje kritičnih ažuriranja. Ne morate se plašiti da će jednog dana softver prestati da radi ispravno i da ćete morati ponovo da platite ažuriranu verziju aplikacije. Mi ne praktikujemo takve aktivnosti i dajemo vam mogućnost da odaberete da li želite ažurirati program koji je već kupljen za kontrolu kreditnih institucija u ovom trenutku.

Ukoliko se trenutni kurs razlikuje od navedenog, kupac se automatski obavještava o izvršenom preračunavanju i promjeni iznosa plaćanja. U slučaju kašnjenja u plaćanju kreditne situacije u bazi podataka, računovodstveni program kreditnih institucija automatski obračunava penale prema zvanično odobrenoj formuli iu skladu sa uslovima odobrenog kredita. Komunikacija sa kupcima je podržana elektronskom komunikacijom u vidu glasovnih poziva, Vibera, e-maila, SMS-a. Poruke idu direktno iz CRM-a do kontakata korisnika navedenih u njemu. CRM odjeljak pohranjuje ne samo lične podatke i kontakte, već i historiju odnosa, kredita, pošte, kopije dokumenata, fotografije kupaca itd. Za promociju usluga, program podržava organizaciju slanja pošte u bilo kojem formatu – masovne, lične, ciljne grupe; za ovaj zadatak pripremljen je set tekstualnih šablona. Program redovno sastavlja izvještaje u kojima se procjenjuje efikasnost marketinških platformi koje se koriste za promociju usluga, uzimajući u obzir troškove svake od njih i postignutu profitabilnost. Prilikom sređivanja liste distribucije, program samostalno generiše listu pretplatnika prema kriterijumima koji su navedeni za odabir publike, a isključuje one koji su odbili. Redovnom analizom aktivnosti institucije, prikazanom na kraju izvještajnog perioda, poboljšava se kvalitet usluga, efikasnost i profitabilnost i optimizuje finansijsko računovodstvo.

Softverski proizvod je toliko svestran da se može koristiti u bilo kojoj organizaciji koja se bavi financijama. To može biti zalagaonica, mala privatna banka, bilo koja mikrofinansijska organizacija i tako dalje. Softver vam omogućava da kontrolišete prisustvo zaposlenih. Ako je zaposlenik donio potvrdu iz bolnice, to će se moći uzeti u obzir ne kao izostanak bez plaće, već kao legalno bolovanje.