Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Aplikacija za zalagaonicu

Aplikacija za zalagaonicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Aplikacija za zalagaonicu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sve finansijske institucije, uključujući i zalagaonice, moraju da automatizuju poslovne procese kako bi sprovele kompetentno upravljanje i pažljivu kontrolu, pa su suočene sa potrebom da od svih računarskih aplikacija na tržištu izaberu zaista efikasnu aplikaciju. Odabirom USU Software-a dobijate individualno rješenje za svoje probleme i efikasne mehanizme za optimizaciju različitih aspekata rada. Imat ćete na raspolaganju alate za potpisivanje ugovora i odobravanje kredita, procjenu vrijednosti imovine, praćenje monetarnih transakcija, automatizaciju toka dokumenata, održavanje menadžerskog računovodstva i osoblja za reviziju. Moći ćete raditi sa bilo kojom vrstom kolaterala, uključujući nekretnine i vozila, te organizirati aktivnosti svih odjela i odjela u jedan resurs. Fleksibilnost postavki čini aplikaciju zalagaonice pogodnom za jemstvene i kreditne kompanije, male i velike kompanije. Aplikacija zalagaonice koju su razvili naši stručnjaci ima niz prednosti koje će vaš rad učiniti praktičnim i jednostavnim.

Strukturu aplikacije zalagaonice predstavljaju tri sekcije, dovoljne da osiguraju potpuno izvršavanje aktivnosti upravljanja, analize i rada. Glavni radni dio aplikacije su Moduli, gdje korisnici vode evidenciju o izdatim kreditima, prate njihovu blagovremenu otplatu, kontrolišu finansijska kretanja na računima i procjenjuju kolaterale. Zahvaljujući intuitivnom interfejsu, lako pronađite transakciju od interesa, koristeći pretragu po bilo kom kriterijumu: odgovorni menadžer, odeljenje, datum završetka ili status. Prilikom registracije novog kredita u aplikaciji, menadžeri određuju detaljnu listu parametara: procijenjenu vrijednost imovine koja se prihvata kao zalog, iznos pozajmljenih sredstava, visinu kamate, način obračuna i lokaciju kolaterala. Zaposleni u zalagaonici mogu postaviti bilo koji kurs i priložiti potrebne dokumente i fotografije. Nakon zaključenja ugovora, blagajnici u aplikaciji zalagaonice dobijaju obavijest o izdavanju određenog iznosa, koji se naknadno također evidentira u sistemu.

Aplikacija automatski konvertuje kurseve prilikom kupovine garancija ili obnavljanja ugovora i ažurira informacije o fluktuacijama deviznog kursa kako biste mogli da profitirate od kursnih razlika i odmah zaštitite od mogućih kursnih rizika. Takođe, vodite evidenciju o prodaji neotplaćenih garancija. Program izračunava sve pretprodajne troškove i iznos dospjele dobiti kako biste mogli procijeniti isplativost transakcije. Ovo nisu sve mogućnosti koje nudi naša aplikacija zalagaonice. Zalagaonica, kao i sve druge organizacije, treba da automatizuje tok posla. U našoj aplikaciji korisnici generiraju različite dokumente u standardnom formatu. Za pohranjivanje svih informacija potrebnih za posao, program ima odjeljak 'Reference'. To je univerzalna baza podataka koja se sastoji od kataloga važećih kamatnih stopa, vrsta kolaterala, kategorija klijenata, pravnih lica i odjeljenja.

Odjeljak 'Izvještaji' obavlja analitičku funkciju i promovira kompletno finansijsko i upravljačko računovodstvo. Uz njegovu pomoć možete kontrolisati stanje i promet sredstava na svim bankovnim računima i bankomatima, pregledati obavljene transakcije na izvodima, procijeniti prihode i rashode, analizirati stopu promjene pokazatelja dobiti za svaki mjesec. Naša računovodstvena aplikacija zalagaonice vam omogućava da optimizirate troškove radnog vremena i poboljšate organizaciju procesa, maksimizirate profit i identificirate najperspektivnije smjerove za budući razvoj. Kupite USU softver za visoke rezultate!

Možete pratiti otplatu glavnice i iznosa kamate kako biste sredstva dobili na vrijeme iu planiranim količinama. Svaki kredit ima određeni status i odgovarajuću oznaku u boji, tako da možete lako pronaći izdate, otkupljene i kredite koji kasne.

Jedna ili više zalagaonica mogu raditi istovremeno na lokalnoj mreži, a administracija će imati pristup kontroli svih odjela. Obračun plata po komadu bit će mnogo lakši jer možete preuzeti bilans uspjeha kako biste odredili iznos naknade za menadžere.

Generirajte naloge za isplatu i zaloge, ugovore za izdavanje pozajmljenih sredstava i garancija, akte o prihvatanju i prenosu i obaveštenja o prometu i promenama kursa. U slučaju obnove ugovora, aplikacija automatski generiše nalog za primanje novca i dodatni dogovor o promeni roka ugovora. Koristeći ovu aplikaciju, imat ćete pristup analizama raznih vrsta garancija, kako u kvantitativnom tako iu monetarnom smislu. Dinamika i struktura pokazatelja finansijske i ekonomske aktivnosti prikazana je u vizuelnim grafikonima i dijagramima, koji se formiraju za nekoliko sekundi.

Za stalne kupce zalagaonice mogu se obračunati posebni popusti, a u slučaju kašnjenja u plaćanju dugovanja obračunava se kazna. Menadžment organizacije će moći da prati zaposlene, procenjuje njihovu efektivnost i efektivnost korišćenja radnog vremena. Zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom interfejsu, svaki zaposleni može efikasno da radi u softveru USU, bez obzira na nivo poznavanja računara.

Koristeći funkcije modula 'Cash', pratite sve novčane tokove na računima u realnom vremenu. Automatizacija proračuna i operacija uz pomoć aplikacije omogućava vam da oslobodite značajan resurs radnog vremena, kao i da eliminišete greške u izvještajima i dokumentaciji.

Nisu vam potrebne dodatne aplikacije za internu i eksternu komunikaciju, jer možete koristiti funkcije pozivanja, slanja e-pošte i slanja SMS poruka. Postoji 50 stilova dizajna koje možete izabrati, kao i mogućnost preuzimanja logotipa i prilagođavanja predložaka dokumenata.