Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija zalagaonice automobila

Automatizacija zalagaonice automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatizacija zalagaonice automobila
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poslovanje zalagaonice, kao i svaka druga kreditna organizacija, zahtijeva pažljivu kontrolu sredstava, ali ima svoje jedinstvene karakteristike. Računovodstvo vozila kao kolaterala je složeno, stoga je potrebno koristiti specijalizovani softver za automatizaciju, uz pomoć kojeg će se maksimizirati efikasnost operativnih i upravljačkih procesa. USU Software je dizajniran da sveobuhvatno automatizuje rad zalagaonice kako bi osigurao profitabilnost kompanije u svim okolnostima.

Posebna prednost našeg sistema automatizacije je što ima fleksibilna podešavanja tako da se vaša podešavanja mogu razvijati uzimajući u obzir specifičnosti aktivnosti. Ako vaša kompanija prihvata kao zalog ne samo automobile, već i druge vrste imovine, to neće biti problem prilikom obavljanja operacija u USU softveru. Naš program je pogodan za sve kreditne, finansijske i hipotekarne organizacije. Automatizacija zalagaonice automobila je zadatak koji aplikacija uspješno obavlja, tako da su vam nakon kupovine zagarantovani rezultati visokih performansi. Postoje alati za finansijsku analizu i kontrolu svih odjela, trenutno ažuriranje korištenih podataka, vođenje evidencije na više jezika, zgodna struktura i 50 različitih stilova dizajna za izbor.

Interfejs sistema automatizacije je jednostavan i jasan. Svaki zaposlenik, bez obzira na nivo poznavanja računara, može uspješno i bez poteškoća koristiti njegove funkcije. Osim toga, jedna i nekoliko zalagaonica automobila mogu raditi istovremeno na lokalnoj mreži bez greške. Rad se odvija uzastopno u tri sekcije, od kojih svaka ostvaruje nekoliko specifičnih ciljeva. Odjeljak 'Reference' je univerzalna baza podataka koju formiraju korisnici. Sistematizovani katalozi sadrže podatke o kategorijama kupaca, primijenjenim kamatnim stopama, vrstama garancija, pravnim licima i odjeljenjima.

Odjeljak 'Moduli' kombinuje nekoliko blokova za računovodstvo. Informacije o kreditu predstavljene su bazom podataka ugovora, svaki sa određenim statusom i bojom, tako da možete lako pratiti izdate, otkupljene i kasne transakcije. Pronađite kredit koji vam je potreban filtriranjem različitih kriterijuma: odgovornog menadžera, datuma završetka, filijale ili statusa. Prilikom registracije nove kreditne transakcije možete postaviti bilo koji monetarni režim i algoritme obračuna različite složenosti, odabrati predmet zaloge i naznačiti njegovu lokaciju. Sistem omogućava automatizaciju obračuna procijenjene vrijednosti garancija i iznosa pozajmljenih sredstava. Osim toga, menadžeri mogu birati mjesečnu i dnevnu kamatu. Upravljanje zalagaonicama automobila će postati efikasnije, jer će imati poseban modul za obračun prodaje neplaćenih zaloga. Zbog automatizacije obračuna troškova i dobiti prije prodaje unaprijed procijenite koliko će biti svrsishodna prodaja ove ili one nekretnine.

Odjeljak 'Izvještaji' je analitička funkcionalnost programa. Uz njegovu pomoć, procijenite promet i stanje sredstava na pozadini bankovnih računa i kasa, kontrolirajte troškove i pratite stopu dinamike obima dobiti. Automatizacija računovodstva zalagaonice automobila omogućava vam da poboljšate finansijsko upravljanje i osigurate stabilno povećanje prihoda. Kupite naš softver kako biste osigurali efikasno upravljanje i razvoj vašeg poslovanja!

Automatsko preračunavanje fluktuacija kursa omogućava vam da profitirate od kursnih razlika i isključite slučajeve gubitaka. Prilikom otkupa kolaterala i produženja ugovora o kreditu, softver automatski preračunava kurs i novčane vrijednosti kako bi ažurirao podatke i primio sredstva u planiranim iznosima. Pratiti zaposlene i ocjenjivati učinkovitost njihovog rada. Provjerite jesu li upućeni pozivi klijentima, da li su dobili odgovor i još mnogo toga. Da biste ispravno izračunali veličinu plaće menadžera po komadu, preuzmite izvještaj o prihodima primljenim od zalagaonice automobila.

Još jedna prednost našeg sistema je automatizacija toka dokumenata. Generirajte potvrde o prihvatanju i isporuci, gotovinske račune, sigurnosne karte, ugovore, pa čak i obavijesti o aukcijama. Prilikom produženja kreditne operacije, program za automatizaciju generiše gotovinski račun i dodatni ugovor o rolloveru, što vam omogućava da sistematizirate rad ureda. Osim toga, u USU softveru sastavite obavještenje o promjenama deviznih kurseva i pošaljite ga kupcima e-poštom kako biste ih blagovremeno obavijestili.

Nakon zaključenja ugovora, blagajnici se obavještavaju o potrebi izdavanja pozajmljenih sredstava. Imat ćete pristup kontroli u realnom vremenu svih finansijskih kretanja po odjelima kako biste provjerili valjanost plaćanja. Koristeći analitičke alate u odeljku Izveštaji, možete proceniti strukturu troškova u kontekstu različitih stavki troškova kako biste ih optimizovali.

Automatizacija finansijske analize zalagaonice automobila poboljšava upravljanje kompanijom, procjenjuje poslovnu situaciju i pravi planove za budući razvoj. Svi dokumenti i izvještaji će biti prilagođeni vašim potrebama. Po potrebi postoji mogućnost naručivanja funkcija planiranja za kvalitetno i blagovremeno rješavanje problema, kao i efikasnu organizaciju rada.

Obuka osoblja za izvođenje operacija na USU softveru ne oduzima puno vremena, a ako imate bilo kakvih pitanja, možete se obratiti našim stručnjacima za tehničku podršku. Da biste saznali više o funkcionalnosti automatizacije auto zalagaonice, preuzmite demo verziju i prezentaciju opisa proizvoda.