Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za rad zalagaonice

Program za rad zalagaonice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za rad zalagaonice
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Glavni zadatak u radu zalagaonica je osigurati apsolutnu točnost izračuna, jer čak i najmanja greška ili nepreciznost može dovesti do značajnog gubitka sredstava. Poslovanje zalagaonice nije vezano za proizvodne aktivnosti i visina prihoda direktno zavisi od efektivnosti kamatnih stopa i utvrđenog rasporeda plaćanja. Stoga zalagaonice moraju optimizirati sistem finansijskog upravljanja i moraju koristiti analitičke alate koji maksimiziraju profit i profitabilnost pruženih usluga. U ovom slučaju, ispravna upravljačka odluka je organizovanje različitih radnih područja u automatizovani računarski program, čijom će nabavkom svi procesi biti sistematizovani za njihovu operativnu implementaciju.

Među svim ponudama na tržištu softvera potrebno je odabrati program koji odgovara specifičnostima rada zalagaonice i ima zgodnu i jednostavnu strukturu za rad. Stručnjaci naše kompanije razvili su USU softver na način koji prevazilazi standardna rješenja problema i uzima u obzir individualne karakteristike svake kompanije. Zbog fleksibilnosti konfiguracija, konfiguracije računarskog sistema će u potpunosti odgovarati zahtevima unutrašnje organizacije procesa, što garantuje postizanje najefikasnijih rezultata. Program koji nudimo za održavanje rada zalagaonice je profitabilna investicija u budućnost vašeg poslovanja, jer ima moćnu analitičku funkcionalnost, omogućava vam da pratite rad odjela u realnom vremenu i identifikujete područja koja najviše obećavaju za dalje razvoj.

Ne morate trošiti značajan resurs vremena na organizaciju procesa u našem softveru, jer zgodna struktura i intuitivni interfejs čine rad jednostavnim i razumljivim za korisnike sa bilo kojim nivoom poznavanja računara. Sve potrebne informacije pohranjuju se u sistematizovane priručnike koje popunjavaju korisnici, tako da baza podataka programa nema ograničenja u korištenoj nomenklaturi. Vaši zaposleni mogu u bazu podataka dodati informacije kao što su kategorije kupaca, kamatne stope, vrste imovine prihvaćene kao kolateral, spiskovi pravnih lica i strukturne podjele same zalagaonice. Kako biste uvijek radili samo sa relevantnim informacijama, korisnici mogu ažurirati određene blokove podataka u programu po potrebi.

Bez poteškoća pratite otplatu neotplaćenih kredita, jer svaka kreditna transakcija ima određeni status i boju u programu zalagaonice. Zahvaljujući intuitivnom interfejsu, lako procenite performanse preduzeća i analizirajte iznos aktivnih i dospjelih kredita. To vam omogućava da pravovremeno preduzmete mjere za vraćanje izdatih sredstava, kao i privlačenje dodatnih finansijskih sredstava za održavanje likvidnosti kompanije. Osim toga, USU softver vam omogućava da upravljate prodajom garancija koje kupci nisu kupili, dok će automatizirani mehanizam poravnanja pružiti potpunu listu svih troškova prije prodaje i odrediti iznos dospjele dobiti. Za efikasno postizanje planiranih rezultata rad zaposlenih biće pod vašom kontrolom. Provjerite kako menadžeri implementiraju zadatke, kontaktiraju li klijente u zadano vrijeme, da li dobijaju potrebne odgovore itd. Osim toga, program koji smo razvili za rad zalagaonice organizacije obavlja analitičke funkcije i pruža obrađene podatke o dinamici prihoda, rashoda, profita i pokazatelja profitabilnosti kako bi se procijenila trenutna finansijska situacija i napravila vaša predviđanja u budućnosti.

USU softver je pogodan ne samo za zalagaonice, već i za druge organizacije koje se bave kreditnim aktivnostima, uključujući finansije, kreditne i hipotekarne kompanije. Osim toga, naš program podržava računovodstvo za širok raspon kategorija kolaterala, kao i održavanje rada bilo kojeg broja agencija i strukturnih odjela. Računarski sistem je dovoljan da garantuje sveobuhvatnu sistematizaciju svih procesa i uspešan razvoj svih poslovnih oblasti!

Program mogu koristiti zalagaonice koje rade u stranim zemljama, jer softver podržava obračune i transakcije na više jezika iu svim valutama. Automatizacija proračuna i procesa omogućava vam da se riješite stalnih provjera i ponovo pokrenete važne izvještaje o upravljanju. Organizacija elektronskog upravljanja dokumentima optimizuje radno vreme zaposlenih i koristi ga za rešavanje hitnijih i važnijih zadataka. Nećete morati sumnjati u ispravnost korištenih kurseva, jer program koji podržava rad zalagaonice automatski ažurira informacije o fluktuacijama kursa. Sistem preračunava iznos sredstava, uzimajući u obzir preovlađujuće kurseve prilikom odobravanja kredita ili otkupa garancije, a takođe će generisati obaveštenje o promeni kursa. Zahvaljujući automatizaciji računovodstva, profitirajte od ovih razlika bez dodatnih napora i bez pribjegavanja složenim analitičkim proračunima.

Da bi aktivnost bila što profitabilnija, softver nudi mogućnost prodaje kolaterala koji klijenti nisu otkupili. Pre nego što se odlučite za prodaju ove ili one garancije, konsultujte spisak pretprodajnih troškova i iznos dobiti utvrđen programom. U slučaju prodaje kolaterala, korisnici mogu generisati obavještenje o aukciji, a prilikom obnove ugovora se dodatno dogovara o promjeni uslova za otplatu pozajmljenih sredstava. Gotovinske transakcije su automatizirane kako bi se osigurao operativni rad i organizirala nesmetana implementacija procesa.

Menadžment kompanije može pratiti finansijska kretanja na bankovnim računima svih divizija, ocjenjujući aktivnost svake filijale. Za potpuniju analizu novčanih tokova, pratite otplate kamata i glavnice klijenata. Vaši menadžeri mogu jednostavnije informisati kupce zalagaonice slanjem pisama putem e-pošte, SMS poruka, Vibera ili automatiziranih glasovnih poziva. Modeli dokumentacije će se izdavati na memorandumu prema individualnom toku i karakteristikama proizvodnje dokumenata. Postoji pristup kontroli novčanih tokova organizacije, dinamici finansijskih pokazatelja i analizi strukture troškova i garancija.