Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za organizovanje rada zalagaonice

Program za organizovanje rada zalagaonice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za organizovanje rada zalagaonice
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Aplikacija zalagaonice je poseban program koji vam omogućava da na najefikasniji način organizirate rad bilo koje vrste zalagaonice. Danas postoji mnogo odličnih zalagaonica, ali samo najjači opstaju u uslovima žestoke konkurencije na tržištu sličnih usluga, oni koji tačno znaju kako da organizuju rad kreditne institucije.

Iako su se prve zalagaonice pojavile prije nekoliko stoljeća, univerzalni recept za uspjeh u ovom poslu još uvijek se razvija. Poduzetnici traže različite načine kontrole i organiziranja zalagaonica, a nisu svi pronađeni, nažalost, uspješni.

Glavna funkcija zalagaonice je izdavanje kredita kao kolaterala. Blagovremenim povraćajem novca i kamata za korišćenje kredita, garancija se vraća u celosti. Postoje zalagaonice koje su specijalizovane za davanje kredita osiguranih automobilima ili koje prihvataju opremu i nakit kao zalog. Potreba za korištenjem posebnog programa zalagaonice je očigledna, jer postoji nekoliko uzastopnih faza u aktivnostima ove kreditne organizacije, od kojih je svaka potrebna kontrola.

Tu je procena garancije, određivanje pojedinačnih uslova za zajmoprimca, jer zalagaonice često nude popuste i vernije uslove otplate kredita stalnim klijentima. Prihvaćena obećanja moraju biti dokumentirana, organizirajući cijelu bazu podataka, bez grešaka. Da biste potrošili novac i dobili ga od kupaca, potrebno je i posebno računovodstvo. Program zalagaonice pojednostavljuje rad, čini ga razumljivijim i lakšim, eliminiše greške osoblja i krađu. Štaviše, niti jedan garantni artikl neće biti izgubljen tokom perioda privremenog skladištenja.

Zanimljivu i funkcionalnu aplikaciju zalagaonice razvio je USU Software. Naši stručnjaci su nastojali stvoriti program koji uzima u obzir sve nijanse kreditne institucije i organizira sve potrebne procese. Softver se lako prilagođava specifikacijama određene kompanije. Ako je rad zalagaonice povezan s određenim nijansama koje se razlikuju od tradicionalnih, programeri mogu ponuditi jedinstvenu verziju aplikacije, kreiranu posebno za određenu kompaniju.

Rad zalagaonice ne bi trebao biti težak, a program bi trebao biti isti - jednostavan i lak. USU softver ispunjava ovaj zahtjev jer ima lagan interfejs, lijep dizajn i svaki korisnik može prilagoditi dizajn prema svojim ličnim preferencijama. Aplikacija pomaže u rješavanju najvažnijih zadataka poput automatizacije tijeka posla i održavanja detaljnih baza podataka klijenata. Svaka garancija će biti sistematizovana prema uslovima plaćanja, a ukoliko lice ne otkupi svoju imovinu, program automatski prenosi garanciju u novu kategoriju - za prodaju.

Sistem radi sa velikom količinom informacija bez gubitka performansi. Ima višekorisnički interfejs, što znači da istovremeni rad više zaposlenih u programu neće dovesti do kvara softvera. Osim kompjuterskog programa, možete naručiti dvije različite konfiguracije mobilnih aplikacija - za kupce i zaposlenike zalagaonice. Mobilne aplikacije, zbog široke upotrebe gadžeta, vrlo su zgodne za osiguravanje operativnog rada i brze interakcije.

Aplikacija može raditi na bilo kojem jeziku na svijetu ako je potrebno. Programeri će vam pomoći da instalirate i konfigurišete program zalagaonice u bilo kojoj zemlji bez ograničenja, organizirajući ugodno radno okruženje. Demo verzija je besplatna, možete je preuzeti sa web stranice USU. Puna verzija ne zahtijeva stalno plaćanje pretplate za korištenje i to povoljno razlikuje USU softver od većine drugih aplikacija za automatizaciju poslovnih procesa. Program mogu koristiti ne samo zalagaonice, već i drugi kolateralni subjekti, kreditne firme, mikrofinansijske kompanije, banke i sve organizacije koje pružaju finansijske usluge stanovništvu, organizirajući rad sa ekonomskim pokazateljima.

Aplikacija gradi i ažurira detaljnu bazu podataka kupaca. Uploadujte fajlove bilo kog formata u sistem, pa se istorija saradnje sa svakim zajmoprimcem može dopuniti fotografijama, video datotekama, audio snimcima, kopijama dokumenata, sređivanjem kompletnog paketa potrebne dokumentacije. Ovako detaljna baza kupaca pomaže da se identifikuju najugledniji kupci kako bi se za njih stvorili posebni atraktivni uslovi.

Uposlenici kreditne institucije će uz pomoć softvera održavati organizaciju opšte distribucije informacija putem SMS-a. Obavijestite kupce baze podataka da je promocija pokrenuta ili da je interesovanje oslabilo. Pojedinačno slanje SMS-a pomaže da se pojedini kupac ili grupa dužnika obavijesti o roku plaćanja, o kašnjenjima, o pojedinačnim ponudama ili o sistemu lojalnosti. Program zalagaonice može, u ime kompanije, kreirati važne glasovne informacije. Ova funkcija se može koristiti ne samo da podsjeti na otplatu kredita, već i da poveća nivo lojalnosti zajmoprimaca, čestitajući klijentu rođendan ili druge praznike. Zalagaonica će također moći postaviti mailing putem e-pošte i Viber messengera. Upravo je ovaj način dobijanja informacija moderan i poželjan u ovoj oblasti rada.

Aplikacija vodi evidenciju o svim izdatim i vraćenim kreditima. Zapis o procjeni, dokumenti kolaterala i fotografije mogu se priložiti uz bilo koji kredit u sistemu. Kamata na kredit se obračunava automatski. Proizvoljno konfigurirajte svoje dnevne i mjesečne proračune. Program zalagaonice radi u jednovalutnom i multivalutnom načinu po potrebi. U slučaju promjene kursa, sistem se automatski preračunava na dan transakcije, organizirajući kontinuirani dobar rad kompanije.

Sistem ima zgodan planer koji će pomoći zaposlenima da evidentiraju sve važne zadatke. Obavještava zaposlenog, ako je potrebno, da izvrši planiranu akciju sa visokim prioritetom izvršenja, da pripremi veliku količinu za izdavanje ili da unaprijed generira potrebnu dokumentaciju od redovnog kupca. Program automatski generiše ugovor, kao i sve potrebne anekse uz njega. Odštampajte sigurnosnu kartu ili provjerite direktno iz sistema.

Generira sve vrste dokumentacije potrebne za rad zalagaonice za obavljanje poslova kao što su ugovori, akti prijema i prijenosa zaloga i dokumentacija računovodstvenih izvještaja. To olakšava rad tima, eliminišući birokratiju i organizovanje jedinstvenog sistema. Dosadne greške su isključene.

Aplikacija razmatra potpunu otplatu kredita i njegovo djelomično zatvaranje. Ako je rok istekao, a plaćanje ne uslijedi, softver će automatski početi s obračunavanjem kazne. Nakon instalacije, program zalagaonice objedinjuje različite strukturne podjele kompanije u jedan korporativni informacioni prostor, organizirajući skladan rad. Lako upravlja bilo kojim brojem ureda i interakcija zaposlenika postaje operativnija. Menadžer može kontrolisati i voditi računa o svakoj zalagaonici i cijeloj kompaniji na daljinu putem interneta. Ocjenjuje učinak svakog zaposlenika kompanije. Pruža detaljnu analizu produktivnosti rada u smislu količine odrađenog vremena i obima izvršenih porudžbina. Ovo pomaže da se identifikuje najbolji radnik i formira sistem bonusa.

Program organizacije rada zalagaonice omogućava menadžeru pouzdanu evidenciju svih finansijskih transakcija. Bilo koja plaćanja, krediti, povrati, troškovi kompanije - sve će to biti transparentno. Pažljivo proučite komponente bilo kojeg toka i optimizirajte ovaj dio posla.

Softver se integrira s web-stranicom i telefonijom. Istovremeno, klijenti imaju mogućnost da putem interneta, kao i na svom nalogu na sajtu, unapred naruče kredit, da vide sve podatke o kreditu, uključujući uslove otplate i kamatne stope. Integracija sa telefonijom omogućava osoblju da odmah prepozna pozivaoca i da se, nakon podizanja slušalice, obrati pretplatniku imenom i prezimenom. Prijatan je i omogućava lojalnost čak i najhirovitijih i najkonfliktnijih zajmoprimaca.

Integracija programa sa platnim terminalima omogućava korisnicima da plaćaju na ovaj način bez odlaska u kancelariju. Takođe vam omogućava da prilagodite sistem rangiranja. Svaki klijent će moći ocijeniti usluge zalagaonice i određenog menadžera. Ovi podaci će pomoći da se poboljša kvalitet usluge. Poslovne tajne kompanije biće sigurne, jer je pristup sistemu zaštićen lozinkom. Zaposleni dobijaju ličnu lozinku u skladu sa svojim kompetencijama i ovlašćenjima, organizujući najprivatniji i najsigurniji sistem podataka.