Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za upravljanje zalagaonicama

Program za upravljanje zalagaonicama • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za upravljanje zalagaonicama
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U današnje vrijeme teško je zamisliti upravljanje zalagaonicama bez korištenja automatiziranog softvera. Djelatnost zalagaonica zasniva se isključivo na složenim finansijskim kalkulacijama i praćenju blagovremene otplate dužničkih obaveza, a i najmanja greška ili netačnost može postati kritična i uticati na visinu primljene dobiti. U tom smislu, broj ručnih operacija i, naravno, kalkulacija moraju biti minimizirani kako bi se osigurala potpuna računovodstvena tačnost.

Automatizacija upravljanja omogućava ne samo poboljšanje kvaliteta izvedenih procesa, već i oslobađanje značajnog radnog vremena za rješavanje najvažnijih i hitnih pitanja razvoja i vrednovanja strategija. Međutim, izbor programa koji je pogodan za efikasno upravljanje u zalagaonici je težak zadatak, jer se standardni kompjuterski sistem ne može nazvati efikasnim zbog specifičnosti poslovanja zalagaonice. Stoga su stručnjaci naše kompanije kreirali USU softver koji ispunjava najviše zahtjeve za upravljanje kreditnim institucijama i pomaže u optimizaciji svih radnih procesa. Naš program odlikuje transparentnost i informatička sposobnost, što vam omogućava da lako organizirate aktivnosti svih odjela u jednom resursu i pratite rezultate svakog posla. Predloženi program upravljanja zalagaonicama nadilazi rješavanje standardnog skupa zadataka i sistematizira sva područja djelatnosti kompanije.

U kompjuterskom programu, koji su kreirali naši programeri, u potpunosti održavajte bazu podataka potrebnu za rad zalagaonice i po potrebi ažurirajte podatke u referentnim knjigama. Nakon popunjavanja kataloga informacija, korisnici će biti uključeni u registraciju i izdavanje kredita, izradu ugovora i praćenje otplate dugova. Oni su moduli koji su vam na raspolaganju za rješavanje nekoliko tekućih i strateških zadataka, uključujući upravljanje odnosima s klijentima, kontrolu financijskih kretanja na bankovnim računima u cijeloj mreži poslovnica i prodaju garancija koje nisu pribavili zajmoprimci.

Radeći u USU softveru, svojim klijentima možete ponuditi pojedinačne uslove kredita, birajući način obračuna mjesečne ili dnevne kamate, identifikujući valutne režime i izračunavajući popuste. Za efikasnije upravljanje dugom, imaćete pristup praćenju prijema kamata i otplate glavnice. Kako bi proces praćenja transakcija i analize finansijskih performansi bio jednostavniji i brži, svi krediti u bazi podataka razlikuju se jedni od drugih po statusu: izdani, važeći i dospjeli. Program za upravljanje zalagaonicama mora imati analitičku funkcionalnost, stoga u strukturi aplikacije postoji odjeljak 'Izvještaji' koji vam omogućava da analizirate dinamiku cjelokupnog kompleksa finansijskih pokazatelja i procijenite gotovinski promet na računima.

Softver USU se također razlikuje od svih ostalih programa zbog fleksibilnosti konfiguracija, što omogućava nekoliko opcija za konfiguraciju sistema, koje će uzeti u obzir sve funkcionalnosti i zahtjeve svake kompanije. Naš program mogu koristiti ne samo zalagaonice, već i finansijske, kreditne i hipotekarne organizacije. Osim toga, sistem podržava vođenje evidencije za sve kategorije kolaterala, uključujući nekretnine i vozila, transakcije u bilo kojoj valuti i više jezika. Tako, kupovinom programa Zalagaonica, zaista dobijate univerzalne informacije i radne resurse uz koje nećete sumnjati u efikasnost upravljanja.

Ne morate gubiti vrijeme na provjeru finansijskih podataka jer će se svi proračuni obavljati u automatiziranom načinu kako bi se održalo ispravno računovodstvo. Osim toga, softver USU automatski ažurira informacije o promjenama kursa, tako da možete na vrijeme osigurati valutne rizike i profitirati od kursnih razlika. Da bi se maksimizirala dobit u slučaju produženja kredita ili otkupa garancije, vrijednost sredstava se preračunava s obzirom na tekući kurs. Također, generirajte obavještenje o promjeni deviznih kurseva za kupce.

U slučaju kašnjenja u plaćanju, blagovremeno izračunajte iznos penala kako bi zajmoprimci dobili dovoljno sredstava. Ako postoje zaloge koje nisu kupili kupci, onda program ima poseban modul u kojem se možete baviti prodajom nekretnina. Sistem upravljanja izračunava listu pretprodajnih troškova za dati predmet garancije i iznos dospele dobiti, a takođe generiše obaveštenje o aukciji.

Mehanizam elektronskog upravljanja dokumentima optimizuje radno vrijeme i osigurava pripremu računovodstvene dokumentacije i izvještavanja bez grešaka. Korisnici softvera USU mogu generirati ne samo računovodstvene dokumente, već i ugovore o zajmu i zalogu, sigurnosne karte i dodatne ugovore u aktivnostima zalagaonica. Tipologija svakog dokumenta će biti u skladu sa internim pravilima za organizaciju kancelarijskog posla u vašoj kompaniji, a svi izveštaji se pripremaju na zvaničnom memorandumu sa naznakom detalja i logotipa vaše zalagaonice.

Za procjenu učinka menadžera i utvrđivanje visine plata po zadatku, preuzmite bilans uspjeha.Uprava će imati pristup kontroli zaposlenih, izvršenju zadataka i postignutim rezultatima, što može poboljšati kvalitet rada. Kroz analitičke softverske alate pratite kretanje sredstava na bankovnim računima i procijenite profitabilnost poslovanja zalagaonice. Postoji pristup pokazateljima dinamike prihoda i rashoda, procjena mjesečnog obima dobiti i analiza garancija u kvantitativnom i monetarnom smislu. Menadžeri računa mogu kontaktirati zajmoprimce na najpovoljniji način slanjem pisama putem e-pošte, glasovnih poziva, SMS poruka, pa čak i Vibera.

U slučaju pitanja, korisnici mogu zatražiti tehničku podršku od naših stručnjaka, koja će im biti pružena na daljinu i pomoći će u razumijevanju specifičnosti ovog programa upravljanja zalagaonicama.