Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za zalagaonicu

Crm za zalagaonicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za zalagaonicu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Danas nijedan posao, uključujući i zalagaonice, ne može u potpunosti funkcionisati bez efikasno uspostavljenog CRM sistema. Marketing procesi, organizovani u specijalizovanom softveru, promovišu aktivnu prodaju, razvijaju odnose sa kupcima i poboljšavaju nivoe usluga. Zahvaljujući automatizaciji upravljanja i sistematizacije podataka, kompanije mogu da operišu sa vizuelnim rezultatima analize CRM organizacije i održavanja i razvijaju efikasne strategije za interakciju sa kupcima i promociju usluga na tržištu. Kompjuterizacija ovog područja djelovanja omogućava planiranje sastanaka i događaja, kao i konstantan rad na proširenju baze kupaca, što će garantirati efikasno rješenje problema. Zalagaonice, kao i sve druge kompanije, moraju koristiti ovaj sistem za uspješno upravljanje marketingom i jačanje svoje tržišne pozicije. USU Software je pouzdan CRM program za zalagaonicu, kao i zgodan informacioni resurs i platforma za praćenje i upravljanje svim oblastima aktivnosti. Radeći na njemu, moći ćete ne samo da održavate bazu klijenata, već i da pratite rad klijent menadžera, kao i da kontrolišete otplatu datih kredita, vodite evidenciju kolaterala, kontrolišete gotovinske transakcije i još mnogo toga.

USU Software nudi vizualnu i praktičnu CRM bazu podataka, koja je jedinstveni izvor podataka o kontakt informacijama i interakciji korisnika. Kako bi rad menadžera naloga bio što efikasniji, menadžment kompanije će moći da proverava koliko brzo izvršavaju postavljene zadatke, koliko efikasno koriste svoje radno vreme i da li se planirane aktivnosti sprovode na vreme. Uspješno vođenje transakcija zalagaonica i postizanje blagovremenog profita u velikoj mjeri zavise od trenutnog informiranja kupaca. Stoga softver USU podržava različite interne i eksterne metode komunikacije. Vaši zaposleni mogu izabrati najpogodniji način komunikacije, kao što je slanje pisama putem e-pošte, slanje poruka putem SMS-a, Viber servisa ili čak pozivanje. Postavite automatske pozive klijentima tokom kojih će se čitati tekst koji ste snimili. Zahvaljujući ovoj funkciji, svi podsjetnici na izmirenje dugova bit će obavljeni na vrijeme, smanjujući opterećenje klijentskih menadžera i optimizirajući njihovo radno vrijeme za rješavanje važnijih strateških marketinških zadataka. Još jedna prednost CRM-a zalagaonice je transparentnost informacija, jer menadžment u svakom trenutku može provjeriti da li su odgovorni zaposlenici kontaktirali kupce i kakav su odgovor dobili.

Održavanje i kontinuirano dopunjavanje CRM baze podataka ne samo da doprinosi efikasnom upravljanju u oblasti marketinga, već i osigurava trenutnu obradu primljenih zahtjeva, kao što je popunjavanje detalja o svakom odobrenom kreditu i zaključivanje ugovora. Zaposleni u zalagaonici samo treba da izaberu željeno ime sa postojeće liste, a podaci će se automatski prilagoditi. Istovremeno, registracija svakog novog klijenta oduzima minimalno radno vrijeme zbog pogodnih mehanizama rada u softveru USU. Nakon utvrđivanja svih potrebnih parametara ugovora i završetka transakcije, menadžeri u CRM programu dobijaju obaveštenja o izdavanju novčanih sredstava, a zatim regulišu blagovremenu otplatu glavnice i kamate.

CRM softver koji su razvili naši stručnjaci omogućava da se osigura kompletno upravljanje zalagaonom. Kontrolisati rad svakog sektora, pratiti novčane tokove, analizirati dobijene finansijske rezultate, procijeniti vrijednost i likvidnost garancija. Nema potrebe za dodatnim sistemima i aplikacijama, jer ćete u softveru USU imati pristup elektronskom upravljanju dokumentima, računovodstvenim alatima i univerzalnoj bazi podataka. Nabavite naš program za uspješan razvoj poslovanja i upravljanje zalagaonicama!

Kako bi se pojednostavio proces praćenja otplate pozajmljenih sredstava, svaki ugovor u bazi ima određeni status: zaključen, važeći i istekao. Da bi CRM procesi bili još efikasniji, softver podržava obnavljanje ugovora dok automatski generiše dodatni ugovor za promjenu uslova ugovora. Svestranost našeg programa je i u činjenici da podržava izdavanje kredita u bilo kojoj valuti i uzima u obzir fluktuacije kursa. CRM zalagaonice automatski ažurira informacije o fluktuacijama kursa, što eliminiše rizik od pogrešnih proračuna i gubitaka. Radeći u našem sistemu, možete zaraditi na kursnoj razlici i ostvariti dodatni prihod bez privlačenja investicija i širenja obima aktivnosti. Kako bi vas zaštitio od valutnih rizika, softver automatski preračunava iznos sredstava prilikom otkupa kolaterala ili odobravanja kreditne transakcije.

Kao dio CRM procesa, imat ćete pristup evaluaciji rada menadžera. Preuzmite izvještaj o ostvarenim prihodima i odredite visinu naknade zaposlenima. Obavljati sveobuhvatno finansijsko upravljanje kompanije, analizirati pokazatelje učinka, tokove novca na bankovnim računima i pratiti izvršenje planova.

Imaćete pristup detaljnoj analizi strukture garancije, koja će vam omogućiti da procenite koje vrste garancija su najprofitabilnije i najlikvidnije. Da biste procijenili finansijsku situaciju zalagaonice, pratite dinamiku ostvarene dobiti svakog mjeseca. Praćenje novčanih tokova omogućava bankovnim računima svake filijale da procijene održivost troškova kompanije i finansijski učinak. Vodite evidenciju o prodaji kolaterala, dok softver za vas unaprijed izračunava broj troškova prije prodaje kao i iznos dobiti.

Upravi zalagaonice će biti dozvoljeno da vrši reviziju osoblja i prati rad u realnom vremenu. Korisnici USU softvera imaju pristup automatizaciji toka rada, gdje se formiranje i štampanje raznih dokumenata obavlja brzo i jednostavno. Naša zalagaonica CRM je prilagođena specifičnostima i zahtjevima svake organizacije, tako da nećete imati sumnje u njenu efikasnost.