Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za zalagaonicu

Program za zalagaonicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za zalagaonicu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za zalagaonicu iz USU Software-a je višenamjenski, pouzdan i praktičan alat za organizaciju računovodstva i kontrole u takvom poslu. Nakon što preuzmete program iz zalagaonice kao demo verziju, procijenite sve njegove karakteristike, čak i ako ga koristite vrlo kratko. Softver zalagaonice može se koristiti dvije sedmice besplatno dok sistem radi u ograničenom režimu. To znači da ćete raditi sa podacima o obuci.

USU softver vam omogućava da postavite poslovno računovodstvo po najnižim troškovima. Samo jednom kupite program u zalagaonici i možete ga koristiti neograničeno. Takođe, ne morate trošiti novac na nadogradnju hardvera jer računovodstveni softver zalagaonice može raditi čak i na običnim računarima. Glavni uslov je Windows operativni sistem instaliran na njima.

Vođenje evidencije u zalagaonicama uz pomoć USU softvera je nevjerovatno jednostavan zadatak koji ne zahtijeva visok nivo znanja, posebno obrazovanje ili druge uslove. Program je prilično jednostavan za učenje, a čak i početnik može bez problema raditi na sistemu nakon kratke obuke sa profesionalnim programerima i tehničarima iz našeg tima.

Računovodstveni program zalagaonice uključuje nekoliko jedinstvenih i nezamjenjivih funkcija na listi mogućnosti. Cijena programa zalagaonice je sasvim razumna jer sistem može zamijeniti cijeli softverski kompleks. Kupovinom programa u Kazahstanu, dobićete moćan alat opremljen sistemom upozorenja i obavještavanja. Omogućava vam da isplativo planirate svoje vrijeme i ne zaboravite na posao zalagaonice. Program za upravljanje zalagaonicama također vam omogućava slanje e-pošte i SMS poruka kupcima, izvođačima ili prodavcima.

Recenzije softvera USU-a su najpozitivnije i u to se možete uvjeriti čitajući ih. Jedan kompjuterski program koristi desetine organizacija koje ne žure sa promjenom odabranog softvera, jer su potpuno zadovoljni kupljenim proizvodom. Isprobajte računovodstvo kupaca u zalagaonici odmah tako što ćete preuzeti demo verziju sistema sa naše web stranice i uvjerite se koliko jednostavno računovodstvo zalagaonice može biti.

Program praćenja i kontrole može koristiti svako javno preduzeće, privatno preduzeće, samostalni preduzetnik ili samostalni preduzetnik. Svaki od korisnika programa zalagaonice radi na zasebnom računu, koji je opremljen individualnom prijavom, lozinkom i funkcijom pristupa. Lozinku može promijeniti samo korisnik ili administrator baze podataka. Ovo je neophodno za osiguranje privatnosti i sigurnosti podataka u sistemu zalagaonice. Kontrolišite i posmatrajte aktivnosti svakog zaposlenog i budite svesni svih procesa u kompaniji. Menadžer ima pristup svim dijelovima programa zalagaonice. Mogućnost 'curenja' informacija je minimizirana, zbog sigurnosne konfiguracije programa. Stoga, budite sigurni u neprikosnovenost vašeg preduzeća uz pomoć posebnog programa koji je dostupan od strane našeg tima.

Sistem se može prilagoditi prema željama korisnika. Moguće je promijeniti dizajn programa. Odaberite jedinstven stil koji prikazuje samoću vaše zalagaonice. Postoji 50+ tema koje možete koristiti. Skup funkcija može varirati ovisno o ulozi pristupa koja je dodijeljena korisniku.

Pogodno je raditi s programom, jer podržava daljinsko povezivanje i otvara više mogućnosti korisnicima. Obavljajte svoje dužnosti bilo gdje i bilo kada. Potreban je samo jedan uslov - internet konekcija. Počnite poboljšavati aktivnosti i učinak zalagaonice. Ostvarite veći profit, proširite obim i bazu kupaca uz pomoć programa zalagaonice.

Izveštaji napravljeni u softveru vam omogućavaju da analizirate prodatu robu, kao i sve izvršene transakcije. Također je moguće analizirati učinak zaposlenih. Svi ovi rezultati pomažu da se identifikuju jaki i slabi delovi sistema, čije razumevanje je od vitalnog značaja za unapređenje poslovanja i otkrivanje budućeg pravca razvoja.

Plate u komadu se mogu automatski obračunati od strane programa. Procjenjuje obim posla koji obavlja svaki radnik i koji je registrovan u sistemu. Tako će zaposleni imati više fokusa na radnim procesima, jer mora slijediti upute programa zalagaonice da bi zaradio visoku platu. Ako je potrebno, program se može integrirati u web stranicu kompanije. Svaka komercijalna oprema savršeno radi sa softverom USU.

Podrška radu svih odjela i filijala omogućava automatizaciju cijele mreže zalagaonica uz minimalne financijske troškove. Uz pomoć programa vodite svu potrebnu dokumentaciju. Budite sigurni u tačnost i preciznost dokumentacije jer nema ljudskog faktora i mogućnost grešaka je svedena na minimum.

Nemoguće je navesti sve karakteristike računovodstvenog programa zalagaonice jer on upravlja svime i optimizuje sve procese vezane za delatnost zalagaonice, uključujući računovodstvo, analizu, praćenje zaloga, kreiranje baze podataka kupaca, pravovremeno ažuriranje sistema, komunikaciju sa kupcima i dobavljačima, upravljanje finansijskim pokazateljima, rad sa valutnim razlikama, predviđanje, planiranje i mnoge druge vitalne alate za prosperitet zalagaonice.

Saznajte više o karakteristikama i funkcionalnosti programa gledanjem predloženog videa ili preuzimanjem demo verzije softvera u zalagaonici.