Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za malo skladište

Program za malo skladište • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za malo skladište
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako vam je potreban program za malo skladište, obratite se prodajnom centru USU Software organizacije. Ovaj program u potpunosti pokriva potrebe korporacije i multifunkcionalni je proizvod koji radi čak i pod strogim uslovima.

Najbolji program za mala skladišta tima programera USU softvera pomoći će vašoj kompaniji da zauzme liderske pozicije i zadrži ih na dugi rok. Zasnovan je na najproduktivnijoj platformi pete generacije i radi bez ikakvih problema, čak i ako je računar na kojem je instaliran beznadežno zastario u moralnom smislu. Iskoristite prednosti našeg programa malih skladišta i doživite značajan uspjeh. U poređenju sa konkurentima koji još uvijek koriste očajnički zastarjele metode ručne kontrole ili koriste stariji softver, postat ćete istinski lider i moći ćete se probiti u prvi plan, zauzimajući nove tržišne niše.

Iskoristite prednosti našeg najboljeg programa malih skladišta i postignite uspjeh uz jaku konkurentsku prednost. Ono će se sastojati u tome da vaša kompanija radi bezbedno, imajući na raspolaganju dobro razvijen softver. Pruža najtačnije i provjerene podatke za korporativne rukovodioce. Na osnovu toga, kompanija će moći da se ponaša u skladu sa tim, a menadžeri će donositi najispravnije upravljačke odluke. Koristite naš najbolji softver za mala skladišta i moći ćete trenutno upravljati ogromnim brojem korisničkih računa.

Inače, naš softver ima neverovatan nivo performansi i brzih funkcija, čak i ako računar nije najsavremeniji i nov. Najbolji program za malo skladište iz USU Software-a ima vrlo dobro razvijen pretraživač. Kriterijume pretraživanja možete promijeniti jednim klikom miša na računaru. Veoma je zgodan jer štedi radne resurse i vreme zaposlenih. Pretraživač ugrađen u program malih depozita ima širok spektar filtera. Uz njihovu pomoć, zaposlenik pojašnjava zahtjev i dobija najtačniji odgovor. Ovo takođe štedi resurse radne snage i vreme koje se može potrošiti na budući rad i koristiće kompaniji. Mali magacin će biti provjeren na vrijeme uz naš najbolji program. Program malog skladišta USU Software-a ima dobro razvijen alat za pronalaženje materijala. Uvjeti pretraživanja mogu se otkazati klikom na crveni krst. Općenito, tražilica je karakteristika programa USU-Soft za mali depozit. Dobro je dizajniran i radi savršeno.

Postoje univerzalna i specijalna skladišta, prema prirodi i namjeni uskladištenog materijala. Univerzalna skladišta su dizajnirana za skladištenje različitih materijalnih vrijednosti. Potrebna su posebna skladišta za skladištenje homogenih materijala kao što su crni i obojeni metali, kao i zapaljivi materijali. Prema tehničkom uređenju iu zavisnosti od svojstava materijala, skladišta mogu biti otvorena, poluzatvorena i zatvorena. Pored toga, skladišta su opremljena raznim standardizovanim kontejnerima, regalima i mernom opremom. Potrebno je prisustvo regala u skladištima. Oni skladište materijale, alate i druge gotove proizvode u posebno numerisanim ćelijama. Pravilnom organizacijom skladišta menadžment kompanije obezbeđuje potrebne informacije o raspoloživosti zaliha u skladištu i mogućnost pravovremenog donošenja odluka o njihovom popunjavanju i nesmetanoj podršci proizvodnji. Organizacija skladišnog poslovanja obuhvata sledeće glavne elemente kao što su skladištenje, prijem, obračun i kontrola izdavanja materijalnih vrednosti.

Bez obzira na funkciju koju obavlja, svako skladište obavlja prijem, skladištenje, obradu robe, njeno knjigovodstvo, kretanje i održava uslove bezbednosti komercijalnih vrednosti.

Lokacija skladišta u logističkom sistemu i funkcije koje obavlja direktno utiču na njegovu tehničku opremljenost.

Skladišta repromaterijala i finalnog materijala rade sa homogenim opterećenjem, sa velikim serijama isporuke i relativno stalnim prometom, što omogućava potpunu mehanizaciju svih operacija i postavlja pitanje automatiziranog rukovanja u skladištu tereta.

Skladišta industrijskih proizvoda po pravilu zahtijevaju visok stepen mehanizacije i automatizacije skladišnih operacija. Oni rade sa stalnom nomenklaturom i određenom frekvencijom.

Osnovni cilj distributivnih logističkih skladišta je transformacija asortimana iz proizvodnje u maloprodaju, kao i nesmetano snabdijevanje različitih potrošača, uključujući i maloprodajnu mrežu.

Veleprodajno skladište gotovih proizvoda opslužuje uglavnom maloprodajni lanac i male potrošače. Takva skladišta, po svojoj namjeni, koncentrišu zalihe sa vrlo širokim asortimanom robe i neravnomjernim prometom robe koja se prodaje različitim isporučnim partijama.

Veličina Vašeg skladišta nije bitna za naš program! Svim našim korisnicima pružamo podjednako dobro osmišljen i optimizovan računarski program.

Upravljajte malim depozitom uz najbolji softver i ne gubite vrijeme na sitnice. Čak i male uštede na softveru će rezultirati velikim gubicima za vaše poslovanje. Stoga morate odabrati najbolji program za malo skladište. Pojedinačno se bavimo potrebama svakog klijenta i poboljšavamo softver programa. Možete koristiti gotov program ili zatražiti reviziju ili kreiranje novog.