Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo materijala

Program za računovodstvo materijala • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo materijala
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program materijalnog računovodstva USU Software-a pomaže u sistematizaciji i optimizaciji rada bilo koje kompanije, što čini poslovanje upravljivijim i stabilnijim, donosi još veći profit i smanjuje troškove. Jedna od brojnih mogućnosti ovog sistema je poboljšanje kontrole kretanja robe u skladištu i kontrole poslova koje tamo obavlja lično rukovodilac kompanije. Sa predloženim programom moći ćete da sagledate sve aspekte preduzeća, otklonite nedostatke na vreme i bez gubitaka.

Danas, kada mnogi privrednici što više prelaze na automatsku kontrolu proizvodnje, program računovodstva materijala preduzeća biće samo odlično rešenje za vaše poslovanje. Ako imate mali biznis, običan laptop će biti dovoljan za instaliranje programa. Ali program računovodstva materijala radi veoma dobro u opštem informacionom sistemu lokalne mreže kompanije. Pored prilagođavanja interfejsa programa kako želite, na njega možete instalirati svoj korporativni logo. Također možete raditi sa mapama, označavajući i analizirajući na njima pokrivenost mreže kompanije i lokaciju konkurentskih kompanija. Uz program materijalnog knjigovodstva kompanije, moguće je optimizirati rad zaposlenih, voditi evidenciju o fakturisanju roba i usluga. U ovom projektu možete registrirati neograničen broj naziva proizvoda i pratiti njihovo kretanje u skladištu.

Zahvaljujući računovodstvu proizvoda kompanije i njihovoj podeli u kategorije, moguće je brzo pronaći potreban materijal po imenu ili bar kodu. Često je, u određenoj mjeri, i zbog ljudskog faktora, kontrola nad proizvodima potpuno nelogična i nefunkcionalna. Ovo može donijeti određene gubitke kompaniji. U takvoj situaciji preporučljivo je kupiti program za računovodstvene materijale. Omogućava vam da uvezete podatke iz MS Excel-a. Softver USU također podržava mnoge druge formate dokumenata.

Zahvaljujući dobro osmišljenom sadržaju i najnovijim dostignućima, ovaj projekt vam omogućava da vizualno demonstrirate kompetentno upravljanje poslovanjem i pravovremeno otklanjanje nedostataka. Ova platforma omogućava održavanje stalnih kontakata sa svim dobavljačima potrebnih proizvoda, kao i dugotrajno skladištenje svih potrebnih podataka o bilo kom od dobavljača ili kupaca. Kada kupac uputi zahtjev za određeni proizvod, koji se trenutno ne nalazi u bazi, program ga također obavještava o tome. Ukoliko dođe do prestanka određenog materijala, dospeća novog ili obrnuto, veće količine stare ili nelikvidne robe, postoji obavijest odgovornog službenika u funkcijama programa materijalnog knjigovodstva preduzeća.

Zahvaljujući ovom projektu moguće je u svakom trenutku izvršiti inventuru skladišta utovarom planirane količine proizvoda i upoređivanjem sa stvarnom raspoloživošću. Uz pomoć terminala za prikupljanje podataka, inventar na velikim i udaljenim lokacijama postaje mobilniji. Ovo vam omogućava da nadgledate osoblje zbog nepoštenja i zloupotrebe položaja.

Upravljanje skladištem nije samo efikasno i isplativo, već je i jedan od parametara za uspješno poslovanje u prikladnom formatu. Kupovinom programa računovodstvenih materijala imate priliku da poboljšate kvalitet poslovanja općenito, a posebno obračunate skladišne račune. Zbog svojih kvaliteta, program računovodstva poslovnog materijala omogućava vam da unapredite svoje poslovanje, čineći proces upravljanja ugodnijim.

Materijalne zalihe, kao predmeti rada, snabdijevaju se, zajedno sa sredstvima rada i radnom snagom, proizvodnim procesom preduzeća, u kojem se jednom koriste. U industriji se potrošnja robe u proizvodnji stalno povećava. To je zbog proširenja proizvodnje, značajnog udjela materijalnih troškova u troškovima proizvodnje i povećanja cijena resursa. Kontinuitet proizvodnje zahtijeva da u skladištima uvijek postoji dovoljna količina sirovina i finalnog materijala kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe proizvodnje u svakom trenutku njihove upotrebe. Dakle, potreba za neprekidnim snabdevanjem proizvodnje u uslovima kontinuirane tražnje i diskretne ponude određuje formiranje zaliha u preduzećima, odnosno zaliha.

Naknadno obračunavanje sirovina i finalnog materijala čini najveći dio troškova u troškovima proizvodnje. Dakle, njegova efektivna upotreba u preduzeću deluje kao glavni faktor u smanjenju troškova proizvodnje i povećanju profita kompanije. Kompetentno korištenje sirovina i finalnog materijala osigurava se i izradom računovodstva i organizacijom analitičkog rada. Kako je računovodstvo blisko međunarodnim standardima, važno je napomenuti ogromnu potrebu za računovodstvom gotovih materijala i sirovina. Nije iznenađujuće da su skladišne aktivnosti sve više praćene digitalnim računovodstvom. Srećom, imamo nevjerovatan program računovodstva materijala, USU-Soft. Automatizacija svih gore navedenih procesa pomoću programa za obračun materijala USU Software osigurava njegovu tačnost i pravovremenost, kao i jednostavnost korištenja. U automatizaciji, gdje je teško odrediti glavnu prednost, svaka kompanija će sigurno pronaći nešto svoje.