Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za skladištenje

Program za skladištenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za skladištenje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program skladištenja je veoma važan! U poslovanju je potrebno čuvati i arhivirati, bilo da se radi o dokumentaciji, transakcijama, materijalnim vrijednostima ili sredstvima itd. Svakoj komercijalnoj i proizvodnoj kompaniji potreban je sistem skladištenja koji joj omogućava da registruje, kontroliše, čuva, arhivira, distribuira materijale i još mnogo toga.

Tražite li visokokvalitetno upravljanje zalihama? Kontrola skladištenja je važan dio dobrog poslovanja. Naš softver može automatizirati bilo koju vrstu skladištenja.

Koje su prednosti našeg programa kontrole proizvodnje u skladištu? Prva stvar koja je potrebna za skladištenje je popis raspoložive robe. Program za pohranu informacija je u interakciji s velikom opremom skladišta, što uvelike pojednostavljuje proces registracije i računovodstva robe. Obračun skladištenja se vrši pomoću bar kodova i bez njih. Ali u slučaju korištenja bar kodova, program za računovodstvo skladišta čita informacije o bilo kojoj stavci. Između ostalog, sinhronizovan je sa terminalom za prikupljanje podataka i takođe vodi evidenciju o paletama. Osim toga, program za upravljanje skladištem dijeli sav vaš inventar u različite kategorije, koje je odredio program ili koje ste ručno unijeli. U određenoj mjeri, računovodstveni sistem skladištenja možete individualno prilagoditi. Ali ako su vam potrebne složenije promjene skladišta, uvijek se možete obratiti našoj kompaniji, gdje će stručnjaci uzeti u obzir vaše specifične želje i zahtjeve prilikom finalizacije programa. Kako sistem za upravljanje skladištem može imati više korisnika, to znači da i menadžeri na bilo kom nivou i ljudi u vašoj kompaniji u drugim ulogama, kao što su trgovci ili drugi zaposleni, mogu upravljati procesima skladištenja. Također treba napomenuti da se sistem registracije skladišta provodi u kontekstu različitih skladišta.

Ukoliko tražite moderan i automatizovan računovodstveni softver za Vaše poslovanje, kontaktirajte nas putem kontakata navedenih na web stranici. Demo verziju programa za automatizaciju možete besplatno preuzeti tako što ćete nam pisati na e-mail sa odgovarajućim zahtjevom. Automatizirajte svoje poslovanje na pravi način!

Veoma je važno uvođenje dodatne kontrole nad knjigovodstvom skladišta od strane menadžmenta kompanije. Ovo je menadžerski pregled računovodstvene dokumentacije, njegova studija važećih propisa u ovoj oblasti. Ovaj pristup će omogućiti racionalnije trošenje sredstava na kupovinu skladišta, manje vremena uvjeravajući menadžment u potrebu kupovine određenog proizvoda i poboljšati disciplinu korištenja skladišta od strane zaposlenih u kompaniji. Pored toga, potrebno je izvršiti analizu efikasnosti korišćenja skladišta, prema računovodstvenim podacima pod direktnom kontrolom rukovodioca kompanije.

Osnovni cilj skladišta je koncentrisanje skladištenja, skladištenje i osiguranje nesmetanog i ritmičnog izvršavanja narudžbi.

Moderno skladište mora biti projektovano i izgrađeno tako da se svaki kubni metar zapremine prostorije i svaki deo opreme za rukovanje materijalom iskoristi sa najvećom efikasnošću. Stoga je pri njegovom dizajniranju potrebno uzeti u obzir tako važne kriterije kao što su racionalnost tokova tereta, shema rukovanja teretom, lokacija opreme i mjesta skladištenja robe.

Projektovanje skladišta je složen proces u više koraka. Izvodi se uzimajući u obzir mnoge parametre u saradnji sa naručiocem i građevinskim projektantskim organizacijama.

Svrha projektovanja skladišta je da se razvije optimalna tehnološka šema za rad skladišta na osnovu planiranih tokova opterećenja.

Uspjeh skladišta ovisi o tome koliko je dobro organizirana skladišna skladišna tehnologija. Izgradnja i opremanje savremenih skladišnih kompleksa potrebnom opremom i mehanizacijom zahteva značajna ulaganja. Stoga je vrlo važno pravilno projektirati skladište i prije početka izgradnje.

Program USU Software instaliran u vašoj kompaniji će uzeti u obzir sve nijanse rada sa dispečerima, kontrolu i računovodstvo skladištenja, implementaciju i kontrolu plaćanja, kao i načine plaćanja. Ovaj program je maksimalno kreiran za detaljnu analizu, kontrolu, računovodstvo i efikasnost radnje. Veoma zgodna programska opcija za barkodove proizvoda omogućava zaposlenima da lako dobiju informacije o proizvodu tokom prodaje, kao i da izvrše inventuru. Ekonomska efikasnost kompanije će se povećati zahvaljujući kompetentnom planiranju rada zaposlenih, blagovremenom dostavljanju izvještaja administraciji i analizi svih tekućih procesa u kompaniji.

Zahvaljujući USU Software programu, formiraće se korisnička baza sa kontakt podacima. Nivoi pristupa programu omogućavaju svim zaposlenima u kompaniji da rade u okviru svojih nadležnosti. Ako se odlučite za organizaciju skladištenja adresa na policama, preporučujemo da obratite pažnju na naš moćan, kvalitetan i pristupačan softver. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o funkcionalnosti softverskog programa USU, uvijek nas možete kontaktirati, a mi ćemo vas obavijestiti kako da u najkraćem mogućem roku uvedete skladištenje adresa i implementirate softver. Također predlažemo da se upoznate s glavnom listom funkcija i funkcija USU softverskog programa za pohranjivanje adresa na našoj službenoj web stranici.

Nadamo se da će implementacijom USU Software programa za računovodstvo skladišnih operacija vaš rad postati jednostavan, transparentan i efikasan, što će vam omogućiti da postignete bolje rezultate.