Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu proizvoda

Program za kontrolu proizvoda • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu proizvoda
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program kontrole proizvoda je nezaobilazna pomoć u sistemu upravljanja bilo koje kompanije ili organizacije. Postoji više tehničkih propisa i kontrolnih dokumenata državnih kontrolnih i inspekcijskih organa, kojima se utvrđuju zahtjevi za poštovanje široke kontrole gotovih proizvoda tokom cjelokupne proizvodnje i skladištenja.

Kontrola gotovih proizvoda u preduzećima je polazna osnova za unapređenje poslovanja preduzeća, izbegavanje nedoslednosti, poboljšanje kvaliteta rada i konkurentnosti industrijskih proizvoda. Naša kompanija nudi korištenje ovakvog programa kontrole proizvoda, koji zaista igra značajnu ulogu u vođenju procesa knjigovodstva skladišta. U konačnici, ovaj program će osigurati kvalitetne analize i postati važan metod za postizanje postavljenih ciljeva, kao i ozbiljna poluga u procesu upravljanja organizacijom u cjelini. Potpuna kontrola gotovih proizvoda glavni je cilj našeg programa kontrole proizvoda. Ovaj program je danas veoma aktuelan, jer se u mnogim kompanijama kontrola skladišta obavlja ručno, što je veoma dugotrajna procedura. Istovremeno, kasno ispunjavanje obaveznih stavki može uticati na efikasnost procesa kontrole finalnog proizvoda, što se može izbeći korišćenjem računovodstvenog programa USU Software.

Cilj programa je automatizacija računovodstvenog sistema, smanjenje radnog intenziteta procesa kontrole gotovog proizvoda u skladištima i povećanje efikasnosti ove aktivnosti. Zato što je svakom skladištu potrebna pažljiva pažnja menadžmenta da bi efikasno funkcionisala. Proces poboljšanja kvaliteta upravljanja skladištem je dugoročan problem, ali mu pristupamo iz potpuno različitih uglova. Uveo najrelevantnije mogućnosti i rješenja problema u ovoj oblasti. Proces proizvodnje štampanih materijala je složen zbog širokog spektra tehnoloških metoda, kao i vrsta tehničke opreme u proizvodnji. Gotovi štampani proizvodi pokazuju široku raznolikost - prijem ove vrste proizvoda zahteva posebnu pažnju.

Kontrola procesa prijema štampanih proizvoda u skladište je takođe teška i važna. Softverski program USU također će olakšati vašu funkciju prijema. Uostalom, grafička proizvodnja ne prestaje, ona se razvija i modernizuje. Redovno se pojavljuju nove tehnologije, što omogućava povećanje asortimana štampanih proizvoda sa zavidnom postojanošću. Specijalizovani softverski program USU rešava problem prijema, bez obzira na količinu i raznovrsnost primljenog materijala. Kontrola nad procesom prijema gotovih proizvoda u skladište će postati jednostavno i uzbudljivo iskustvo. Uostalom, sada će se prijem i potrošnja u skladištima obavljati automatski.

Za procjenu skladišta u proizvodnoj organizaciji važno je razumjeti diferencijaciju skladišta na sljedeće tri vrste, kao što su zalihe, nedovršeni projekat i gotova roba. Treba napomenuti da postoji vrsta dionica za trgovačku organizaciju. Postoje robe koje mogu biti predstavljene sirovim proizvodima, gotovim proizvodima, rezervnim dijelovima i tako dalje. Predmeti su proizvodi koje kompanija dobije za kasniju preprodaju.

Zalihe obuhvataju zalihe sirovina, gotovih proizvoda, dobijenih poluproizvoda i sastavnih elemenata, konstrukcija i dijelova, goriva, rezervoara i materijala za rezervoare, rezervnih dijelova, drugih zaliha za upotrebu u proizvodnji ili proizvodnji roba i usluga.

Za organizaciju kontrole skladišta u preduzeću važno je klasifikovati potonja na osnovu njihove namene. Tipično, uzastopni klasteri se diferenciraju na sirovine, glavne proizvode, sekundarne proizvode, dobijene poluproizvode, zaostale ili povratne proizvode, gorivo, rezervoare i proizvode rezervoara, rezervne dijelove.

Kontrola gotovih proizvoda je komplikovana napornim protokom dokumenata, velikom količinom informacija i posledica je ljudskog faktora. Trenutno, u cilju poboljšanja rada kompanija, mnoge organizacije uvode automatizaciju računovodstvenih i upravljačkih programa. Automatizirana metoda kontrole gotovih proizvoda podrazumijeva sistematičan tok rada, smanjenje količine ručnog rada, brzu obradu informacija i dobijanje tačnih rezultata inventara. Treba imati na umu da kod automatizacije proizvodnje nije u potpunosti isključen ručni rad, djelomična zamjena radne snage ima za cilj pojednostavljenje i olakšanje procesa rada, zahvaljujući čemu zaposleni koriste svoje vrijeme i vještine da ispune i ostvare plan implementacije i ostvare profit. .

USU Software je program za automatizaciju računovodstva i upravljanja kompanijama optimizacijom procesa. Sistem omogućava pojednostavljenje procesa kontrole i računovodstva gotovih proizvoda, čime se povećava efikasnost i produktivnost rada, povećava učešće u prodaji, kao i razvija se strateški plan razvoja kompanije.

USU softverski program može kontrolirati gotove proizvode jednom ili više metoda kontrole, metodu kontrole koju možete izabrati. Funkcije inventara i revizije programa pomažu u reviziji gotovog proizvoda u bilo koje vrijeme koje vam odgovara, bez pribjegavanja uslugama angažiranih stručnjaka.