Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo proizvoda

Program za računovodstvo proizvoda • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo proizvoda
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Da bi održao uspješan i profitabilan posao, svaki vlasnik poduzeća mora dobiti automatizirani program računovodstva proizvoda. Najbolji program računovodstva proizvoda prema mnogim komercijalnim kompanijama u svijetu je program računovodstva proizvoda USU Software-a.

Zašto je najbolja? Zato što se sav posao na njemu obavlja samostalno i ne morate stalno da se upuštate u iste dnevne zadatke, a analiza aktivnosti po svim parametrima se odvija automatski. Najbolji program računovodstva proizvoda će lako prenijeti sve prethodne račune ili stanja proizvoda uvozom. Ovo će početi sa izgradnjom poslovne baze u kojoj možete dodati sliku svakoj poziciji. Bićete u mogućnosti da štampate barkod etikete direktno iz programa, što se može ispraviti skenerima tokom inventara i uklanjanja otpada. Sistem obračuna robe trebao bi biti relevantan kako za malo trgovačko poduzeće, predstavljeno u obliku butika, tako i za veliki lanac trgovina.

Najbolji program računovodstva proizvoda USU Software-a je nesumnjivo upravo to. Može se instalirati na laptop i koristiti u malom odjelu, ili na bilo kojem uređaju u velikom komercijalnom kompleksu, čije podružnice se mogu nalaziti u različitim gradovima i državama. Kupce možete obavijestiti o popustima, atraktivnim promocijama i drugim isplativijim ponudama koristeći najsavremenije komunikacijske alate: Viber, e-mail, SMS i glasovni poziv iz programa u ime kompanije. Štampanje fiskalnih i običnih računa je odgovornost programa za proizvod. Također možete odabrati naplatu bez računa. Postoji još jedna zanimljiva funkcija koja je povezana u fazi kupovine: najbolji softver za USU-Soft proizvod može 'odgoditi kupovinu'. Ova funkcija je korisna u slučajevima kada je dio proizvoda već preuzet od strane blagajnika, ali je kupac odlučio da se vrati u asortiman iz vlastitih razloga. U ovom trenutku vaša kupovina nije otkazana, već odgođena, a blagajnik slobodno opslužuje ostale kupce do vašeg povratka. Najbolji program računovodstva proizvoda svakako bi trebao održavati ocjenu proizvoda. Zahvaljujući ocjeni saznat ćete koji je proizvod najtraženiji, što znači da je njegovo prisustvo u asortimanu obavezno. Ali, pored najboljih proizvoda, svuda ima i onih najnestandardnijih ili se ne kupuju. Za ove slučajeve sistem registruje najčešće vraćane pozicije i bilježi detaljna opravdanja za isporuku. Zahvaljujući ovom programu računovodstva saznaćete koje proizvode ne biste trebali kupovati u budućnosti, a sa kojim dobavljačima u potpunosti prestati sarađivati.

Strategija tržišnog razvoja privrede pretpostavlja ravnomeran razvoj svih sektora nacionalne privrede – i grana materijalne proizvodnje i infrastrukture. Sektori infrastrukture uključuju one sektore koji obezbjeđuju skladištenje i isporuku proizvoda, kako u proizvodnji tako iu prometu. To su: transport, komunikacije, trgovina, nabavka materijala i tehnička podrška. Materijalno-tehnička osnova za obezbeđivanje proizvoda potrebnim resursima je skladište.

Prisustvo dovoljnih zaliha preduzeća je neophodan preduslov za njegovo normalno funkcionisanje u tržišnoj ekonomiji.

Neophodan uslov za ispunjenje planova i nesmetan rad preduzeća za proizvodnju proizvoda, smanjenje njihove cene, povećanje profita i profitabilnosti je potpuno i blagovremeno snabdevanje preduzeća zalihama.

U proizvodnom procesu, zajedno sa sredstvima rada, učestvuju radni predmeti koji djeluju kao proizvodne zalihe. Za razliku od sredstava rada, predmeti rada sudjeluju u procesu proizvodnje samo jednom, a njihova vrijednost je uključena u trošak proizvodnje, čineći njenu materijalnu osnovu.

Kršenje optimalnog nivoa zaliha dovodi do gubitaka u aktivnostima preduzeća, jer povećava troškove skladištenja ovih zaliha, preusmjerava likvidna sredstva iz opticaja, povećava rizik od amortizacije robe i smanjuje njihove potrošačke kvalitete i dovodi do gubitka od strane klijenata. .

Naš softver za računovodstvo proizvoda će vas spasiti od svega toga. Svi zapisi će biti automatski sačuvani u bazi podataka. Program također automatski podmiruje novčane transakcije.

Veoma vodimo računa o džepu naših kupaca, tako da naš USU softver ima cijenu čak iu najmanjim trgovinama. Osim toga, plaćanje je jednokratno. Ne zahtijevamo dodatne nedjeljne, mjesečne ili godišnje uplate. Jednom kupljeno - koristite neograničeno vrijeme. Besplatni program rijetko uključuje sve potrebne funkcionalnosti i nije prikladan za sva poduzeća. Između ostalog, preuzimanjem besplatnog programa sa sumnjivih resursa rizikujete da kontaminirate svoje računalo virusima. Dakle, prije nego što tražite 'besplatno preuzimanje zaliha robe u prodavnici' ili 'besplatno preuzimanje bez SMS zaliha robe', dobro razmislite, da li zaista želite sve svoje podatke izložiti takvoj prijetnji?

Odaberite siguran i dokazan softverski program. Imamo pečat povjerenja i upisani smo u međunarodni registar kompanija. Naša kompanija je izdavač od poverenja i naš program je zaštićen autorskim pravima. Ne morate brinuti o sigurnosti naših programa i zaštiti vaših podataka.