Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za skladište i trgovinu

Program za skladište i trgovinu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za skladište i trgovinu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program skladišta i trgovine, koji su razvili stručnjaci USU Software-a, pravo je remek-djelo koje omogućava izvođenje složene automatizacije kancelarijskog posla unutar kompanije. Naš najsavremeniji softverski program za upravljanje skladištima i prodavnicama je munjevito brz. Program vam pomaže da ostanete ispred konkurencije zauzimajući najatraktivnije tržišne pozicije i zadržavajući ih na najduži rok. Ovaj softverski program su razvili naši iskusni stručnjaci i može raditi čak iu uvjetima koji su prilično teški za softver. Program se može instalirati na sistemsku jedinicu koja je zastarjela u smislu hardverskih parametara, kao i na nju povezati monitor male dijagonale. Ovo ni na koji način ne može uticati na performanse procesa zbog zadivljujuće optimizacije koju su stručnjaci USU softvera ugradili u ovaj računarski proizvod.

Naš softverski program za računovodstvo prodavnica ili skladišta radi brzo i efikasno i ispunjava sve zadatke sa kojima se preduzeće suočava. Dug možete kontrolisati kod korporacije, što znači da možete prenijeti sva dobijena finansijska sredstva u kategoriju koju preferirate. Smanjuje se nivo potraživanja, kompanija može raspolagati svim novcem koji joj s pravom pripada. Koristite naš program za praćenje depozita u prodavnici i tada ćete moći da razlikujete nivo duga svakog pojedinačnog računa klijenta. Ako zaduženje pređe kritičnu vrijednost, boja ćelija će postati crvena, ako je i dalje beznačajna, boja će se promijeniti u zelenu. Ovo je vrlo zgodno, jer mogućnost pregleda statističkih pokazatelja omogućava zaposlenima da se brzo snalaze u trenutnoj situaciji. Koristite napredni program za praćenje prodavnica i skladišta da izvršite inventuru.

Takođe, za realizaciju ovog procesa predviđen je sličan proces vizualizacije, kao kod kontrole duga. Ako ima viška materijala, boja će biti izabrana zelena, a crvena će biti potrebna kada kompanija hitno treba da izvrši dodatne narudžbe. Lista akcija će prikazati trenutno važeće zalihe. Ovo je vrlo zgodno jer ne morate ručno izvoditi mnogo različitih operacija. Softver vam omogućava rad u automatiziranom načinu upravljanja, što vam daje neospornu prednost u odnosu na konkurenciju. Koristeći naš softver za računovodstvo prodavnica i skladišta, imaćete najbolju funkcionalnost obrade narudžbi. Najvažnije i statusne aplikacije mogu se premjestiti u odgovarajuću kategoriju i označiti bojama i ikonama. Zaposleni će se uglavnom baviti ovim aplikacijama, što će pozitivno uticati na brzinu poslovanja kompanije.

Osiguranje potpune sigurnosti svojstava robe je takođe jedan od najvažnijih principa racionalne organizacije tehnološkog procesa skladišta. To se postiže stvaranjem odgovarajućeg hidrotermalnog režima za skladištenje robe, pogodnog sistema za njihovo skladištenje i postavljanje, te organizovanjem stalnog nadzora tokom skladištenja.

Jedan od uslova za racionalnu organizaciju tehnološkog procesa skladišta je jasna raspodela odgovornosti između zaposlenih koji obavljaju odgovarajuće poslove. Efikasnost organizacije skladišne privrede preduzeća obezbeđuje se njegovom racionalnom izgradnjom, odnosno jasnim i doslednim sprovođenjem skladišnog poslovanja. Vrste skladišnih poslova i njihov sadržaj zavise, prije svega, od prirode funkcija koje obavlja skladište i asortimana robe koja se u njemu skladišti. Pored toga, mnogi uslovi i faktori utiču na konstrukciju procesa skladištenja.

Trenutno, nijedna kompanija kao što je proizvodna ili trgovačka kompanija ne može normalno funkcionisati bez skladišta. Velika potreba za skladištima objašnjava se činjenicom da ona služe ne samo za skladištenje i akumulaciju zaliha robe, već i za prevazilaženje vremenske i prostorne razlike između proizvodnje i potrošnje proizvoda, kao i za garantovanje kontinuiranog i nesmetanog rada. proizvodnje. kompanije u cjelini. Svi ovi procesi su među najodgovornijim i najkompleksnijim u aktivnostima svake kompanije. Unatoč svoj svojoj važnosti, skriveni su od očiju potrošača, za koje se na kraju pojavljuje samo gotov proizvod djelatnosti trgovine. Bez obzira na temu i veličinu trgovine, čarape oduzimaju ogromnu količinu vaših snaga i resursa.

Na primjer, rad cvjećare, nažalost, nije tako svijetao kao njen proizvod. Računovodstvo cvijeća mora se obaviti vrlo pažljivo, ne zaboravljajući na kratke rokove i automatizaciju cvjećarstva.

Naš program za računovodstvo cvjećara je jednostavan za korištenje, tako da možete lako raditi sa svakim detaljom računovodstva cvjećara. Možete naznačiti datume kupovine i naručiti unaprijed, raditi ne samo sa svojom organizacijom, već i obavljati međunarodne kupovine. Radite sa svakim kupcem i dobavljačem posebno. Ovo je korisno za kontrolu cvjećare.

Računovodstveni program cvijeća ima važnu funkciju praćenja ne samo vaših prihoda, već i troškova, rada sa sredstvima za finansijske stavke, koje možete unijeti u poseban modul.

Ako imate više odeljenja, u programu cvećara možete voditi evidenciju cvećare za svako odeljenje posebno, a menadžer će videti zbirne izveštaje za sva odeljenja.

Obavljati kvalitetno upravljanje cvjećarstvom. Za kompaniju tako briljantnu kao što je vaša, osmislili smo visokokvalitetan računovodstveni program cvijeća!