Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stanje zaliha

Program za stanje zaliha • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stanje zaliha
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

USU Software-ov program za balansiranje zaliha skladišta pogodan je za korištenje u oblasti trgovine i proizvodnje. Mnoge kompanije se kreću ka automatizovanom upravljanju skladištem, odmičući se od održavanja papirnih verzija časopisa, dajući im imena u tabeli u Excel formatu.

Dovoljno je razloga za korištenje automatiziranog softverskog programa USU. Prvo, održavanje onlajn sistema upravljanja sa više magacina, reorganizacija skladišnog prostora sa podelom na zone i sekcije, ljudski faktor, agilnost u papirologiji, kontrola i transparentnost u radu skladišne proizvodnje. Uz pomoć programa na vagi u skladištu možete komunicirati sa potrebnim brojem skladišta koristeći zajedničku bazu podataka i internet. U ovom slučaju, skladišta se mogu nalaziti u drugim gradovima. Informacije o bilansima dostupne su rukovodiocima relevantnih službi, rukovodiocima u režimu brzog prijema informacija. Računovodstveni program stanja zaliha optimizira sintetički i analitički računovodstveni proces na zalihama organizacije. Interfejs programa je jednostavan za korištenje. Prilikom prvog pokretanja otvara se prozor za odabir izgleda programa između raznih opcija dizajna.

Softver se sastoji od 3 glavna bloka: modula, priručnika, izvještaja. Da biste započeli sa sistemom, morate jednom popuniti vodič za podešavanja. Glavne postavke nalaze se u nomenklaturi, gdje se evidentiraju materijali i roba za koje se vodi skladišno knjigovodstvo. Nomenklaturu formiraju grupe za pregled stanja zaliha za željenu grupu imena. Ostaci se drže za bilo koji broj skladišta i odjeljenja. Dodaju se posebna skladišta za prodatu robu, sirovine i gotove proizvode koje proizvodimo. U programu za obračun stanja zaliha možete preuzeti slike proizvoda. Ostaci u elektronskom formatu, na primjer u Excel formatu, ne dodaju se ručno, već uvozom. Potrebno je da izaberete fajl, pokažete podatke za uvoz, roba će biti dodata u sistem što je pre moguće. Kretanje materijala, sirovina, ogleda se u različitim modulima, ovisno o namjeni. Glavni rad sa robom se odvija u modulu obračunskih blokova, ovdje su navedeni prijem, otpis, prodaja. Program vam omogućava da automatski preračunate stanja. Kao i da vidite količinu proizvoda na početku dana, ukupan prihod, rashode prodaje, stanje na kraju dana. Bilansi programa su vizualizovani u kvantitativnom i monetarnom smislu. Uz pomoć posebnog izvještaja prikazuje se stanje robe i proizvoda, što vam omogućava da radite unaprijed, dopunjavajući skladište zalihama.

Bilansi zaliha koji imaju ulogu predmeta rada u procesu proizvodnje sudjeluju u njemu jednom i svaki put prenose cjelokupnu vrijednost na trošak proizvedene robe. Za obavljanje kontinuiranog tehnološkog procesa proizvodnje, preduzeća moraju stvoriti adekvatne zalihe materijala, poluproizvoda i goriva u skladištu. Prateći ove ciljeve, logičnije je koristiti specijalizirani program. U ovom trenutku, kompanija pridaje veliki značaj pitanjima automatizacije rješenja za računovodstvo, kontrolu, analizu i reviziju zaliha koristeći USU softverski proizvod za bilance zaliha. Zasniva se na kreiranju i održavanju baze podataka o raspoloživosti zaliha, formirane iz lista zaliha. Menadžer, računovođa i revizor mogu analizirati ili dobiti vrijednost bilo kojeg traženog indikatora iz baze informacija za traženi vremenski period.

Trenutno se posebna važnost pridaje predviđanju upotrebe zaliha. Za prognoziranje, računovođa analizira prinos na zalihe sredstava za dati period i kroz bazu znanja formira prijedloge za upravljanje. Sa ove tačke gledišta, posebno su važna pitanja efektivnog korišćenja zaliha kao što su identifikacija nepotrebnih zaliha i pitanja rastuće prodaje proizvoda u postojećoj floti zaliha.

Dakle, integrisani pristup računovodstvu, kontroli, analizi i reviziji stanja zaliha omogućava vam da brzo dobijete sve potrebne podatke za određeni period i značajno povećate nivo upravljanja finansijskim i ekonomskim aktivnostima kompanije.

Kompjuterizacija računovodstva će dovesti do smanjenja radnog vremena računovodstvenih radnika i lica materijalno odgovornog za vođenje računovodstva stanja. Trenutno, nedostatak kompjuterizovanog računovodstva kretanja inventara od dozvole do puštanja u promet i prijema oduzima značajan deo radnog vremena menadžera za konkretnu osobu koja proizvodi proizvode. Automatizacija ostataka je važan proces u poslovnom strukturiranju. Što je vaše poslovanje veće, to će vam trebati precizniji i sofisticiraniji računovodstveni program. Sistem upravljanja stanjem vam omogućava da popunite sve obrasce i izvode koji su vam potrebni. Između ostalog, program kontrole ostatka radi sa barkod skenerima i bilo kojom drugom specijaliziranom skladišnom opremom. Obračun stanja zaliha se obavlja u najkraćem mogućem roku. Naš specijalizovani USU softverski program za automatizaciju stanja zaliha skladišta je jednostavan i praktičan program za upravljanje salovima skladišta. Upravljanje zalihama mora biti pojednostavljeno, tako da je program zaliha dobra opcija.