Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za skladište materijala

Program za skladište materijala • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za skladište materijala
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program skladištenja materijala od programera USU Software-a je ono što je potrebno svakom menadžeru kompanije kako bi upravljao procesom rada pod svojim osjetljivim vodstvom, bez nepotrebnog moralnog, emocionalnog stresa i bez povećanja broja zaposlenih.

Program skladišta kompanije je potpuno automatizovan softver za upravljanje skladištem. Organizacija interfejsa je predstavljena u prozorima. Režim više prozora vam omogućava da strukturirate informacije na takav način da svaki prosječan korisnik računara može brzo da se kreće i nauči funkcije upravljanja skladištem u našem sistemu. Skladište materijala je obično zatvorena prostorija u kojoj se čuvaju različiti materijali, građevinski materijali, alati i još mnogo toga. U objektu se nalaze magacini, bazirani na namenskim mestima, kao i skladišta posebne namene za skladištenje artikala. Postoji i mešoviti tip skladišta materijala. Za kontrolu kretanja materijala u skladištu, prijema i puštanja materijala u inostranstvo, potrebno je organizovati jedinstveni algoritam za postupanje zaposlenih u kompaniji. Ranije se smatralo da to čine dugačke papirne upute ili su se čak usmeno prenosile od iskusnijeg zaposlenika do početnika. Automatizacija ima niz apsolutnih prednosti kao što je spremanje radnog mjesta. Nema potrebe za ormarićima, fasciklama, držačima za papir, koji će u velikim količinama godinama skupljati prašinu i zauzimati prostor. Štednja papira će nesumnjivo imati pozitivan učinak na našu ekologiju jer se hektari zelene šume sječu za proizvodnju papira. Osim toga, program upravljanja skladišnim materijalom i računovodstva u preduzeću pomaže da se sve postojeće informacije u vašem preduzeću prikupe u jednu kocku. Moći ćete filtrirati, upoređivati, analizirati tok podataka i istovremeno biti svjesni svih trenutnih promjena u kompaniji.

Program za skladišni materijal preduzeća je multi-prozorski interfejs sa radnim oblastima, sa poljem za pretragu, filterima, radnim alatima. Interfejs je odabran i razvijen tako da pojednostavi razvoj programa što je više moguće u procesu učenja njegovih mogućnosti i opcija. Posebni algoritmi pomažu da se brzo i udobno kontroliše materijal u skladištu, izvrši inventura kancelarije ili skladišta i kontroliše kretanje materijala. Prilikom instaliranja glavnog softvera obezbjeđujemo licencu koja garantuje jedinstvenost našeg programa. Sistem omogućava očitavanje, čuvanje i kontrolu toka rada, jer će se svaka promjena u procesu rada odmah odraziti na računovodstvo sistema.

Udobno upravljanje skladištem poboljšava emocionalnu atmosferu tima. Nudimo veliki izbor različitih softverskih tema. Program je razvijen kao jedinstveni alat za vođenje evidencije u bilo kojoj organizaciji. Prilikom instalacije, stručnjaci USU-Soft će uzeti u obzir posebnost vaše aktivnosti i pružiti dodatne opcije na vaš zahtjev. Na službenoj web stranici naći ćete nekoliko recenzija kupaca koji već koriste naš sistem u svom radu. Između ostalog, naši kupci uživaju u visokokvalitetnoj tehničkoj podršci, kompetentnoj usluzi i pažljivim zaposlenicima. Pronaći ćete detaljan opis glavnih karakteristika našeg programa. Trudimo se da stvorimo što ugodnije uslove za saradnju sa kupcima. Kako bi naši korisnici bolje upoznali naš program, predlažemo da zatražite demo verziju.

Možete ga naručiti sa naše službene web stranice. Demo verzija je potpuno besplatna i radi na ograničen način. Za sva pitanja možete nas kontaktirati na bilo koji način koji vam odgovara, koristeći kontakte navedene na našoj službenoj web stranici USU Software.

Skladišni obračun gotovih proizvoda u pravilu se vrši po vrstama, vrstama i mjestima skladištenja na prirodnim, uslovno prirodnim i troškovnim pokazateljima. U velikim kompanijama, za svaki naziv proizvoda, računovodstvo otvara skladišnu knjigovodstvenu karticu i izdaje je skladišnom radniku uz prijem u registar kartica. Kartice se stavljaju u skladišnu datoteku prema nomenklaturnim brojevima proizvoda. Finansijski odgovorno lice za svaki dokument o prijemu i rashodu upisuje u posebnom redu. Nakon svakog unosa računa se stanje gotovih proizvoda i upisuje u odgovarajuću kolonu. Računovođa periodično provjerava ispravnost prijemnih i rashodnih dokumenata i unosa na skladišnim knjigovodstvenim karticama. Verifikacija se vrši u prisustvu finansijski odgovornog lica. Računovođa potvrđuje istinitost unosa na karticama svojim potpisom u kontrolnoj koloni sa naznakom datuma provjere.

Sve je to vrlo zamorno i nepouzdano, jer svako može napraviti malu grešku koja će katalizirati druge ozbiljne posljedice za kompaniju.

Zato, radije, proučite sve vrste dodatnih opcija i funkcija programa USU Software, proučite princip njegovog rada, a također procijenite kvalitetu drugih usluga koje pruža razvoj. Kasnije možete odabrati najprikladniji program za obračun materijala u skladištu. Ako smatrate da su potrebna neka poboljšanja, rado ćemo podržati svaku vašu odluku i učiniti je stvarnošću!