Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za knjigovodstvo robe u skladištu

Program za knjigovodstvo robe u skladištu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za knjigovodstvo robe u skladištu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program obračuna skladišnih zaliha razvijen je na bazi softverskog sistema USU. To je jedan od najpotrebnijih programa u skladištu za uspešno poslovanje. Proces registracije proizvoda u skladištu je prilično naporan i dugotrajan. Ali aplikacija koju je predložio USU Software ovu proceduru provodi automatski, odnosno savjesno i pažljivo, što pomaže da se izbjegnu troškovi koji su bili neizbježni pri ručnoj registraciji robe.

Program za obračun skladišne robe može se besplatno preuzeti sa web stranice USU Software kao demo verzija cijelog programa. Ali njegove mogućnosti su prilično ograničene, možete samo otprilike nagađati koji će posao sistem raditi. Odnosno, besplatna verzija demonstrira osnovne mogućnosti programa za računovodstvo skladišne robe, ali nema dovoljno potencijala da ga otkrije u svoj svojoj raskoši.

Instaliranjem programa za računovodstvo skladišne robe u vašoj organizaciji možete dobiti kompetentnog asistenta za poslovanje. Prvo, čitav asortiman robe koja stiže u skladište, odmah uz pomoć posebne skladišne opreme dobija svoj broj, artikl i bar kod. Drugo, kreiraju se posebne kartice i dnevnici za računovodstvo proizvoda, u kojima se bilježe sva kretanja proizvoda na teritoriji skladišta za cijelo vrijeme njihovog prisustva. Treće, stvarne informacije o stanju proizvoda, njegovoj količini i kvaliteti će se stalno ažurirati, uzimajući u obzir promjene koje se s njim događaju. Program skladišta za računovodstvo robe, koji se besplatno preuzima na web stranici, nema ove karakteristike. Dakle, isplati se jednom potrošiti novac i kupiti gotov proizvod.

Osim toga, njegova instalacija ne traje mnogo vremena i ne zahtijeva posebnu tehničku opremu kompanije. Da biste naučili kako raditi u programu, ne morate biti IT stručnjak, da biste shvatili da je to u moći čovjeka, čak i ako je prilično upoznat sa računarom. Intuitivno i korisničko sučelje aplikacije može se prilagoditi po želji, a možete prikazati svoj korporativni logo i naziv kompanije na glavnom ekranu. Softverski sistem USU, ako se ne preuzme besplatno, daje ličnu prijavu sa lozinkom za svakog zaposlenog. Samo putem prijave, zaposlenik će moći ući u sistem, označiti u njemu sve radnje izvršene u određenom periodu i napustiti ga.

Osim toga, menadžment će, u posjedu ovih podataka, moći da ih analizira i utvrdi uticaj i produktivnost svakog zaposlenog i dodijeli određenu opciju poticaja. Nadalje, upotreba prijave je potrebna kada je potrebna povjerljivost. Ako zaposlenik treba negdje otići, onda postavljanjem privremenog blokiranja njegove prijave ne možete se bojati curenja informacija.

Koji su zahtjevi za programe računovodstva skladišne robe koje menadžeri često traže? Većinu vremena, oni se svode na sljedeće karakteristike, kao što su mogućnost kontrole jedne ili više lokacija za skladištenje, svestranost, praktičnost, lakoća savladavanja sistema, zadaci koje su izvršili, a ne završili zaposleni u skladištu, stanja imovine i istorija zaliha. shopping.

USU softver omogućava optimizaciju kontrole robe u skladištu. Funkcionalnost se odlikuje jednostavnošću, sažetošću i velikom funkcionalnošću koju poduzetnici toliko cijene. Pored toga, program je u mogućnosti da sačuva radnje svih zaposlenih, kao i da obavesti zaposlene u slučaju da nešto treba hitno da se uradi. Kao rezultat, povećava se svijest ljudi, a njihov odnos prema poslu postaje odgovorniji.

Prije svega, važno je spomenuti mogućnost vođenja baze podataka o ugovornim stranama sa neograničenim brojem pozicija. U skladu sa bazom podataka svakog kupca i dobavljača, možete sačuvati mnogo potrebnih informacija o poslu. Kod svih partnera, možete voditi ne samo računovodstvo, već i analizu, odrediti stepen njihove aktivnosti, nivo prihoda koji ostvaruju i još mnogo toga. Odlične karakteristike softvera omogućavaju vam da ohrabrite kupce na dugoročnu saradnju i stimulišete ih nudeći razne popuste i bonuse. Zahvaljujući USU softverskom programu, sva skladišta i roba organizacije se lako kontrolišu uz minimalan napor. Svaki zaposlenik će moći samostalno kontrolirati rezultat svojih radnji, pravovremeno ispravljajući greške. Zahtjev menadžera za informacijama od njegovih podređenih neće podrazumijevati mnogo sati čekanja, jer će menadžer moći sam generirati sve izvještaje i znati dinamiku potrebnih indikatora.

Za ocjenu rezultata proizvodnih aktivnosti organizacije važni su i uvjetni prirodni pokazatelji koji se koriste za sumiranje obima proizvodnje. Ovi pokazatelji odražavaju specifičnosti proizvodnih aktivnosti. Za implementaciju faza metodologije za analizu proizvodnje i prodaje proizvoda koristi se čitav skup metoda i tehnika ekonomske analize. Tradicionalno je korištenje analitičkih tabela za strukturnu i dinamičku analizu, otkrivanje trendova i evaluaciju budžetskih izdvajanja. Naš program sa zadovoljstvom vam nudi ovu vrstu mogućnosti, trčite da je isprobate!