Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za dostavu

Crm za dostavu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za dostavu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U današnje vrijeme kurirska dostava se razvija velikom brzinom. Sve više narudžbi prima se putem elektronskih usluga, jer potrošači nemaju vremena da sami kupuju. Stoga je CRM sistem za dostavu veoma važan i igra ključnu ulogu u radnim procesima kurirskih kompanija jer se njima može upravljati svima.

CRM sistem isporuke je novi korak ka održivom razvoju kompanije. Neposredna implementacija informatičkog razvoja na poslu doprinosi automatizaciji svih potrebnih operacija. Zbog posebnog odjeljka u softveru USU, praćenje se vrši kontinuirano. Visoka efikasnost se postiže ovim novim tehnologijama.

CRM za kurirsku dostavu može pratiti kretanje robe u realnom vremenu. Program sadrži posebne šablone prijavnih obrazaca, što pomaže u smanjenju vremena zaposlenih na rutinski rad. Svi podaci u poljima i ćelijama moraju se popuniti, a zatim zabilježiti kako bi se formirala narudžba. Program će izračunati ukupne troškove i odrediti ko je odgovoran za isporuku.

CRM sistem za dostavu pošte je osnova za obavljanje tehnoloških poslova. Pravilno funkcionisanje čitave kompanije postiže se kroz specijalizovani program koji automatizuje poslovne aktivnosti. Menadžer u svakom trenutku može vidjeti podatke o stanju proizvodnih objekata i stepenu njihove iskorištenosti.

Kurirska dostava je način prenosa robe od dobavljača do potrošača pomoću posebne organizacije. Svoje obaveze morate ispuniti na vrijeme i pratiti karakteristike proizvoda. Podaci se unose u CRM sistem hronološkim redom, u skladu sa priloženim dokumentima, koji potvrđuju činjenicu operacije.

U kurirskim organizacijama dosta vremena troše na dostavu jer im je to osnovna djelatnost. Međutim, postoje kompanije za koje je to dodatno. Bez obzira na stepen važnosti, računovodstvo mora biti tačno i pouzdano. Svi procesi su pojednostavljeni zahvaljujući visokokvalitetnom pristupu odabiru strategije i taktike organizacije.

Softver USU sadrži CRM za dostavu poštom, koji omogućava dostavu robe u različitim regionima i različitim transportnim sredstvima. Praćenje tehničkog stanja mašina i nivoa opterećenja pomaže da se napravi adekvatno planiranje za dati period.

CRM za isporuku se mora stalno ažurirati kako bi imao ažurne informacije iu skladu sa zakonskim propisima. Prisustvo ogromne liste izvještaja pomaže menadžmentu kompanije da odredi pokazatelje finansijskog učinka koji utiču na iznos dobiti. Jedan od najvažnijih faktora je nivo profitabilnosti. Može se koristiti da se utvrdi da li posao funkcioniše ispravno i kakve su njegove perspektive. Za stabilnu poziciju u industriji potrebno je stalno dolaziti sa najnovijim dostignućima za unapređenje tehnoloških procesa. Visok potencijal kompanije garantuje dobru potražnju za njenim uslugama.

CRM za isporuku zasnovan na softveru USU ima nekoliko prednosti. Jedna od najvažnijih među njima je ponuda visokih performansi programa. Proces isporuke je komplikovan i na njega može negativno uticati više faktora, kao što su greške u formularu, problemi u transportu i, kao posledica toga, nepoštovanje roka isporuke. Da biste otklonili ove probleme, potreban vam je samo CRM za isporuku, koji ima kvalitetnu funkcionalnost i može upravljati svim ovim procesima bez grešaka u sistemu. Još jedna prednost je kontinuitet rada. CRM-u za isporuku nisu potrebni vikendi ili praznici. Ona će nastaviti svoju misiju, čak i na Badnje veče, da svu robu isporuči na vrijeme i učini svog kupca mnogo sretnijim.

Naš vek je vek podataka. Informacije su veoma dragocjene, pa je neophodno osigurati sigurnost vaših podataka. Ako želite da sačuvate svoju evidenciju i izvještaje sakrivene od konkurencije onda je naša aplikacija za vas. Privatnost svih aktivnosti koje se provode u programu je zagarantovana. Svaki zaposleni će imati lični nalog sa login i lozinkom. Neki od prijava mogu imati ograničenje pristupa određenoj vrsti datoteke, tako da će biti lako podijeliti opterećenje i odrediti odgovornosti svakog radnika. Glavni račun, koji je dostupan samo menadžeru, može upravljati svim aktivnostima i pratiti učinak cijele kompanije.

Podaci prikupljeni programom pohranjuju se u sistem. Možete postaviti određeni period za sigurnosno kopiranje podataka. Nema ograničenja u veličini prostora za pohranu, tako da ne morate brinuti o novom prostoru za veliku količinu novih podataka prikupljenih nakon svakog radnog dana. CRM za isporuku može sam to riješiti.

Analitički procesi su vitalni u svakom poslu. Isplativost, opterećenje, potražnja i drugi faktori moraju se uzeti u obzir ako kompanija želi ostvariti profit i nastaviti se razvijati u budućnosti. Stoga su izvještaji koje pravi softver toliko važni jer se mogu koristiti za procese optimizacije troškova od CRM-a do isporuke.

U uslužnoj industriji, mišljenje i perspektiva korisnika su kritični. Ako kompanija želi da ima stalno visok protok kupaca, mora raditi sa oglašavanjem i pokušati privući novog kupca. Popusti i bonusi su jedan od najlakših načina da dobijete veliku bazu kupaca. Problem je nedostatak znanja o ovim unosnim ponudama. CRM za dostavu ima funkciju slanja putem SMS-a ili e-maila, što može značajno olakšati dijeljenje sa kupcima o novim bonusima ili posebnim ponudama. Ovo će pomoći da se izgradi odnos povjerenja između kompanije i kupca, što zauzvrat može dovesti do većeg profita.

USU softver čeka na vas!